Seoul Gay Cruise Clubs

Seoul Gay Cruise Clubs

Wil je harder spelen? Hier is een overzicht van Gaycruise- en fetisjclubs in Seoul. Neem ook contact op met de lokale bevolking voor plaatsen om naartoe te gaan.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay sauna's in Seoul staan ​​op een aparte pagina vermeld.

Morgen:  Naaktevenement 22: 00-06: 00

AGIT is de nieuwste gay fitness- en cruiseclub in Korea, geopend in Jongno-gu, Seoul. 24 uur per dag geopend en 24 uur per dag toegangsprijs.

De club heeft volledige fitnessfaciliteiten, met persoonlijke training, evenals donkere kamers, VIP-kamers, ontspanningsruimtes en een conceptkamer voor de gevangenis.

Buitenlandse bezoekers krijgen een VIP-kaart die gratis toegang geeft voor een traan, er zijn voorwaarden van toepassing, dus zorg ervoor dat je hun website bezoekt.

 

dichtstbijzijnde station: Uitgang Jonggak Station 4

Eigenschappen

fitnessruimte, sauna, donkere kamer, cruise / fetisj, kluisjes, vachtcontrole / beveiligde opslag, gratis condooms en glijmiddel, gratis wifi

Bijgewerkt: 13 mei 2020

8, Samil-daero 17-gil, Jongno-gu, Seoel

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 29 stemmen Stemmen

Itaewon 이태원

De belangrijkste Gaysauna in de Gaywijk van Itaewon. Hyundae 현대 사우나 bestaat al vele jaren en is vreemdelingenvriendelijk. 24 uur per dag geopend, maar het drukst in de late avonduren.

Faciliteiten omvatten een droge sauna, loungeruimte, videokamer, internetstation, privécabines en donkere kamer. Er is een zwembad, maar het is altijd leeg. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar.

Neem afslag 4 vanaf het metrostation Itaewon. Ga verder in de bocht naar rechts, en u komt aan uw linkerhand in een zijstraat. Sla linksaf, en Hyundae Sauna bevindt zich aan uw rechterhand.

Eigenschappen

internettoegang, sauna, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 13-apr-2020

2/F, 131-36 Itaewon, Yongsan, Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 131 stemmen Stemmen

Vandaag:  Ondergoed dagMorgen:  SM-dag

Zonder saunafaciliteiten is Equus meer een cruiseclub voor Gaymannen, dicht bij het gay-uitgaansgebied van Seoul in Itaewon. Faciliteiten omvatten kluisjes, vaargebied, donkere kamer en hutten.

Thema-avonden zijn onder andere Underwear, Naked en SM - kijk op de website voor de agenda. Buitenlanders betalen hetzelfde tarief als de lokale bevolking. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Sla vanaf het Itaewon-station rechtsaf bij de brandweerkazerne, passeer de Gay Hill-steeg en neem uw derde straat links. Ga een blok rechtdoor, Equus bevindt zich op een hoek aan uw linkerhand.

dichtstbijzijnde station: Itaewon (afrit 3)

Eigenschappen

doolhof, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 13-apr-2020

137-62 Itaewon, Yongsan, Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 111 stemmen Stemmen

Gay 'jjimjilbang' (cruiseclub) die in 2015 de krantenkoppen haalde omdat ze toegaf een strikt deurbeleid te hebben dat alleen toegang bood aan jonge Koreanen en fitness-fitte niet-Koreaanse mannen.

Faciliteiten bij Black zijn onder andere kluisjes met toetsenbordsysteem, douches, badkamers, tv / rookruimte, privécabines en een donkere kamer. Zwart wordt erg druk en vooral druk in het weekend. Open 24 uur.

Neem vanaf metrostation Sinnonhyeon (uitgang 3) de eerste afslag links naar beneden Gangnam-daero 112-gil. Vervolg deze straat tot u aan uw linkerhand een steeg vindt.

dichtstbijzijnde station: Sinnonhyeon

Eigenschappen

doolhof, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Gangnam-daero 114-gil, Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Gangnam 강남

Gaycruiseclub in Gangnam-gebied, bezocht door een jonger, meer gespierd en beertype. Faciliteiten omvatten donkere kamer, privécabines, douches. Bij de receptie zijn veiligheidsbenodigdheden verkrijgbaar.

SHELTER is in het weekend 24 uur per dag geopend. Verwacht na sluitingstijd publiek van de clubs. Organiseert regelmatig thema-avonden.

Neem de metro (lijn 7) naar Nonhyeon Station. Loop vanaf afrit 5 richting 'Buy The Way' handige winkel, sla rechtsaf op de hoek. Loop naar het einde van de weg en sla dan rechtsaf tegenover Tomato Gym. Zoek de ingang van een groen gebouw # 18-2.

dichtstbijzijnde station: Nonhyeon (afrit 5)

Eigenschappen

ontspannende hutten, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

near Nonhyeon Station, Gangnam, Seoul

weekdag: 16:00 - 00:00
weekend: 24 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Seoul · Gaymassage in andere gebieden

Gaycruiseclub in het gebied van Sinchon. Tot de faciliteiten van Prince behoren kluisjes, douches, tv-kamer, zithoek, 3 grote kamers, 14 privécabines en gratis WiFi. Buitenlanders zijn welkom. Open 24 uur.

Neem vanaf Sinchon Station afslag 8 en loop 3-4 minuten rechtdoor, je ziet een bord op een wit bord. Prince bevindt zich op de 3e en 4e verdieping van dat gebouw.

dichtstbijzijnde station: Sinchon (afrit 8)

Eigenschappen

internettoegang, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

near Sinchon Station (Exit 8), Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.