Seoul Gay Sauna's

Seoul Gay Sauna's

De gay sauna scene in Seoul is niet zo groot als je zou verwachten, hoewel de meeste sauna's 24 uur per dag open zijn.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Bezoek ook onze Gay Cruise Clubs in Seoul pagina.

Deze lokale Gaysauna is populair bij oudere Koreaanse mannen en een paar buitenlanders. Faciliteiten omvatten stoomkamer, droge sauna, drie hete baden, rustruimtes.

Mun Hwa wordt in het weekend drukker. Veel actie in het toilet op de bovenverdieping. Breng uw eigen beschermingsmiddelen mee. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Neem vanaf het Jongno 3-Ga-station uitgang 1 en loop ongeveer 1-2 minuten rechtdoor, je ziet een klein steegje aan je rechterkant. Draai je om en loop verder naar beneden aan het einde en je ziet twee motels. Mun Hwa is in het linker gebouw, met een bordje "sauna" op de glazen deur.

Eigenschappen

stoombad, sauna, relaxcabines

Bijgewerkt: 19-dec-2019

near Jongno 3-Ga station (Exit 1), Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Grote Gaysauna op 4 verdiepingen (de 4e verdieping is alleen open op vrijdag en zaterdag en trekt voornamelijk beren en mannen 30+.

Faciliteiten bij GM omvatten kluisjes, douche, spiegeldoolhof, tv-lounge, privécabines, internettoegang. Vriendelijk personeel en veel plezier. Veiligheidsvoorzieningen en koffie voorzien. Open 24 uur.

Vanaf Dongdaemun History & Culture Park Station (lijn 5), neem uitgang 5 en loop de straat uit, voorbij Kwanghee Bldg (met Woori Bank op de 1e verdieping), je ziet een gebouw van 5 verdiepingen # 303-1. Loop wat lijkt op een garage met een groot geel GM-bord aan de muur.

Eigenschappen

internettoegang, sauna, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

near Dongdaemun History & Culture Park Station (Exit 5), Seoul

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 115 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.