Siem Reap Gaybars en clubs

Siem Reap Gaybars en clubs

Siem Reap has seen a growing number of gay & gay-friendly bars. After exploring the temples, these venues are great places to relax, enjoy drinks and make new friends.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaybar in Pub Street (maart 2015). Barcode heeft een buitenterras met uitzicht op de tuin en serveert een selectie cocktails, mocktails, bier, wijn en champagne.

Elke avond vanaf 9 uur zijn er shows en live dj's.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

Pub Street Extension, New Street A, Siem Reap

weekdag: 17:00 - 02:00
weekend: 17:00 - 02:00 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

blijvend GESLOTEN.

Zeer Gayvriendelijke, stijlvolle loungebar en Libanese tapasbar, Mezze verandert op vrijdag en zaterdag in een dansclub met een vaste dj die de draaitafels overneemt.

De bar serveert cocktails van hoge kwaliteit en smakelijke tapas, met op weekdagen happy hour. Een geweldige plek om te relaxen en een praatje te maken.

Bijgewerkt: 23-jun-2019

1/F, 13A Street 11, Siem Reap


4.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.