Siem Reap · Restaurants en cafés

Siem Reap · Restaurants en cafés

Onze verzameling Gayseksuele restaurants en LGBT-populaire cafés in Siem Reap.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een Gay-restaurant, waar traditionele Khmer-gerechten en regionale specialiteiten worden geserveerd in een chique, moderne setting.

Viroth's Restaurant, gelegen in Viroth's Hotel en open voor niet-hotelgasten, is een bestemming op zich, algemeen bekend als het serveren van het beste eten in Siem Reap.

Alle gerechten worden bereid met lokale ingrediënten en op bestelling klaargemaakt.

Eigenschappen

café, muziek, restaurant, bar, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

Street 24, Krong Siem Reap, Siem Reap


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

The Little Red Fox, gelegen in de trendy wijk Kandal Village in het centrum van Siem Reap, serveert geweldige espressokoffie met een verscheidenheid aan brouwtechnieken - van de meer traditionele tot warme en koude extracties.

De plaats doet ook dienst als kapsalon. Woensdag gesloten.

Eigenschappen

bar, muziek, café

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

593 Hap Guan Street, Siem Reap

weekdag: 06:30 - 17:00 (woensdag gesloten)
weekend: 06:30 - 17:00 uur

1.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.