Siem Reap Gay-sauna's en massagespa's

Siem Reap Gay-sauna's en massagespa's

De Gaysauna's en massagespa's in Siem Reap bieden de mogelijkheid voor wat welkome afkoeling na een lange dag sightseeing.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een creatief ontworpen Gaysauna die nieuwe normen heeft gesteld in Cambodja. MEN's Sauna (onderdeel van MEN's Resort) beschikt over een sauna, stoombad, grote jacuzzi, zoutwater buitenbad met zonneterras, fitnessruimte, doolhof en privécabines.

Ervaren mannelijke masseurs bieden een verscheidenheid aan massagebehandelingen in privébehandelkamers met airconditioning. Er zijn twee bars die alcoholische en niet-alcoholische dranken, snacks en ijs serveren.

Bezocht door lokale jongens, expats en toeristen. Het zwembad en de fitnessruimte zijn de hele dag geopend.

Eigenschappen

bar, café, zwembad, stoombad, massage, sauna, zonneterras, doolhof, rustcabines, sportzaal, gratis wifi

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

Wat Bo Street, Wat Po Lanka district, Siem Reap

weekdag: 17:30 - 23:00
weekend: 17:30 - 23:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Veiligere seks HIV-preventie 1

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.