Slough Gay-dansclubs

Slough Gay-dansclubs

Onze gids voor de Gayclubscene in Slough. Er is een maandelijkse clubavond genaamd Entice.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Entice is queer night een parenclub in Slough met een naturisten spa en speelruimtes. Hoewel het geen Gay-locatie is, wordt er elke eerste vrijdag van de maand een polysexuele clubavond gehouden - Entice. Dat is zo dichtbij als je bij een gay-avondje uit in Slough komt.

De club is gevestigd in een discreet gebouw op 5 minuten lopen van het centrum van Slough. Het is ** neem je eigen drank mee ** op de clubavonden, zodat je kunt verschijnen met rammelende Coop-tassen.

Dit is een ledenclub, dus je moet je aanmelden en een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Bijgewerkt: 30 juli 2021

Slough, 20-22 High Street, Modderpoel

Weekdag: 8:2 - XNUMX:XNUMX

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.