Sorbais · Gay-pensions en B&B's

Sorbais · Gay-pensions en B&B's

Hier is onze selectie van de beste Gayvriendelijke en Gayvriendelijke boutique bed & breakfasts, pensions en herbergen die Sorbais te bieden heeft.

Waarom dit hotel?: Geweldig wellnessaanbod op het platteland.

Pause Nature is een gay bed & breakfast pension in het hart van het platteland van Axon in Noord-Frankrijk. Deze schilderachtige B&B is een ideaal wellness-uitje in het groen om je batterij weer op te laden.

Alle vijf moderne kamers zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning en een eigen badkamer. Gasten kunnen ontspannen in de sauna, het verwarmde zwembad of een balneotherapiebad. Geniet van de frisse lucht in de grote tuin waar enkele kleine dieren leven.

Ontbijt en diner worden op uw kamer geserveerd. Kamers kunnen op verzoek worden aangepast en de accommodatie kan worden geboekt voor evenementen - neem contact op via e-mail of telefoon.

Features

privé badkamer, parking, airconditioning, niet roken, zwembad, spa, sauna, jacuzzi / hot pool, gratis wifi

10 Rue du Gué, Sorbais


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.