De Straits Games 2015

De Straits Games 2015

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

TSG-logoDe Straits Games komen in 2015 naar Koh Samui.

Deze jaarlijkse sportbijeenkomst is bedoeld om vriendschap te bevorderen en een gezonde levensstijl in de LGBT-gemeenschap te promoten. De wedstrijd trekt deelnemers uit heel Azië en daarbuiten, waaronder Singapore, Maleisië, Hong Kong, Japan, Taiwan, Thailand, de Filippijnen, Nederland en de Verenigde Staten.

Thailand is het gastland voor 2015, met het evenement van 24 tot 27 september 2015 in Koh Samui.

De traditionele kernsporten badminton, bowlen en volleybal worden aangevuld met de introductie van beachvolleybal en biatlon (strandzwemmen en hardlopen).

Er is ook een uitgebreid scala aan sociale activiteiten gepland, waaronder zwembadfeesten, boottochten en een bekroonde dineravond. 

Meer details volgen.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.