Swindon Gay Sauna's

Swindon Gay Sauna's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Momenteel behandelen we Gaysauna's en hotels in Swindon.

Grote, moderne Gaysauna en cruiseclub. Touch Sauna heeft een indrukwekkend scala aan faciliteiten waaronder een stoomkamer, sauna, glory holes, dungeon en dark room. De koffielounge en de bar met drankvergunning maken dit de perfecte plek om uren door te brengen.

Thema-avonden omvatten hun populaire naakte dinsdagen met vaak meer dan 100 bezoekers. Pak een handdoek en ga naar het feest! Discrete locatie in het stadscentrum, op slechts een paar minuten lopen van zowel trein- als busstations.

 

Bijgewerkt: 26-nov-2021

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.