Taipei Gay Dance Clubs & Feesten

Taipei Gay Dance Clubs & Feesten

Een reis naar Taipei zou niet compleet zijn zonder de Gayclubscene te bekijken. Er worden op verschillende locaties grote Gaydansfeesten gehouden, dus check voordat je vertrekt.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

到 台北 玩 , 如果 去 同性恋 具 乐 部 瞧瞧 , 这趟 旅行 就 就 了。 多 因为 ,

De grootste maandelijkse gay-avond uit in Taipei, WERK! biedt gast-dj's, drag-shows en knappe go-go-dansers, meestal op de derde zaterdagavond van de maand in Triangle Club.

Toegang 入場費: voor middernacht NT $ 300 (inclusief 1 drankje), na middernacht NT $ 600 (inclusief 2 drankjes) 午夜 十二點 前 $ 300 (附 一杯 飲料 午夜 後 600 $ XNUMX (附 兩杯 飲料)

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 16-okt-2020

1 Yumen St, Zhongshan District, Taipei


3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

CUM (Create Ur Mmagic) is een populair nieuw Gaydansfeest in Taipei dat "een revolutie teweegbrengt in de LGBTQ-levensstijl". Zie hun Facebook-pagina voor aankomende evenementen.

Het feest wordt elke 4e zaterdag van de maand gehouden bij PIPE Live Music (binnen en buiten), met DJ, dansers en artiesten. Alle geslachten zijn welkom!

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

1 Siyuan St, Zhongzheng District, Taipei


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

De WOW-groep, opgericht in 2015, organiseert enkele van de grootste Gaydansfeesten in Taipei, met internationale top-dj's en go-go-dansers.

Informatie over het jaarlijkse Pride-evenement van theWOW, de MEGA-feesten op Dragon Boat Music Festival en aankomende feesten zijn te vinden op hun Facebook-pagina.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

various venues, Taipei


4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Deze populaire dansclub is verdeeld over twee verdiepingen en trekt een jonger lokaal publiek. Muziek varieert van internationale hitlijsten tot Koreaanse popmuziek.

G.Star heeft het erg druk in het weekend en organiseert af en toe thema-avonden met shows en dansers. Er zijn privékaraokekamers beschikbaar op de 2e verdieping.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, karaoke

Bijgewerkt: 19-okt-2020

B1F, 23 Long Jiang Rd, Zhongshan District, Taipei

weekdag: 21:30 - 04:30
weekend: 21:30 - 04:30 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

De nieuwste toevoeging (en een leuk alternatief) voor het gay-nachtleven van Taipei. GAB club is geopend in september 2016 en heeft een elegante inrichting met comfortabele stoelen, een vleugel, karaoke en gratis WiFi.

Open vanaf 9 uur. Gasten zijn verplicht om een reservering per e-mail met meneer Sun Chen. Gelegen in Zhongshan District.台北市 林森 北路 119 巷 62 番 1 階

Eigenschappen

bar, muziek, karaoke, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

1F, 62 Linsen N Rd, Ln 119, Zhongshan District, Taipei

weekdag: 21:00 - 04:00
weekend: 21:00 - 04:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.