Gay-sauna's en warmwaterbronnen in Taipei

Gay-sauna's en warmwaterbronnen in Taipei

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Zin in stomend plezier? Taipei heeft een van de beste Gaysauna-scènes in Azië. Hier is een overzicht van de meest populaire gay sauna's en hete bronnen voor mannen.

台北台北

Vandaag:  週三 大 J / 性感 褲Morgen:  週四 大 J / 小 褲褲

Taipei's nieuwe gay sauna & cruiseclub met het 'Hattenba'-concept. Taipei I / O biedt moderne faciliteiten op 3 verdiepingen, waaronder kluisjes, tv-lounge, fitnessruimte (1 / F); douches, stoomcabine, grote KTV-karaokeruimte, wasruimtes met BTM (B1 / F); donkere kamer en vaargebied (2 / F).

Taipei I / O biedt ook liveshows door professionele artiesten en gasten, samen met spannende wekelijkse thema-evenementen zoals Fundoshi Night, Nude, KY Night en Japanese Bondage.

Er worden gratis condooms en glijmiddel verstrekt. Je krijgt een kleine handdoek, of je kunt ervoor kiezen om in de club een 'fundoshi' te dragen. Kijk voor actuele aanbiedingen en kortingen.

Loop vanaf het metrostation langs Linsen North Rd en rijd dan 5 minuten verder in de richting van de National Road.

dichtstbijzijnde station: Zhongshan Elementary School (uitgang 1)

Functies

bar, muziek, karaoke, stoomcabine, sauna, internettoegang, relaxcabines, donkere kamer, sportzaal, gratis wifi

Bijgewerkt: 21-nov-2019

49 Shuangcheng St, Ln 12, Zhongshan District, Taipei

weekdag: 12:00 - 02:00
weekend: 24 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 69 stemmen Stemmen

Soi 13in heette vroeger "Rainbow Sauna" en beschikt over geheel nieuwe, moderne faciliteiten, waaronder een kleedkamer, jacuzzi, stoomkamer, sauna, lounge, privécabines, enz.

Heropend sinds januari 2017. Gelegen in Zhongshan District.

Functies

café, internettoegang, stoombad, sauna, jacuzzi / warm zwembad, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 16-okt-2020

13 Minsheng E Rd, Sec 1, Zhongshan District, Taipei


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Nog een volledig mannelijke, volledig naakte spa met een authentieke Japanse stijl, direct erachter Kawayu Spa. Druk in het weekend in het donker.

Je kunt dezelfde ingang gebruiken als Kawayu en helemaal naar achteren lopen, over de brug over een mooie natuurlijke beek en waterval. Of volg gewoon het bord met 關於 皇 池-tekens vanaf de parkeerplaats.

Huang Shi zou populairder zijn bij beren en gespierde mannen. Als u meer dan NTD 400 in het restaurant uitgeeft, krijgt u gratis kaartjes voor de spa.

Neem een ​​taxi vanaf Beitou Station of bus # 508, 535 vanaf halte A bij Shipai Station.

dichtstbijzijnde station: metro: Shipei; bus: 508,536 - stap uit bij Xinyi Rd 3

Functies

stoombad, massage, spa

Bijgewerkt: 21-nov-2019

42-1 Xingyi Rd, Ln 401, Beitou District, Taipei


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.