Gay Taipei · Restaurants

Gay Taipei · Restaurants

Een hapje eten tijdens een bezoek aan Taipei? Hier is onze lijst met gay-restaurants en gay-populaire cafés in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay-run, Gayvriendelijk restaurant (geopend in 2016) Al Revés serveert een creatieve mix van Taiwanese en internationale gerechten.

Op hun menu staan ​​spaghetti, risotto, brunch, cocktails en andere dranken. De plaats is ingericht in Scandinavische stijl met zitplaatsen binnen, gratis wifi en gratis mobiel opladen. Het volledig mannelijke, Engels sprekende personeel biedt een warm welkom en vriendelijke service.

Er zijn regelmatig promoties en menu-specials beschikbaar. Al Reves is gunstig gelegen in Ximen, op ongeveer 10 minuten lopen van het metrostation.

dichtstbijzijnde station: MTR: Ximen (uitgang 1)

Functies

bar, café, restaurant, muziek

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

131 Kunming St, Wanhua District, Taipei

weekdag: 11:30 - 20:30
weekend: 10:30 - 20:30 uur

2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.