Drinken

Tasmanië Gayscene

Hoewel Tasmanië niet groot is in zijn Gayscene en nachtleven, trekt het elk jaar een aanzienlijk aantal Gay-bezoekers.

De meeste Gayseksuele, LGBT-vriendelijke bars, cafés en andere bedrijven zijn overal op het eiland te vinden, met name in de hoofdstad Hobart.

Hobart

De hoofdstad van het eiland Tasmanië. Hobart is de thuisbasis van Salamanca Place, oude zandstenen pakhuizen, galerijen, cafés en een paar Gaybars.
Flamingos Dance Bar (CLOSED)
Locatie Icoon

201 Liverpool Street, Hobart, Tasmanië, Australië

Toon op kaart
1.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 8 stemmen

Hobart's enige Gaybar en de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de lokale LGBT-gemeenschap. Flamingos biedt twee verdiepingen plezier en entertainment met DJ en liveshow.

Open op vrijdag- en zaterdagavond, plus speciale evenementen op feestdagen. Kijk op hun Facebook-pagina voor de laatste informatie.
Voordelen:
Bar
Cabaret-/dragshows
Dansen
Live shows
Muziek

Weekend: vr,za 22:00 - 05:00

Laatst geupdate op: 27-november-2023

TasPride
Locatie Icoon

verschillende locaties in Hobart, Tasmanië, Australië

4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

TasPride bestaat 20 jaar. Het begon als een gemeenschapsondersteuningsgroep in Hobart in 1992, maar veranderde de naam in TasPride in 2009.

Elke november organiseert TasPride het zeer succesvolle jaarlijkse TasPride Festival - een evenement gewijd aan het vieren, verenigen en promoten van de Tasmaanse LGBTQI-gemeenschap (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, intersex).

TasPride organiseert het hele jaar door culturele evenementen (waaronder het Queens Ball in juni) en promoot verschillende activiteiten van de vele LGBTQI-organisaties in Tasmanië. Dus als je het eiland bezoekt, is het de moeite waard om hun website te bekijken.

Laatst geupdate op: 4-Aug-2023

Bicheno

Bicheno is een stad aan de oostkust van Tasmanië, Australië, 185 km ten noordoosten van Hobart aan de Tasman Highway, met een bevolking van ongeveer 950.
The Farm Shed East Coast Wine Centre
Locatie Icoon

Burgessstraat 53, Bicheno, Tasmanië, Australië

Toon op kaart
Een opwindende nieuwe toevoeging aan de horeca en winkelscene van Bicheno. Het Farm Shed East Coast Wine Centre toont de prachtige wijnen van de regio en omvat wijnproeverijen en verkoop, koffie- en wijnbar, een winkelgalerij voor Tasmaanse kunst en design en een postkantoor.

Dit café en wijnwinkel in eigendom van Gay's is gehuisvest in een multifunctioneel gebouw, geïnspireerd op een oude boerenschuur, gelegen aan de zuidelijke ingang van Bicheno aan de Tasman Highway.

Gerund door Subi Mead en Helen Bain die jarenlange gastvrijheidservaring hebben, meest recentelijk Post Art & Design in Bicheno en voorheen in het beroemde café The Left Bank in Swansea.
Voordelen:
Kunstgalerij
Bar
Cafe
Shop
Wijn centrum

Weekdag: 10:00 - 17:00

Weekend: 10:00 - 17:00

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.