Minder bekende Thaise eilanden - Overzicht

Minder bekende Thaise eilanden - Overzicht

Veel Gaymannen dromen ervan om te chillen (of misschien beter gezegd: grillen) op een tropisch eilandstrand. In Thailand kunnen die dromen uitkomen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Strandbestemmingen Thailand

Sommigen gaan naar de bekende eilanden Phuket or Samui. Deze populaire vakantie-eilanden bieden zowel stranden als een Gayscene.

De vakantieoord op het vasteland Pattaya is een van de meest bekende strandbestemmingen in Azië, en Hua Hin is geweldig voor een weekendje weg vanuit Bangkok.

Het relaxte eiland samet is het dichtstbijzijnde 'strandvakantie'-eiland bij Bangkok. Het witte zand van Samet trekt Gay-toeristen en Gay-Thais uit Bangkok aan. Het eiland biedt zowel zon- als leuke avondjes uit in de gay / mixed Silversand Bar.

"Weg van alles" Thaise eilanden

Eindelijk hebben we de 'weg van alles' eilandbestemmingen.

Deze eilanden zijn wat moeilijker te bereiken, maar bieden enkele van de beste tropische stranden van Thailand.

Deze eilanden zijn ideaal voor romantische stellen en mensen die alleen een goed boek nodig hebben. Je zult waarschijnlijk andere Gayreizigers ontmoeten, maar geen exclusief Gay-locaties.

Onze favorieten in deze categorie zijn Koh Chang, Koh TaoKoh Phangan en Koh Lipe.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.