Tokyo Gay Sauna's

Tokyo Gay Sauna's

Benieuwd naar de gay sauna scene in Tokio? Sommige sauna's zijn misschien meer vreemdelingenvriendelijk dan andere.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaycruiseclubs in Tokio staan ​​op een aparte pagina vermeld.

Compacte Gaysauna in het Ikebukuro-gebied en waarschijnlijk de meest buitenlandersvriendelijke sauna in Tokio. JIN-YA heeft 4 gemeenschappelijke speelruimtes en een videokamer die 's avonds laat erg actief zijn.

Andere faciliteiten zijn een droge sauna, gemeenschappelijke baden (met wisselende temperaturen) en een naaktgedeelte op het dak. Populair bij buitenlanders en Japanse mannen die van buitenlanders houden.

Neem vanaf Ikebukuro Station afslag C1, loop dan vier blokken rechtdoor en je ziet het Jin-Ya-bord op een elektrische paal. Volg gewoon het bord.

dichtstbijzijnde station: Ikebukuro (afrit C1)

Eigenschappen

sauna, relaxcabines, zonneterras, donkere kamer, whirlpool / warm zwembad

Bijgewerkt: 20-mrt-2020

2 Chome-30-19 Ikebukuro, Toshima, Tokyo

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 86 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.