Gaybars in Toulouse

Gaybars in Toulouse

Toulouse heeft een kleine Gayscene, met een paar bars die zich richten op het LGBT-publiek.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vriendelijke Gaybar in Toulouse. G-Bar serveert zelfgemaakte tapas en drankjes in een gezellige omgeving met vintage inrichting en buitenterras.

Er is een dansvloer om je feest op gang te brengen, voordat je later naar de clubs gaat. Open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 6 uur.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 07 juli 2020

10 rue du Pont Montaudran, Toulouse

Weekdag: di-vr 18:00-02:00
Weekend: za 18:00-03:00

Gayvriendelijke bar die coole, heerlijke cocktails serveert - geweldige plek voor een drankje op het buitenterras terwijl je de wereld (en mannen) voorbij ziet gaan.

Le Quinquina ontvangt af en toe muzikale gasten - kijk op hun Facebook-pagina voor meer informatie. Zondag en maandag gesloten.

Functies

bar, muziek, dans, café, restaurant

Bijgewerkt: 18-jun-2020

16 rue Peyras, Toulouse

Weekdag: di-vr 12:00 - 00:00
Weekend: za 12:00 - 00:00

2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.