Treviso · Gay Guesthouses & B & B's

Treviso · Gay Guesthouses & B & B's

Hier is onze selectie van de beste Gay-eigendom / Gayvriendelijke bed & breakfasts, pensions en herbergen die Treviso te bieden heeft.

 

eigenaar beschrijving: Castelmenardo39 is een bed & breakfast in eigendom van Gay's en is gevestigd in een 15e-eeuws gebouw in een van de meest karakteristieke straten van het historische centrum van de stad Treviso, op slechts 30 minuten met de trein van Venetië en 10 minuten van de luchthaven van Treviso.

De bijzondere en moderne inrichting in een prestigieuze historische context maken deze omgeving uniek. De woning heeft een lobby op de begane grond, een ontbijtruimte en 2 slaapkamers op de eerste verdieping, terwijl je op de bovenste verdieping kunt genieten van de Suite en nog een kamer, allemaal met ensuite badkamer.

Castelmenardo39 is de juiste plek voor diegenen die willen verblijven in een rustig, verfijnd en voorzien van alle comfort.

dichtstbijzijnde station: Treviso Centrale treinstation - Luchthaven Canova (Treviso-Venetië)

Functies

privé badkamer, inclusief ontbijt, airconditioning, niet roken, gratis wifi

Treviso


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.