TropOut Phuket 2016

TropOut Phuket 2016

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Sluit je van 3 tot 9 april samen met maximaal 500 jongens in Thailand aan op het TropOut Phuket Gay Beach Festival dat een week duurt.

Tropout-Phuket-VIP-aanbieding-header

Een heel resort en privéstrand - exclusief voor TropOut

Het gloednieuwe Cassia Phuket Resort, het privéstrand van Cassia en twee van de beste strandclubs van Phuket zijn exclusief gereserveerd voor TropOut-gasten met entertainment met als headliner Robin Schulz.

Het luxe vijfsterrenhotel Angsana Laguna Phuket zal ook TropOut-gasten ontvangen in de premium TropOut Beachfront Hub.

Cassia-Phuket-TropOut-2016

Chillen bij het zwembad, op het strand of verken de eilanden

Overdag chillen op een ligstoel en genieten van het witte zand en de turquoise wateren van de Andamanse Zee terwijl gekoelde deuntjes de lucht vullen. Of verken de Thaise cultuur, de verbluffend mooie nabijgelegen eilanden, of proef de beste Thaise keuken die te bieden heeft.

Explore - Eilanden

Feest onder de sterren - twee strandclubs gereserveerd voor TropOut

Terwijl de zon ondergaat, beginnen de TropOut-feesten met het openingsstrandfeest met als headliner de internationale top DJ Robin Schulz. Het witte TropOut-feest wordt gehouden in de luxueuze Dream Beach Club en het slotfeest in Xana Beach Club. En mis SplashOut niet, een stijlvol en gek zwembadfeest als geen ander.

Beach-Club-Party-Venues-voor-Tropout-2016

 

Exclusieve VIP-aanbieding voor Travel Gay Azië klanten

Travel Gay Aziatische klanten krijgen de VIP-behandeling bij TropOut met toegang tot de VIP-ruimte bij de belangrijkste feesten, plus uw keuze uit een fles champagne or een resorttegoed van 1,000 Baht per persoon.

Gebruik de code voor VIP-toegang en champagne TGAWINE

Gebruik code voor VIP-toegang en resorttegoed TGACREDIT

Klik hier voor informatie & om online te boeken

 

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.