321 Slammer
Klik om te stemmen
Rating: 3.7/ 5. Van 58 stemmen.
Even geduld aub...

321 Slammer

321 West Sunrise Blvd, Fort Lauderdale, USA, FL 33311  kaart 

Heropend onder nieuw management.

Privé cruiseclub voor Gaymannen met openbare en privéruimtes, glory holes, stroppen en meer. 321 Slammer schenkt geen alcohol - u kunt uw eigen fles meenemen, maar deze moet in de originele, ongeopende verpakking zitten.

Houd er rekening mee dat mobiele telefoons, camera's en andere opnameapparatuur in geen geval zijn toegestaan. Raadpleeg de website voor meer informatie en algemene clubregels.

Kenmerken

vaargebied, donkere kamer, alleen volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 12 juli 2022

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van 321 SlammerLaat beoordeling achter

 1. J James

  “Had the best time ever a lot of fun hot men and I even fulfilled one or two of my fantasies there I suggest everybody goes there let's have a good time“

  23-Jan-2023
 2. J Jason
  Geweldige plek voor plezier - zeker open voor zaken

  “Absoluut niet gesloten, ik ben er in december 2021 gewoon drie keer geweest! (Blijkbaar ook onder nieuw management.)

  Geweldige plek - de enige "club" zoals deze in Florida. Grote ruimte met veel speelplekken. Veel gloryholes, waaronder gloryholes met twee niveaus waar je op het lagere niveau kunt worden weggeblazen door een enthousiaste deskundige mond. Vrijdag- en zaterdagavond zijn echt de beste tijd om te gaan voor de meeste mensen daar. (Je zult er op donderdag en zondag nog wat jongens vinden, maar niet zoveel als vrijdag / zaterdag.) Veel actie. Je zult tevreden vertrekken zolang je er met realistische verwachtingen naartoe gaat (dat wil zeggen, het is geen club vol supermodellen). De kernleeftijd varieert van 30 tot 50 jaar, sommige jonger en sommige ouder. Het publiek wordt meestal jonger naarmate de nacht later wordt. Diverse groep van alle maten en kleuren. Kijk op hun website of FB-pagina voor foto's van de club zodat je een beter beeld krijgt van de opzet.

  Of je nu in Miami of Fort Lauderdale of West Palm Beach woont, of gewoon op bezoek bent, je moet zeker tijd vinden om Slammer te bezoeken voor wat plezier.“

  26-Dec-2021
 3. G Kerel
  Vers leuk

  "Ik ben er meerdere keren geweest tijdens mijn bezoeken aan Fort Lauderdale, veel actie en altijd druk ... hou van deze plek."

  24-mrt-2020
 4. M Mikey
  Beste cruiseclub in de VS.

  “Dit komt het dichtst in de buurt van een Amerikaanse club bij de goede Europese. Ging op een zaterdag rond 10 uur. Een identiteitsbewijs met foto nodig om binnen te komen. Het is een grote club met veel verschillende openbare ruimtes. Heeft een mitella, een groot rond bed, een speelruimte, een rookruimte en meer. Heeft een sleazy uitstraling en sfeer. Trekt een volwassen publiek aan. Geen dresscode en de meeste mensen dragen vrijetijdskleding. Sommige shirtless. Een paar zijn gestript. Veel verschillende lichaamstypes.

  Veel jongens lijken er gewoon te zijn om te kijken en niet mee te doen. Veel actie op sommige plaatsen, op andere minder.

  Zeker het proberen waard als je van de slonzere Europese cruiseclubs houdt. "

  04-Jun-2018
  • E Erick
   Zeer leuke club voor al je fantasieën

   'Je kunt er allerlei soorten mensen vinden. Jong, papa's opa's. Zeer schone plaats en de klantenservice uitstekend. Ze zorgden ervoor dat ik me daar erg welkom voelde. Heel leuk. Het menu is openlijk breed, dus u heeft de kans om te kiezen wat u verkiest. Ik vond dat mensen erg aardig waren en niet bekwaam waren. Ik raad deze plek aan A +++ “

   07-mei-2021
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.7/ 5. Van 58 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over 321 Slammer

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Fort Lauderdale