Altijd Homme
TravelGay aanbeveling Always Homme
Altijd Homme
Klik om te stemmen
Rating: 2.6/ 5. Van 65 stemmen.
Even geduld aub...

Altijd Homme

136-40 Itaewon, Yongsan, Seoul, South Korea  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire, huiselijke Gaybar op 'Gay Hill' met een vleugje stijl. Always Homme ?? serveert een mooi assortiment cocktails, bier, wijn, vruchtensappen en koffie.

Druk in het weekend voor / na het uitgaan, met voornamelijk toeristen, expats en jonge lokale jongens. De muziek is niet te hard en het vriendelijke personeel spreekt Engels.

Loop vanaf Itaewon Station (uitgang 3) naar de volgende straat en sla rechtsaf. Neem de tweede straat links en loop halverwege de heuvel en zoek het bord aan de linkerkant.

dichtstbijzijnde station: Itaewon (afrit 3)

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 27-jan-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. j John
  Ga niet naar deze bar.

  "Je moet voorzichtig zijn."

  23-april-2020
 2. J Josh
  Deze plaats zou moeten sluiten

  'De eigenaar van deze bar heeft me gedwongen een drankje voor hem te kopen. Ik kocht geen drankje voor hem, maar het stond op mijn tap. Ik weigerde zijn drankjes te betalen en hij begon me te bedreigen. Slechtere ervaring ooit! Blijf weg van deze plek. "

  10-mei-2019
 3. P Pedro
  Gepest om binnen te komen

  “Op donderdagavond was het de enige bar op straat met mensen. Alle anderen waren leeg. Dat gezegd hebbende, rende de gastheer naar de menigte en stond erop dat ze de bar binnenkwamen. Drankjes waren oké, maar ze rekenden 10% extra met een creditcard, wat me nog nooit eerder is overkomen in Korea. "

  28-oktober-2018
 4. J Jacques
  Slechte keuze (vermijd !!!)

  “Te prijzig voor een biertje - 10,000 gewonnen voor een Guinness (330 ml)! Verwacht te worden bijgepraat door een leuke barman die er gewoon is om je binnen te halen. Wees niet aardig zoals wij - ze zullen profiteren. Vraag eerst de prijzen en beslis of blijven de moeite waard is. Ter referentie: de meeste andere restaurants en bars rekenen 4-5,000 gewonnen voor een biertje (500 ml). "

  13-Aug-2018
 5. J Justin
  Stront

  “Te prijzig voor een biertje - 10,000 gewonnen voor een Guinness (330 ml)! Verwacht te worden bijgepraat door een leuke barman die er gewoon is om je binnen te halen. Wees niet aardig zoals wij - ze zullen profiteren. Vraag eerst de prijzen en beslis of blijven de moeite waard is. Ter referentie: de meeste andere restaurants en bars rekenen 4-5,000 gewonnen voor een biertje (500 ml). "

  13-Aug-2018
 6. L Liza
  Ultieme afzetterij

  “Barman, manager en ander personeel komen samen om je te intimideren en je af te zetten door meer drankjes op je tabblad te zetten dan je had. Ging er met een vriendin en bestelde 8 drankjes (we hadden allebei een tekort aan contant geld en lichtgewicht, dus we waren voorzichtig EN ZEER BEWUST van wat en hoeveel we bestelden) maar het personeel zei dat we 14 drankjes bestelden en dreigde de politie te bellen ons. Toen we erop stonden, dronken we niet zoveel. Ze boden aan om de cctv te laten zien, maar vertelden ons dat "het een groot probleem zou worden" omdat de manager "boos werd" - lang verhaal kort, we stonden erop om naar de cctv te kijken, maar ze lieten het nooit zien. Ik vraag me af waarom. Ga niet. Slechtste ervaring ooit. "

  18-jul-2018
 7. J John
  Onaangename eigenaar

  “De drankjes zijn te duur. Vermijd deze plek als u een gezellige avond wilt. Elke andere plaats in dezelfde straat zal werken. Alleen deze niet. Verspil geen tijd, geld en gemoedsrust. "

  01-mei-2018
 8. F Fletch
  Dure drankjes

  “Dure drankjes en het barpersoneel vraagt ​​of je er een wilt kopen. Als je beleefd weigert, vragen ze het opnieuw. "

  29-april-2018
 9. B B
  Bezoek in augustus 2017 ... hetzelfde als al het bovenstaande

  "Ik dacht dat ik de enige was die ze zeiden:" niet betaald ". Nooit de recensies gelezen voordat ik ging, want mijn lokale militaire vrienden vertelden ons daarheen te gaan. Ik zeg wel, de eerste nacht was prima en leuk. Duur zoals ze zeggen. Tweede nacht, 2 drankjes betaald op het moment van consumptie, maar toen we weggingen, zeiden we dat we niet betaalden. Ik raakte ermee aan de slag en liet ze zien waar ik betaalde. "

  03-april-2018
 10. R R1
  vermijden

  “Er zijn twee flessen wijn in rekening gebracht toen de tweede werd geopend en gedronken door de 2 barbezitters die aan onze tafel zaten te discussiëren ...
  Een fles is 100,000 gewonnen.
  Ellendig ... "

  17-feb-2018
 11. N Niet
  Ze proberen je af te zetten

  'Controleer uw rekening voordat u betaalt
  omdat ze u met opzet minder veranderingen zullen geven.
  Het personeel gaf me de rest toen ik het menu kreeg om de prijs te controleren en het was zelfs voordat ik klaagde. "

  23-Dec-2017
 12. Y Yohan
  overladen

  “Ik ging onlangs met een vriend en had in totaal 6 biertjes. Ze brachten in totaal 150,000 krw in rekening. Ik ben zo boos dat ik de recensies hier niet heb gecontroleerd voordat ik hem bezocht. "

  12-Dec-2017
 13. K Kenji
  Wees oplettend!

  “Eerste keer in Seoul en had een vreselijke ervaring. De bar was erg stil en gedateerd. Toen ik alleen ging zitten, stond een van de medewerkers erop dat ik een drankje voor hem kocht dat prima was, ook al ken ik hem niet. Het was toch maar één drankje dat ik dacht. Om het verhaal kort te maken, betaalden ze me uiteindelijk 30000 kr gewonnen voor 2 drankjes!? Ik kreeg een drankje van een andere plaats en kost 7000 kr een drankje gewonnen maar ... Ik voel me alsof ik een muppet ben :( “

  04-november-2017
 14. G Gerard
  overladen

  “Alle eerdere beoordelingen over overladen zijn waar. Ze rekenen ongeveer $ 20 + US voor een binnenlands biertje. We betaalden uiteindelijk 80000 gewonnen.

  Ook ruikt de plek en is het vies! "

  27-Sep-2017
 15. V Veikko
  vermijden

  “Dit was de ergste gay-plek die we ooit hebben bezocht. Geen prijslijst. Geen klanten. Slechts een paar ellendige mensen die personeel of vrienden zijn. Klein biertje kan meer dan 10 dollar / euro kosten! We namen 2 GT en 4 Stella-bier 33cl en de prijs was 70000. We zeiden te veel, we betaalden 60000, wat te veel was. Ga daar niet heen. SLECHTSTE PLAATS ooit, we hebben betaald omdat we geld hebben. Geen recept. We zullen een klacht indienen bij de belastingdienst. Maar eigenlijk zou dit niet moeten accepteren. We blijven hier een week, maar gaan hier nooit meer terug! “

  06-mrt-2017
 16. R Robert
  anonieme

  'Hé - buitenlander. De extra 0.500 is voor de TAX-KOSTEN ALS JE EEN KAART GEBRUIKT. "

  28-Dec-2016
 17. K Kyriakos
  Ze brachten me meer in rekening

  'Ik ging gisteravond. Ik drink geen alcohol en ik vroeg om bruisend water en dat hadden ze niet, dus gaven ze me nog steeds water. Ik vroeg de prijs en ze vertelden me 3000 zoals het in het menu stond. Ik probeerde contant te betalen, maar ze hadden geen wisselgeld en ze vroegen me om met een kaart te betalen. Ze rekenden op mijn kaart 5500. Ik vroeg toen waarom en hun antwoord was dat de prijs in het menu verkeerd is, het is 5000 en ze rekenen extra 500 als je met een kaart betaalt. Ik raad deze plek ten zeerste af. "

  23-jul-2016
 18. p prashant
  Overladen

  "Ik ging daarheen en ontmoette een man .. we praatten en begonnen met schoten en we ontmoetten een andere man ... Ik ben het ermee eens dat we iets te veel hadden gedronken, maar ik was nog steeds bij bewustzijn ... Ik herinner me dat ik een paar shots voor de ober kocht zoals hij me aandrong. Aan het eind moesten we allemaal in totaal 1200 $ betalen .. hij zei dat iedereen alles in rekening moest brengen wat ze persoonlijk hadden besteld. Ik kreeg 350000 gewonnen. Dat was veel geld voor een student als ik. Ze zeiden dat ik 40 shots had en ze hebben me 5 gratis shots. Nu ben ik een zeer beginnende drinker. Ik kan wedden dat ik niet meer dan 6 schoten had. De eigenaar ... toen ik zei dat de rekening niet klopte ... was woedend ... De volgende twee jongens betaalden ook VEEL ... "

  28-Jun-2016
 19. M Mat
  MAD

  'Ga hier niet heen, deze jongens zijn lastig en bedrieglijk. Alles om een ​​1000 te winnen. "

  21-november-2015
 20. D Lot
  Ik was beledigd

  “Dit was een van de weinige plaatsen die echt open was gedurende de uren dat ik er toevallig was, dus ik dacht dat ik het zou gaan bekijken. Het bier is veel te duur, 10,000 gewonnen per fles, en toen ik mijn cheque terugkreeg, hadden ze me geïdentificeerd als "양년" (als je de betekenis niet weet, vraag het dan aan een Koreaanse vriend). Ik lachte het weg terwijl ik in de bar was, maar ik ben woedend dat ze zoiets vulgair zouden zeggen over een betalende klant. Ik heb in Korea in het algemeen veel racisme meegemaakt, maar in DEZE mate niet. Toen mijn vriend vroeg waarom ze de smet op de bon hadden geschreven, beweerde de barman dat het gewoon een manier was om te identificeren van wie het kaartje was. We waren de enige klanten in de bar, dus ik weet niet zeker met wie ze dachten dat ze ons in de war zouden brengen. Ik weet niet zeker waar het vooroordeel vandaan kwam, maar ik ben erg ongelukkig. Toen mijn vriend, die perfect Koreaans spreekt, probeerde te socializen met het personeel en in feite de koude schouder kreeg. Het voelde alsof het personeel het gevoel had dat ze boven ons spraken. "

  27-mrt-2015
 21. M Martin
  Dure plek, wees voorzichtig!

  “Ik had drie glazen lokaal bier en moest 30.000 Won betalen! Ik was daar op een donderdagavond en het leek de drukste plek in de omgeving te zijn. Maar later zag ik dat meer dan 50 procent van de mensen geen gasten waren, maar op de een of andere manier verband hielden met de bar. Klaar om je te laten drinken en betalen! Je kunt beter niet naar deze plek gaan !! “

  21-november-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.6/ 5. Van 65 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Always Homme

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul