The Babylon Massage (CLOSED)
Klik om te stemmen
Rating: 3.5/ 5. Van 39 stemmen.
Even geduld aub...

The Babylon Massage (CLOSED)

Soi Nantha (off Sathorn Soi 1 Road), Bangkok, Thailand  kaart 

Deze locatie is nu GESLOTEN - april 2022

The Babylon maakt deel uit van de beroemde sauna en biedt traditionele Thaise en oliemassages door professioneel opgeleid, volledig gekleed personeel dat voor een goede massage zorgt.

Veel massagetafels staan ​​in een slecht verlichte kamer met airconditioning, gescheiden door gordijnen met ketting. Andere diensten zijn onder meer kappers, manicure en pedicure.

Boek uw afspraak aan het loket, net buiten de sauna kleedkamer.

Kenmerken

massage

Bijgewerkt: 07 juli 2022
3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 39 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van The Babylon Massage (GESLOTEN)Laat beoordeling achter

 1. J Jerry
  Geweldige massage tegen marktprijzen

  “Ik ga al decennia naar Babylon, inclusief de voormalige locatie. De massages die ik in de loop der jaren van een half dozijn verschillende jongens heb gekregen, zijn altijd goed geweest. Maar in het afgelopen jaar lijkt de training te zijn verbeterd, en de drie verschillende masseurs die ik heb meegemaakt hebben allemaal duidelijk een training gekregen in "conventionele" massage. Ik ga meestal voor de oliemassage van 500 baht, uur; een paar keer 90 minuten. Ze waren allemaal goed en erotisch, zelfs in de periode dat ze jaren geleden een bord plaatsten waarop stond: geen erotische massage, handjob, enz., Waarvan ik nu vermoed dat het een legaal doel was. Tekenen zijn nu verdwenen. Van de verschillende Gaymassageplaatsen is Babylon voor mij de meest consistente kwaliteit. EN, geen minimale fooi vereist. Ook heeft geen van de masseurs die ik heb meegemaakt van tevoren om een ​​fooi gevraagd, laat staan ​​een bepaald bedrag, zoals masseurs in veel andere salons - Gay en gemengd. Dat is mijn ervaring geweest. Wees dus niet kiniau (gierig) als het om fooien gaat. Ik geef de voorkeur aan privé-kubussen boven Babylons getekende gordijnverdelers. Maar meestal krijg ik mijn massage vroeg, dus het lijkt erop dat ik een van hun meer privé gelegen gebieden krijg. "

  25-Jan-2016
 2. L Louis
  Verrassend goede massage

  “De massage was echt goed! Stevig en sterk met een geweldig ritme. Sensueel maar niet seksueel; brengt je in de stemming voor de sauna. 1000 miljard voor 1 uur voordat fooi is best prijzig. "

  23-jul-2015
 3. D David
  Uitstekende oliemassage vandaag

  “Ik heb in januari verschillende massages gehad en vandaag nog een, 24 februari. Beide mannen waren erg goed in massage en ik kom morgen weer terug. Natuurlijk is er een klein beetje passerende aanraking, maar ga niet voor een happy end maar voor een professionele massage. De olie van 90 minuten kost 800 THB, maar ze zullen proberen je te verkopen voor de versie van 1,500, maar het is niet nodig om dit te betalen.
  De massagetafel staat in een gedeelde ruimte, maar ik heb nog nooit iemand aan de andere kant van het gordijn laten masseren. "

  24-feb-2015
 4. S Heiligdom
  Leuke sauna, vergeet de massage

  “Vergeet de massage bij Babs - ze hebben geen enkele moeite gedaan om een ​​goed opgeleid en attent massagepersoneel te hebben. Je bent veel beter af voor een goede massage in het Malaysia Hotel of Magic Hands. Babs is geweldig voor andere dingen, alleen niet voor massage en spa. "

  30-Aug-2014
 5. T Tony
  Beste massage die ik ooit heb gehad

  “Beste plek en beste massage die ik ooit heb gehad in mijn leven.
  Ik ging meerdere dagen voor de massage en ik moet de man bedanken die me de massage heeft gegeven. Ik heb hem 3 keer ontmoet (Phan, ik denk zijn naam) - magische sterke handen. Toen ik daar weer was, kon ik hem niet vinden en kreeg ik een massage door een andere man. Het was goed, maar Phan is de beste! Ik zal zijn hand mijn hele leven herinneren! De plaats is schoon en de jongens zijn erg professioneel. Ik hoop snel terug te komen en mijn favoriete masseur weer te ontmoeten.“

  21-april-2014
 6. P Paul

  “Ik ging ongeveer 12 jaar geleden naar de oude Babylon Spa, dus ik dacht dat het dezelfde zou worden, maar deze is vrij nieuw - een andere locatie. Het zwembad was een van de beste dingen van deze plek, hoewel het erg schoon was, relatief mooi, maar het was gebouwd voor stijl en niet voor je persoonlijk comfort. Nadat ik naar enkele van de andere sauna's en spa's in Bangkok ben geweest, kan ik eerlijk zeggen dat ik het betwijfel
  als ik een volgend bezoek aan Babylon zal brengen. Twee sterren. "

  11-Dec-2012
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.5/ 5. Van 39 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over The Babylon Massage (GESLOTEN)

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Bangkok