Bar vrienden
TravelGay aanbeveling Bar Friends
Bar vrienden
Klik om te stemmen
Rating: 3.2/ 5. Van 66 stemmen.
Even geduld aub...

Bar vrienden

9 Supyo-ro 28-gil, Jongno, Seoul, South Korea  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Dit is een van de weinige Gaybars buiten Itaewon waar je buitenlanders zult zien.

Deze stijlvolle bar biedt een gezellige, ontspannen sfeer en biedt plaats aan maximaal 45 personen (groot volgens Jongno-begrippen). Een geweldige plek om alleen wat te drinken of met vrienden rond te hangen.

Gelegen achter Nagwon Arcade nabij Jongno 3-ga Station (uitgang 5). Steek de straat over en sla rechtsaf de eerste steeg in.

dichtstbijzijnde station: Jongno 3-ga (lijn 1, 3, 5) - uitgang 5

Functies

bar, muziek

Bijgewerkt: 27-jan-2021
3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmen


weekdag: 19:00 - 04:00
weekend: 18:00 - 05:00 / 04:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. J Rechter
  Barpersoneel was vriendelijk

  “Ik kwam Bar Friends twee keer tegen tijdens dit bezoek aan Seoul. Blij om te zeggen dat het barpersoneel deze keer veel vriendelijker was. Vriendelijk voor zowel Koreaanse als westerse klanten. Drankprijzen zijn ook redelijk. Dit is een bar waar groepen Koreaanse Gayvrienden samenkomen om bij te praten. Als je een westerling bent zoals ik, vind je het misschien erg moeilijk om met iemand een gesprek te beginnen. Dat is een beetje triest, maar ik stel voor dat je langskomt en een drankje drinkt en het zelf gaat bekijken. "

  16-Sep-2018
 2. W William
  Slechte plek ...

  “Ik ben er twee maanden geleden op zaterdagavond geweest. Het barpersoneel kwam niet eens naar me toe om een ​​bestelling te vragen toen ik aan de bartafel zat. Er waren echter niet veel klanten. Het personeel was met zichzelf aan het kletsen, lachte en vergat totaal een klant die daar gewoon zat. Ik voelde dat ik was gedumpt en dat was een heel erg slechte ervaring. Ik liep na 10 minuten weg zonder te consumeren. Nou, ze wilden mijn geld niet. "

  08-november-2017
 3. M meneer TomTo
  Vriendelijke bar

  “We bezochten halverwege de week in oktober 2017 en het was ongeveer een kwart vol, alle locals behalve wij Engelse jongens.

  Vriendelijk personeel babbelde een beetje aan de bar en redelijk geprijsde drankjes voor Seoul. "

  31-oktober-2017
 4. J Rechter
  Twee verschillende ervaringen met deze plek

  “Ik heb zowel een positieve als een negatieve ervaring gehad met Bar Friends. De eerste keer dat ik ging, was het stil en het personeel was vriendelijk en probeerde met me te communiceren, wat leuk was. Maar de tweede keer, op een zaterdagavond rond 10 uur, was de tent vol - 98% Koreaanse klanten - en het barpersoneel was helemaal niet boeiend. Ze leken ook niet erg boeiend voor hun Koreaanse klanten. Het heeft een gezellige, warme sfeer, dus misschien moet je het zelf uitproberen als je in de buurt van Jongno bent. "

  02-april-2017
 5. M Michael
  Beste eerste indrukken!

  “Ik was afgelopen juni maar vier dagen in Seoul en vond deze bar toevallig via travelgayAzië. Ik liep op een rustige dinsdagavond naar binnen en had echt een leuke tijd! De eigenaar was erg vriendelijk en de drankjes en service waren uitstekend! Ik hou van mijn alcohol en mijn dranktablet was slechts 65,000 gewonnen, wat goedkoop is voor de normen van Los Angeles (waar ik woon) en ik kwam uiteindelijk een tweede en derde keer terug tijdens mijn vierdaagse reis! Ik werd aangemoedigd om naast een mede-caféhouder te zitten die ook alleen was en we hadden een heel leuk bezoek! Over het algemeen is deze plek erg gastvrij en ik zal zeker terugkeren. Hoewel ik Koreaans-Amerikaan ben en mijn Koreaans minimaal is, voelde ik me redelijk op mijn gemak omdat alle anderen prachtig Engels spraken! Ik ben zelfs meer Koreaans aan het leren, dus ik kan terugkomen en een beetje oefenen! Bedankt Bar Friends! Jij bent de liefde van mijn leven! Lol!"

  04-feb-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.2/ 5. Van 66 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Bar Friends

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul