Basement Complex
TravelGay aanbeveling Keldercomplex
Klik om te stemmen
Rating: 3.0/ 5. Van 152 stemmen.
Even geduld aub...

Basement Complex

18 Tariff Street, Manchester, United Kingdom, M1 2FN  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Grote Gaysauna in Manchester die het hele souterrain van een oude Victoriaanse molen beslaat.

Faciliteiten omvatten een grote droge sauna, stoombad, twee spabaden, privécabines, massageruimte en café-bar. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Functies

café, stoombad, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 08-apr-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. D D
  De heetste nacht van mijn leven

  “Ik ging op een zaterdag in februari om middernacht naar de kelder. Ik had al een paar drankjes gedronken, dus het ontbreken van een bar stoorde me niet. Je krijgt een kluisje en sleutel voor je spullen, en een handdoek voor bescheidenheid. Ik ging eerst naar de lichte lounge, waar een tv met films, comfortabele stoelen en verschillende pc's staat. Ik raakte aan het praten met een Aziatische kerel van in de veertig, die me vroeg of ik plezier met hem wilde hebben na een beleefd gesprek. Ik volgde hem de trap af naar het doolhof als donkere kamers. We vonden een leeg hokje dat aan de binnenkant op slot ging. Er waren condooms in het hokje. Hij trok er een aan en had me op mijn rug en onmiddellijk en ik smeekte om meer. Hij wilde echter niet te vroeg klaarkomen, dus vertrok hij na 40 minuten.

  Het kostte me ongeveer een half uur om door het donkere doolhof te dwalen om een ​​andere vader te vinden. Het plezier was enorm.

  Ik sprak met een paar andere jongens en iedereen die ik ontmoette was vriendelijk. Het was echt een van de meest opwindende ervaringen in mijn leven. Probeer het maar wees veilig xx "

  20-Jun-2020
 2. D Darren
  Het is echt heel goed, beter dan wat ik dacht!

  "Ik woon al meer dan 20 jaar in het centrum van Manchester City en het is letterlijk net achter me, ik loop de afgelopen 15 jaar elke dag langs op weg naar mijn werk. Ik heb gemengde beoordelingen gehoord om eerlijk te zijn, goed en slecht ! Maar nooit echt aandacht besteed .. nieuwsgierig denk ik! Maar ik ben in mijn hele leven nog nooit in een sauna geweest .. Hoe dan ook, een paar weken geleden stelde een vriend van een vriend voor om na een avondje stappen te gaan ... Dus ik dacht F ** k it, ik won tenminste ik vraag het me niet alleen af ​​... En ik was aangenaam verrast ... om eerlijk te zijn wist ik niet wat ik kon verwachten.Als ik echt eerlijk was, verwachtte ik een beetje dat het smerig en vies zou zijn en ja louche om een punt! Maar dit was niet het geval! De hele plaats was verbazingwekkend schoon, het was veel groter dan ik ook dacht! Gemengde menigte jong en van middelbare leeftijd! Er was sowieso geen houding, ik verwachtte dat alle vloeren overal nat zouden zijn van toiletpapier ... maar overal was serieus schoon! Privécabines met sloten en sommige zonder, donkere kamers, fatsoenlijke doucheruimtes, glory holes, speelruimtes, het was niet donker en groezelig ... Je kon ofwel chillen in het hoofdgedeelte aan de voorkant en de zwembaden en het stoombad gebruiken of als je zin had in actie, hoofd naar achteren ... er was geen druk! Hoewel er maar ongeveer 30 mensen waren om eerlijk te zijn ... Dus ik weet niet hoe het zou zijn als het super druk was?

  Ik vond dit eigenlijk een geweldige plek! Ik weet dat dit niet ieders kopje thee zal zijn om die avond door te brengen

  Maar gezien de grootte van de plaats, dacht ik dat ze iets meer met de ruimte konden doen! - Maar over het algemeen een geweldige plek, waarom het me 20 jaar heeft gekost om nu uit te checken, verbaast me me!

  * Een bar zou geweldig zijn, ik kreeg wel te horen dat er een was, maar ik kon hem niet vinden
  * Een doolhof zou leuk zijn
  * Beter glory hole-gebied
  * fetisjkamers
  * elektronische polsbandjes voor de kluisjes, in plaats van de sleutel die om een ​​band is gebonden
  * minder is meer - ik denk dat het een beetje prijzig is (£ 17 per keer dat je het bezoekt) als het iets goedkoper was dan ben ik er zeker van dat meer mensen vaker zullen gaan

  Gezien sommige plaatsen waar ik ook ben geweest tijdens het reizen met donkere kamers .. dit is mijlenver beter dan ze! "

  17-oktober-2019
 3. V Valery
  Zwak...

  “Overschat en veel te dure plek. Waarom?
  1. Geen pantoffels. Zelfs voor uw geld. Maak je klaar voor schimmelinfecties en koude voeten.
  2. Koud. Het is alleen warm in een droge sauna en in een stoomkamer. Zelfs labirynth is ijskoud plezier.
  3. Jacuzzi. 2 kleine huiselijke buisjes ... Niet zo erg, maar kom op jongens, is het je privéhuis?
  4. Geen drankjes in de bar ... Nou ja, als er geen vergunning is, dan ook geen vergunning. Maar dit is de allereerste plaats (wat het ook is - club, bar, sauna, cruisen ...) waar men niet eens een glas wijn of bier kan krijgen! Hoe kan dat? Zijn we op de kleuterschool om de hele nacht Fanta en water te drinken? Ahaha, betaal voor licentie, jongens! Gemakkelijk.
  5. Hutten zijn erg ongemakkelijk. Maar dit is naar mijn smaak.
  6. Heeft u iemand van het personeel nodig? Probeer ze in de komende 30-40 minuten te vinden totdat je gewoon naar buiten gaat en tegenover dezelfde persoon bij de ingang staat.
  7. Tekenen "wat, waar"? Kaart van een plaats? Nee, nee en nee. Vergeet het en verken het gewoon zelf en probeer alleen bij het personeel te komen.
  8. Geen winkel, geen aanvullende diensten zoals massage of spa. Ik weet het, het is extra, maar daar betalen mensen voor, nietwaar?
  9. Om nog maar te zwijgen van roken. Nergens...

  We zijn er voor het eerst geweest met mijn vriend. En zeker de laatste.

  Al dit ijskoude ongemakkelijke plezier is 22 Gbp per persoon (5 Gbp is een lidmaatschap, maar - lees hierboven - ik zal dit lidmaatschap nooit gebruiken om naar deze sauna te gaan!).

  Naar mijn mening is een plek als deze geen Gaysauna, maar gewoon een koude cruise met een paar warme ruimtes - sauna en stoomkamer. En als het een cruiseclub is zonder extra services, kan de normale prijs waarschijnlijk rond de 5 Gbp zijn (ik geef het zelfs een hogere mogelijke prijs dan in het grootste deel van Europa alleen vanwege + droge sauna).
  Ik kom hier nooit meer ... "

  06-oktober-2019
 4. C Chris
  Mijn bezoek

  “Ik ging een paar dagen geleden naar deze sauna, het was zaterdagochtend vroeg. Kosten £ 22 om binnen te geraken. Douchen en gingen wandelen. 3 jongens slapen in de lounge. Een paar jongens in de buurt, maar er gebeurt niets. Ging op zoek naar de videolounge Vond het beneden Het scherm was klein maar er was niemand in de buurt. Ik was teleurgesteld over deze plek. De man aan de deur was geweldig, zei dat het traag was. Ik moest gaan Dus ging douchen. Ik realiseer me dat de locatie de cijfers niet kan garanderen, enz. Maar het was teleurstellend. "

  15-Aug-2019
 5. a andy
  andy

  “Ik ben hier eerder geweest toen ik vanuit Londen reisde ... Ik moet zeggen dat de avond dat ik ging een grote teleurstelling was ..... GEEN BIOSCOOP ..... !! ....... Kom op jongens .... !! ..... “

  13-jul-2019
 6. J Jason
  Veel plezier op zondag Plezier. Moet verkennen.

  “We hebben deze sauna op zondagmiddag verkend. Het was geweldig en bewolkt gedurende de tijd van 13:00 tot 19:00 uur 's middags, ik ging daarheen en vond ongeveer 60 tot 70 gissingen. Ik weet niet wat het aantal gasten laat op de avond is. Ze vermaken zich op verschillende plekken in de sauna. Tegenwoordig zijn sommige delen van de sauna vernieuwd en gerepareerd en was de grote tv-kamer gesloten. Veel gasten verkennen de donkere plek in de achterkajuit. Crowded was geweldig om te voelen en aan te raken. En sommigen hadden plezier in het heilige gat. Vandaag hebben we veel jonge knappe jongens ontmoet die heet zijn. "

  10-Jun-2019
 7. M Mike
  Meneer mike

  “Ik heb deze kelder sauna meerdere keren bezocht en vind het leuk en raad het aan bij Gayvrienden. In het weekend is het tussen 14 en 00 uur. Elke keer dat ik deze plek bezocht, zal het aantal mensen rond de 17-00 zijn. Het is geen groot aantal. De leeftijd is eind 30, 40 tot 20 jaar. Misschien komen op woensdagavond enkele studenten gratis. Dan ontmoet je hier misschien veel jonge en knappe jongens.

  De faciliteiten zijn goed en de sauna is erg schoon. Ik heb echt genoten van de hete stoom in de saunaruimte, maar voor de jaccuzi gebruik ik ze nooit waar ik veel bezoekers het leuk vond om daar plezier te hebben. Goede punten.1.) Het personeel is erg vriendelijk.2.) Studenten krijgen elke dag een korting van 10 pond en elke woensdag komen studenten gratis binnen. Verbetering 1. Sommige plekken in de gang naar beneden zijn niet schoon. Op deze plek moet schoon werk worden verricht. Het is jammer dat deze sanna geen doolhof heeft. "

  09-Jun-2019
 8. R Richard
  Ik hou van deze sauna, geweldige sfeer

  "Ik kom nu vaak naar deze sauna ... heel schoon en goed onderhouden ... altijd veel plezier beneden ... ik hou van de donkere kamer en speelplekken ... er zijn veel activiteiten gaande op ... personeel erg vriendelijk en dat is meer dan ik kan zeggen voor sommige sauna's die ik onlangs heb bezocht. "

  30-april-2019
 9. s steve
  uitstekend

  “Op woensdag gratis voor studenten. De beste plek om te zijn op zondag en woensdag. echt een goede plek om rond te hangen en plezier te hebben. "

  22-mrt-2019
 10. B B
  Dit was een van de beste.

  “Ik heb onlangs in twee jaar tijd voor de tweede keer door het Verenigd Koninkrijk en Ierland gereisd en heb de hele tijd sauna's bezocht. Deze was de beste. Alles voelt erg nieuw en erg schoon aan. Het personeel was aardig. De faciliteiten waren uitgestrekt. Ik heb echt niets negatiefs te zeggen. "

  08-Dec-2018
 11. T Twizzle
  Beter dan verwacht

  “Mijn vriend en ik hebben elk 21 besloten om deze plek te gaan bekijken, aangezien studenten onder de 25 die woensdag gratis gaan, veel beter was dan verwacht, chillen boven of naar beneden naar het crusegebied. Als je iemand niet leuk vindt, zeg dan gewoon nee, bedankt en je blijft achter. Het is ruim en schoon. Dit en Sweatbox in Londen zijn ongelooflijk. "

  01-oktober-2018
 12. T Tom
  koude sauna

  “In de sauna ben je naakt dus dit moet de hele tijd erg warm zijn !! Als je zweet kun je douchen, maar je hebt het koud als je naakt bent. GELIEVE DE HELE TIJD OP ALLE PLAATSEN TE VERWARMEN !! Bedankt!"

  10-Sep-2018
 13. P Peter
  Beste plek ooit

  “Ik ben er een aantal keer geweest en heb ALTIJD een geweldige tijd gehad !!! Geweldige sauna's, schoon en modern. En veel actie beneden. Vervelend lidmaatschap maar zeker een bezoek waard als je weet wat je wilt .... "

  04-Aug-2018
 14. J Joe
  Afschuwelijke plek

  “Het personeel in het keldercomplex is zo onbeleefd en gemeen, het is afschuwelijk dat elk bedrijf klanten op deze manier kan behandelen. Ik bezocht zaterdagmiddag en de receptioniste schreeuwde en schreeuwde tegen een klant die gewoon om een ​​extra handdoek vroeg. Binnen was het erg dood, slechts 5 jongens binnen vroegen zich rond en rond af. Koude jazzuzi en stinkende stoomkamer. Vermijd. "

  23-jul-2018
 15. A Al
  Slecht beheerd lelijk smerig personeel

  “Eer de internationale studentenkaart niet, ze zijn erg onbeleefd. Luister niet naar de klanten in duidelijk Engels. Praat nooit met het management, het is net als praten tegen een bakstenen muur: ze geven niet om klanttevredenheid of trots op de gemeenschap. Ik was 100% nuchter en kwam mijn voeten weken na een lange reis had verborgen kosten en respecteerde de geadverteerde prijzen niet! Ik ben in 31 landen geweest en dit is verreweg de ergste suana waar je je tijd aan kunt besteden. Een mijl gelopen om erachter te komen wat echte wankers zijn. Niet de goede soort. "

  21-jul-2018
 16. a Andrew
  GEBROKEN ARM

  “Ging hier eind juni van dit jaar op een zaterdagavond. Er was een vreemde menigte binnen, niet aardig, vol met vreselijke koninginnen die degenen die er beter uitzien dan zijzelf lijken af ​​te wijzen - dus ik dacht bij mezelf, twee kunnen bij dat spel spelen. Dus, als een getrainde ACTEUR, raakte ik opzettelijk in karakter terwijl er een liedje kwam van zuster gelukzaligheid - degene die "het leven is een bitch" - en wat denk je? voordat ik wist waar ik was, sprak ik hardop in rol en in volledige dialoog als de KONINGIN BITCH!

  "Als je een hond aan een lantaarnpaal zou vastbinden en hem hier lang genoeg zou laten liggen, zou hij ongetwijfeld zijn poot ophangen en op je pissen"! En wat betreft die koninginnen die me in actie zagen, ze wisten niet waar ze zichzelf moesten plaatsen. Nou, dat komt goed uit, zeg ik, laat dit een les voor je zijn, en na mijn debuutoptreden slaagde ik erin het gebouw praktisch te verlaten. Nou, dat is ACTORS voor jou! "

  17-jul-2018
 17. d dillo
  beste plaats!!!!

  “Ik ga nu een jaar regelmatig. Wordt op zondag rond 3 uur druk. Er komen veel jongens van verschillende leeftijden binnen. Hoewel het een beetje vervelend wordt als vieze oude jongens niet kunnen stoppen met de jongere jongens achterna te zitten. Deze plaats heeft meer jongere jongens nodig. De beste dagen om te gaan zijn zondagen. Plaats wordt regelmatig schoongemaakt. Nooit problemen gehad met het personeel. "

  13-feb-2018
 18. T Tom
  Armoedig en deprimerend

  'Ik zal geen woorden mengen. De kelder is echt deprimerend. Een man huilde echt. Blijf weg. "

  30-Sep-2017
 19. R straal
  Verschrikkelijk

  'De man bij de receptie is zo onbeleefd en spreekt je aan als je een kind. Ik vroeg om een ​​extra handdoek en was bereid ervoor te betalen, maar hij riep gewoon 'nee' tegen me. De plaats stinkt, de sauna is vies met gebroken tegels. Mensen lopen rondjes op zoek naar iets of iemand, geen actie aangeboden. "

  20-Sep-2017
 20. N Neil
  Geen actie

  'Ben er twee keer geweest en bij beide gelegenheden was het leeg. Het eerste dat opvalt, is het gebouw ... doorweekt tapijt, de geur van vochtige en vuile stoelen in de sauna. Het ontspant helemaal niet en er was geen actie aan de hand. Er zijn veel foto's op de molen van zeer hete jongens die zeggen dat ze in de kelder zijn en je verleiden om te gaan betalen, maar ik denk dat deze nep zijn. Het niet waard."

  03-Aug-2017
  • d dillo
   beste sauna die er is

   “Dit is de beste sauna in Manchester. De sauna waar je heen moet, zou in de buurt van kanaalstraat zijn geweest, de basissauna. De meeste recensies hier gaan over de basissauna en niet over het keldercomplex. Ik ben al meer dan een jaar een vaste klant en had geen problemen. De beste dag om in de sauna te komen is op zondag na 2 uur. "

   13-feb-2018
 21. L LESLIE
  Gebrek aan contact

  “Nooit in een sauna geweest, dus heb ze een e-mail gestuurd GEEN antwoord
  Er wordt 5 keer gebeld, maar er is geen antwoordapparaat, dus hoe kan iemand tegen hen praten en om meer te weten te komen over het aanbod.
  Ze kunnen het niet zo druk hebben dat niemand de telefoon kan beantwoorden.
  Zeer teleurgesteld over de kelder. "

  29-jul-2017
 22. G Gabi
  Oké

  “Mensen lopen rondjes op zoek naar iets of iemand. Jacuzzi had zoveel chloride erin dat het letterlijk mijn ogen brandde. Het is netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik hoorde hen advies geven aan een man die klaagde over bo-actie en hem vertelde dat hij niet zo kieskeurig moest zijn. Vond dat grappig. Ik weet niet zeker of ik terug zou gaan. Een beetje te duur als je het mij vraagt, vooral na 4 uur. "

  06-Jan-2017
 23. J John
  Fyll van eenzame jongens

  “Jongens, op zoek naar anderen, niet zeker of de persoon er is, dus zoeken en zoeken naar de juiste man. De meesten weten hoe ze het moeten laten werken.
  Erg verdrietig."

  27-Aug-2016
 24. R Rodger
  Uitstekend - Ruim - Geweldig ontwerp

  “Begeleidende vriend, die ongeveer 5 jaar geleden voor het laatst aanwezig was, is zeer onder de indruk van de verbeteringen van de sauna, de toegenomen ruimte, nieuwe zwarte tegels die er verfijnd uitzien en visueel aantrekkelijk zijn.

  Uitstekende sauna die zeker een bezoek waard is om je op te frissen, te ontspannen, te genieten van een snack terwijl je tv kijkt of online gaat en te genieten van alle andere faciliteiten van een fantastische gezondheidsclub voor mannen. "

  30-mei-2016
 25. J John
  Slechte ervaring

  “Zeer slechte ervaring. Geen van de douches werkte naar behoren - toen we het personeel informeerden, waren ze onbezorgd en deden ze geen poging om het probleem op te lossen of een restitutie te bieden, ondanks dat douchefaciliteiten een basisbehoefte waren in een sauna. Kluisjes zijn niet veilig - ik probeerde per ongeluk het verkeerde kluisje met mijn sleutel en slaagde erin iemands kluisje te openen met al hun bezittingen. Het dienstdoende personeel was behoorlijk arm en kon een training voor klantenservice gebruiken. Sfeer niet geweldig tenzij je een sociale club wilt - veel jongens zitten of staan ​​en kletsen! Niet een plaats waar ik naar terug zal haasten! "

  21-mrt-2016
 26. M Markeer
  Afschuwelijke staat

  “Allereerst geweldige ontvangst, door de Roemeense jonge kerel, zeer informatief en wat jammer. Renovatie was aan de gang en het was een puinhoop, toegangsprijs £ 15, een douche helemaal achteraan en niet voor altijd schoongemaakt, smerige cabines, lijst is eindeloos. Ik raad je aan om even langs te bellen voordat je op bezoek gaat om te kijken of de renovatie klaar is "

  05-Aug-2015
 27. M Micheal
  Kelder

  “Ging er deze week op 28 juli 15 alleen heen om te zien dat zowel de sauna als de stoom gesloten waren voor renovatie, terwijl het hoog tijd wordt, want ze zijn vies, de toegangsprijs van 15 pond is belachelijk! Ik zou ze willen bellen om te controleren of de faciliteiten open zijn voordat ik de moeite doe om te gaan! Er zijn andere plaatsen. Als er nog steeds wordt verbouwd, zou ik niet de moeite nemen. "

  01-Aug-2015
 28. A Andy
  Een echt complex

  “Goed ingeburgerde en aangename begroeting bij elk bezoek. De 'opgeknapte' hutten zijn een beetje vreemd. Er zijn een handvol verschillende maten met een hoge instap (mogelijke ongelukken?) - Ik ben niet jong en het is moeilijk om in en uit te klimmen. De 'nieuwe donkere kamer met een ronde tafel erin is mijn favoriet. Er is de afgelopen weken een cruciaal probleem geweest waarbij de vloer bij de douches bezwijkt - en gevaarlijk. Niet goed gemarkeerd of beschermd. Dit dateert 17.5. ben terug naar de 18e. "

  17-mei-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.0/ 5. Van 152 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over Basement Complex

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Manchester