Beach 19
TravelGay aanrader Strand 19
Klik om te stemmen
Rating: 3.9/ 5. Van 69 stemmen.
Even geduld aub...

Strand 19

municipality of Almada, Sétubal district, Lisbon, Portugal  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Strand 19 of Praia de Bela Vista is het populairste naaktstrand voor Gay's van Portugal en een van de grootste van Europa.

Gelegen aan de zuidkant van Costa da Caparica, wordt het gebied bezocht door zonaanbidders die weinig aan de verbeelding overlaten. Niemand slaat een ooglid op, wat je ook doet of niet, en er is voldoende ruimte als je een stukje zand voor jezelf wilt.

Locaties in de buurt bieden drankjes, eten en gratis wifi. In de late namiddag vinden veel gay cruises plaats, voornamelijk in de duinen en het bosgebied. Na zonsondergang wordt het strand nogal leeg en onveilig.

Functies

bar, café, gratis wi-fi, strand

Bijgewerkt: 05-aug-2021
3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 69 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. T Tom
  Een leuk dagje uit in... het openbaar vervoer

  “Het is te ver van Lissabon. De hele reis kostte me 5 uur!!! 3 uur om er te komen en bijna 2 uur om terug te komen. Als je geen auto hebt, kan het een nachtmerrie zijn (metro + trein +uber + lopen) Het strand zelf is mooi (groot en echt zand) maar het water is ijskoud (het is oceaan, geen zee) De vaarplaats zit vol met 60+yo - ik zou zeggen 90%. De reis niet waard.“

  06-oktober-2021
 2. W Zullen
  Mooie plaats

  "Het is een mooie plaats! Helaas ging ik op een weekend in januari (zaterdag) naar het strand. Hoewel het voor mij heet genoeg was (13 graden Celsius is niet heet, maar het vriest nauwelijks), besloot de rest van Lissabon van niet. Ik werd het grootste deel van mijn tijd alleen gelaten, met uitzondering van een heteroseksueel stel dat een paar lagen jassen droeg die een paar keer ronddwaalden.

  Toch is het een geweldige plek. Ik moest de hele tijd naakt zijn zonder gestoord te worden, een paar duiken gemaakt, wat yoga gedaan en zelfs een lekkere regen gekregen om de geest op te vrolijken. Ik gaf een snel schot op de struiken, maar niemand kwam opdagen. (Ik weet zeker dat het kwam door regen, kou en / of januari). Ik moest naar het strand in de buurt lopen (Telha, geloof ik) om een ​​Uber te vinden - en het duurde nog steeds goed 15 minuten om aan te komen.

  Zou het zeker weten. raad een andere periode aan als je wilt cruisen of gewoon wat mensen om je heen hebt. Maar januari is ook geweldig. Ik heb toch een geweldige tijd gehad met het bestaan ​​van andere mensen. "

  16-Dec-2020
 3. P Paul
  Ja, het is het beste strand van Europa

  "Het is geweldig.
  Ik neem een ​​tas mee en breng mijn lege plastic flessen en sinaasappelschil terug naar de vuilnisbakken op de parkeerplaats.
  Voor mannen die seks hebben met mannen is het behoorlijk walgelijk om te ontdekken dat, hoewel ze zich verantwoordelijk gedragen door condooms te gebruiken, ze er niet in slagen het gebruikte condoom, het gebruikte weefsel en de verpakking te pakken.
  Het punt is: zou je een gebruikt condoom op de vloer van je slaapkamer laten liggen en denken dat dat oké is? "

  22-Jun-2017
 4. j joe
  Waarschijnlijk een van de beste Gaystranden ter wereld.

  “Zomertijd zit het vol met Gaymannen. De helft volledig naakt, zongebruind. Veel actie in de bosjes. Je kunt jonge mannen, oudere mannen, beren, nou ja ... alles vinden. Het strand zelf is mooi, schoon en veilig. Sommige gekken ook, maar die kom je overal tegen. In de winter is er ook veel actie. Beste Gaystrand dat ik tot nu toe heb bezocht. "

  22-Jun-2017
 5. P Petroc
  herzien in 2015

  “Opnieuw bezocht rond 27 augustus 2015. Pas op voor je waardevolle spullen in de parkeergarage - er was een van de vele ingebroken in mijn auto - verberg echt iets van waarde of neem het mee. Volgens de politie is er weinig geweld tegen personen maar wel veel diefstal / autocriminaliteit die dit jaar enorm is toegenomen. De politie patrouilleert nu regelmatig te paard, voornamelijk langs het spoor. Strand wordt meer gemengd; veel minder naturistisch. Veel Gayparen bedekken zich nu en trekken nogal vreemd zwemkleding aan om te gaan zwemmen. Wat cruisen als het donker wordt, maar meestal bi-locals die op zoek zijn naar buitenechtelijke plezier. De verborgen discrete gebieden zijn net zo smerig als altijd - echt slecht en ronduit walgelijk. Vergeleken met andere stranden vermeld in de Algave; deze heeft de hoogste frequentie - meer dan honderd vergeleken met een dozijn of zo gezien op de meest populaire stranden elders. De trein rijdt in augustus en het is sowieso een aangename wandeling van 20 minuten langs het strand vanaf de parkeerplaats. Internettoegang is beschikbaar in het nabijgelegen Fonte de Telha, op 3 km van het einde van de ruige strandweg. Er is daar ook een leuke kleine markt, evenals restaurants; en het lijkt veel classier te zijn dan Caparica. Dit zou een prachtige plek zijn als mensen de duinen en het struikgewas niet zouden gebruiken als toilet en vuilnisbelt als er geen walgelijke praktijk was. "

  15-Sep-2015
  • J Joe
   Oh man ...

   "Ik ben de afgelopen 20 jaar regelmatig op dit strand geweest, ik heb nog nooit dit soort onzin gezien ... geen overvallers, ik heb mijn auto bijna overal geparkeerd, geen afval, een van de schoonste stranden ... het is triest om te lezen een recensie als deze die mensen zal beïnvloeden. Oké, veel oudere mannen hier, maar ook veel geweldige knappe jongens, van tieners tot gespierde mannen, veel voor ieders smaak. De bovenstaande recensie is belachelijk en komt niet overeen met wat daar gebeurt. Waarschijnlijk verdrietig dat niemand hem heeft opgepakt. "

   22-Jun-2017
   • A ALEXXANDER
    schoon en veilig.

    'Ik ben het met Joe eens. Ook ik gebruik strand 19 al jaren en heb nog nooit gezien of gehoord dat iemand beroofd of aangevallen werd, of dat hun auto's vernield werden. de jongens daar zijn van alle rangen en standen, van alle leeftijden, maten en smaken. Ik ben misschien in de minderheid, maar heb nog nooit een politieagent gezien, te paard of niet, waarschijnlijk omdat ze niet nodig zijn. een geweldig strand ga daarheen, ik ben daar morgen '

    02-jul-2019
   • M Marlon
    En velen van ons houden van ouder

    “Dankzij ons heb je nu het recht om een ​​beetje **** te zijn. Niet iedereen wil een kleine prinses, met geplukte wenkbrauwen en een gymlichaam maar femme. Sommigen van ons houden van MANNEN van elke leeftijd en vorm....“

    29-Sep-2021
 6. P Peter
  Bella Vista en de rotzooi mensen vertrekken

  “Bezocht in september 2014. Treindienst rijdt niet. Het vaargebied is absoluut smerig met overal gebruikte condooms en vuile tissues. Het is onhygiënisch, smerig en een schande. Het is heel simpel; raap gewoon je rotzooi op, stop ze in een plastic zak en gooi ze in de daarvoor bestemde bakken op de parkeerplaats. Dit is een prachtig gebied en een beschermd natuurgebied, dus waarom zou je het verwennen? Vroeg of laat zullen mensen in actie komen en dit gebied afsluiten. Dit is een arm deel van Europa en de lokale overheid doet haar best om vuilnisbakken te voorzien. Ik heb op een ochtend geprobeerd het afval van de parkeerplaats op te ruimen - ongeveer 25 kilo ervan. Is de Gaygemeenschap niet trots op het respecteren van natuur en dieren in het wild ??? Het is er om van te genieten. dus alsjeblieft, alsjeblieft, zorg ervoor, raap je rotzooi op en gooi het zorgvuldig weg. Neem een ​​kleine plastic zak mee; gooi uw gebruikte spullen niet zomaar in de struiken, maar gooi ze op een verantwoorde manier weg. Voor deze wereld zorgen is de verantwoordelijkheid van iedereen, ongeacht geslacht en seksuele problemen. "

  28-Sep-2014
  • j joe
   Trieste recensie. # 2.

   'Oké, dezelfde man hier, twee trieste recensies. Dus je gaat naar een strand en zegt tegen anderen dat ze afval moeten ophalen? dat is uw grootste zorg? De treindienst werkt ook in de zomer, sorry daarvoor. 25 kilo toiletpapier, gebruikte condooms en shit, nou ... als je het oppakt zegt het veel over je. Waarschijnlijk waren de jongens niet in je geïnteresseerd, dus ... haal wat vuilnis op.
   Wat het strand zelf betreft, u geeft toe dat het mooi is. Nou, het is ook veilig, er zijn daar veel hete mannen, ook gekken (zoals jij), het is een van de beste Gaystranden ter wereld. Maar u heeft natuurlijk recht op uw mening. Maar het is jammer dat je zoveel mensen beïnvloedt met je droevige recensies. "

   22-Jun-2017
   • P Paul VK
    U bent verkeerd

    'Waarom zou iemand na jou opruimen?
    Laat je het aan je moeder over om achter je op te ruimen.
    word echt - wees schoon "

    22-Jun-2017
   • A ANTONIO
    afval in het bos

    “Ik ben Portugees en ik hou van dat strand. Ik ga er al 5 jaar heen. Helaas, in de struiken, waar alles gebeurt, is het waar dat de jongens echt hele varkens zijn. Veel condoompakketten op de grond. Maar gelukkig gaat het sinds 2017 beter. Sommige coole jongens hangen plastic zakken in de bomen om het afval te deponeren. Ik haat ook en begrijp niet waarom mensen zulke varkens zijn - we moeten ze leren beschaafd te zijn. "

    08-jul-2018
  • R Raul
   Con ganas de ir.

   “Opinión cuando vaya. Busco alguien para ir y disfrutar de la playa y lo que surja. Neem contact op met een conmigo. "

   04-feb-2021
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.9/ 5. Van 69 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Beach 19

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Lissabon