Black
Klik om te stemmen
Rating: 2.6/ 5. Van 33 stemmen.
Even geduld aub...

Black

Gangnam-daero 114-gil, Seoul, South Korea  kaart 

Gay 'jjimjilbang' (cruiseclub) die in 2015 de krantenkoppen haalde omdat ze toegaf een strikt deurbeleid te hebben dat alleen toegang bood aan jonge Koreanen en fitness-fitte niet-Koreaanse mannen.

Faciliteiten bij Black zijn onder andere kluisjes met toetsenbordsysteem, douches, badkamers, tv / rookruimte, privécabines en een donkere kamer. Zwart wordt erg druk en vooral druk in het weekend. Open 24 uur.

Neem vanaf metrostation Sinnonhyeon (uitgang 3) de eerste afslag links naar beneden Gangnam-daero 112-gil. Vervolg deze straat tot u aan uw linkerhand een steeg vindt.

dichtstbijzijnde station: Sinnonhyeon

Kenmerken

doolhof, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019
2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 33 stemmen


weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van BlackLaat beoordeling achter

 1. D D
  Is het gesloten of verplaatst?

  “Ging op 12 december 2019 zagen dat het bord niet verlicht was. Ging de trap op naar de deurstappen en het uithangbord werd van de deur gehaald en de deur op slot gedaan. Gluurde naar binnen om te zien dat er werken gaande waren. Is de sauna definitief gesloten of verplaatst? "

  13-Dec-2019
 2. : :)
  Wees niet verdrietig als je niet binnen kunt komen

  “Ik ben een fitte Zuidoost-Aziatische jongen. Ik ben erin geslaagd om daar twee keer binnen te komen (verschillende dagen). Ik zag ook dat andere mensen de toegang werden geweigerd. Ik kan zeggen dat de mensen daar niet zo fit of knap zijn als degenen die we in Koreaanse series zien. Ze zien er zo normaal uit, maar hebben nogal een houding in hun ogen (niet zeker waarom ... vanwege hun lange oogleden of hun overstuur humeur). Wat ik probeer te zeggen is ... Verwacht niet veel van hier. Als je van Aziatische jongens houdt, is Japan of Taiwan een betere keuze. Ik heb bijna 80 volgers op mijn sociale account, maar dit is de eerste keer dat iedereen in de sauna me volledig negeerde. Het is sowieso een nieuwe ervaring en ik respecteer hun smaak. "

  30-oktober-2019
 3. N Noe
  Verwijder deze plaats voor de website

  “Deze plaats zou hier niet moeten zijn, deze website heet travel gay Azië natuurlijk om buitenlanders te helpen wanneer ze reizen als deze plek geen buitenlandse bezoekers toestaat, wat heeft het voor zin om hier binnen te zijn? Verwijder deze plek alsjeblieft, zodat mensen niet proberen daarheen te gaan en afgewezen worden op de deur, het geeft me het gevoel dat hier zoveel haat en discriminatie is, dat de Gaygemeenschap verenigd moet zijn "

  27-oktober-2019
 4. A Alex
  geen knappe jongens

  “Gisteren bezocht ik voor het eerst in mijn leven een cruiseclub, in de veronderstelling dat het publiek fit en knap zou zijn, maar er waren helemaal geen knappe jongens. :( “

  30-Dec-2018
 5. F openhartig
  Racistisch beleid

  “Een plek om te vermijden! Als u een buitenlander bent en deze opmerkingen leest die hier zijn gepost, kent u precies het beleid van die club. Geen andere jongens dan hete jonge gespierde Koreanen. "

  27-Aug-2018
 6. F Fred
  Alles is gezegd

  'Ik denk dat alles is gezegd. Zwart is het niet waard om je geld uit te geven daar met bekrompen mensen. Domheid, jaloezie en misverstand over hoe de wereld werkt, lijkt deze plek te beheersen. Laten we naar andere plaatsen gaan. "

  14-april-2018
 7. H hotboy
  Niet veel zoals je had verwacht

  “Hoe vind je Black?
  Loop vanaf Sinnonhyeon metrostation EXIT nr. 3 ongeveer 1 minuut, en sla linksaf. Je ziet ChungPyung Galbi en sla rechtsaf. Ga 2-3 minuten rechtdoor, je kunt Nodulg-gang (restaurant) zien, dat restaurant oversteken, de trap opgaan, Black bevindt zich op de tweede verdieping van dit restaurant. Het is niet zo ver van de uitgang van de metro.
  Zwart bevindt zich op straat Gangnam-daero 114-gil. U kunt het bord zien zoals de bijgevoegde afbeelding.


  Als je fit Aziatisch bent, krijg je misschien de kans om binnen te komen. Hoe? Kom gewoon stilletjes binnen, stop je schoenen in het kluisje, doe het op slot. Geef dan de sleutel aan de receptioniste (stil) en het tarief (17000 gewonnen vanaf 7 uur). Hij zal je nog een sleutel van een ander kluisje geven om al je spullen in te stoppen en naakt te worden. Dan kun je van deze plek genieten.

  MAAR de jongens hier zijn niet zo heet. Ik ben dinsdag rond 7 uur gekomen. Er zijn hier maar 10 jongens, maar niet actief, niet zo fit en fit. Ik heb geprobeerd om met een man te matchen, maar er gebeurde niets. "

  04-april-2018
 8. k Koreaans
  wow

  “Wauw leren van 'lange geschiedenis van behandeld worden als een tweederangsmens' klinkt gewoon zo beledigend en onbeschoft. In feite was het pas ongeveer 35 jaar dat Korea werd geregeerd door Japan, en lang daarvoor had Korea Japan al meer dan 1000 jaar als een tweederangs land behandeld. denk alsjeblieft twee keer na voordat je een respectloze opmerking plaatst :)

  Maar het belangrijkste is dat wat je zegt totaal achterlijk is. De Japanse heerschappij over Korea was wreed en niet te rechtvaardigen. Iets leren van zoiets? Je bent gewoon te onbeleefd.

  En te zeggen dat Koreanen vooroordelen hebben over andere races op basis van de locatie van deze cruiseclub is niet redelijk. Ga naar een willekeurige toeristische attractie en kijk of Koreanen onbeleefd zijn tegen buitenlanders. Ik ben er absoluut zeker van dat de meeste Koreanen te aardig en vriendelijk zijn tegen buitenlanders.

  Maar daarnaast is persoonlijke seksuele voorkeur iets anders. Veel Koreanen hebben liever seks met Koreanen. Je kunt niet zeggen dat Koreanen vanwege deze voorkeur vooroordelen hebben. Moet ik dan seks hebben met een buitenlander, ook al heb ik dat liever niet, alleen maar om te laten zien dat ik geen racist ben ?? Dat klopt niet

  En omdat veel Koreanen seksuele voorkeur hebben voor Koreanen, zijn er enkele cruiseclubs die alleen Koreanen accepteren. Als je een buitenlander bent, kun je naar Itaewon gaan. Daar kun je kennismaken met Koreanen die vreemdelingen willen. '

  24-Dec-2017
 9. F Van: KoreanNatives
  REALITEIT CONTROLE

  “Aan: NIET-KOREAANS en buitenlanders

  Dit is een bericht voor jou!  WAAROM?

  ---> onze excuses voor het ongemak, maar

  we willen NIET met je spelen :(

  dus, GA NAAR JAPAN :) ik weet zeker dat ze met je zullen spelen!  WAAROM?

  ---> in wezen dezelfde regels en voorschriften van Japan worden toegepast in Korea

  hoewel het misschien niet expliciet is, is het nog steeds IMPLICIET!  DANK JE!!
  prettige dag"

  13-Dec-2017
 10. Q Qw
  Ze staan ​​geen buitenlanders toe en passen geen mensen toe om binnen te komen

  “Vandaag was daar en kwam zonder problemen naar binnen, maar vergat toen het wachtwoord uit mijn kluisje en vroegen het personeel om het in het Engels te openen, dus ze kwamen erachter dat ik buitenlander ben en zeiden dat buitenlanders niet zijn toegestaan. Behalve deze voorzieningen zijn best aardig. Min of meer schoon. Niet zo veel mensen, maar een paar jongens, maar ze zien er goed uit. Triest dat ik deze keer geen plezier met ze had gehad. "

  10-Dec-2017
 11. J Josh
  achterwaarts

  “Ik ben een knappe, mannelijke en fysiek fitte man; maar ik denk absoluut dat het goedkeuren van vooroordelen niet acceptabel is. Het staat heel dicht bij discriminatie van mensen op basis van hun ras, uiterlijk, geslacht en seksualiteit. Koreanen moeten leren over hun lange geschiedenis van behandeling als tweederangsmens door de Japanners en dit soort vooroordelen weer stoppen bij andere mensen, ongeacht hun ras, uiterlijk en leeftijd. "

  05-november-2017
 12. L Layton
  antwoord

  'Als je internationale reiziger was, had je het woord beperking moeten kennen. Mensen en bedrijven kunnen kiezen voor wie ze willen zorgen. Ik denk dat jij ook jouw voorkeuren hebt. Tenzij je kunt **** **** *** .... "

  22-Aug-2017
 13. F Freeman
  Antwoorden

  “Om je punt te corrigeren, ik ben ook een internationale reiziger. Veel Gay-cruiseclubs en sauna's in Japan hadden nu een welkome buitenlander. Ik denk dat je een beetje achterhaald bent.'

  08-Jun-2017
 14. b bebe
  Voor de verwarde buitenlander

  “Voor degenen die zeuren, geen toegang voor buitenlanders.
  Als dit Japan was, zou u er dan tegen in opstand durven komen?
  Integendeel, er zijn buitenlanders die namens Japan zelfs andere voorgangers afstoten, ook al zijn zij niet de inboorlingen.
  En je weet dat ze daarginds bestaan.
  Waar is het respect dat u zo dierbaar toonde in Japan?
  Als je geen respect hebt alleen omdat het Korea is, waarom kom je dan steeds terug?
  Is het omdat Koreanen de onbetwiste heetste lichamen op de planeet hebben, wat je niet kunt ontkennen? Zelfs niet alleen omdat ze Aziatisch zijn, maar omdat ze KOREAANS zijn :)
  Korea heeft zelfs genereus voorzien in aparte locaties voor buitenlanders die zich richten op Koreanen die op zoek zijn naar buitenlanders.
  Als je zelfs daar niemand kunt vinden, geeft dat je dan niet een grote hint dat Koreanen (in het geheim) gewoon niet van je houden? Dat je misschien niet in Korea moet zijn, maar in een ander land?
  Als je bent gekomen om de beste attractie ter wereld te zien, moet je dan niet op zijn minst de regels respecteren van de gastheer die je de show geeft waar je misschien nog nooit van hebt geweten?
  Locaties zoals Black, Shelter en anderen die komen, verwelkomen geen buitenlanders. Zelfs als je geluk hebt en door de ingang sluipt, verwacht niet dat ze je zullen verwelkomen. Als ze dat doen, is het hun tatemae. zoek het op.
  Je moet het gewoon accepteren, zoals je deed in Japan.
  Degene die deze locaties heeft gepost, heeft duidelijk geen respect voor de Koreanen, het soort respect dat alleen in Japanse locaties te vinden is.
  Het kan me niet schelen of weeaboos mijn commentaar komen bombarderen met zeuren. Het onthult gewoon hun jaloezie jegens Koreanen.
  Zeuren over beperking van vreemdelingen? Je kunt Japan daarvoor bedanken, want Japan heeft het als eerste uitgevonden. Korea volgt gewoon zijn trend.
  Aangezien de taal vergelijkbaar is tussen Koreaans en Japans, breidt de gelijkenis de seksuele voorkeur Japans uit voor alleen Japans en Koreanen alleen voor Koreanen.
  En tenslotte, ik ben geen Koreaan.
  Ik heb door Azië gereisd, inclusief Japan. Ja, Japan gedraagt ​​zich niet alsof je geen deel uitmaakt van Azië, dus ik ken het werkelijke verschil met de mythen en leugens waarvan andere buitenlanders willen dat je denkt. "

  14-Jan-2017
 15. J Jam
  Probeer je geluk

  “Het hangt echt van 3 dingen af ​​... 1. je uiterlijk (moet Aziatisch zijn, maar er beter uitzien als Koreaans) 2. het personeel van de receptie (de jonge man liet me altijd binnen, maar de mannen van middelbare leeftijd waren best lastig.) 3 Actie (gedraag je als een vaste klant en plaats daar gewoon de toegangsprijs, pak je sleutel en ga sneller naar binnen.) "

  16-Dec-2016
 16. B B
  Niet verwelkomen van buitenlanders

  “Ik ben eind twintig en in goede vorm. Ik heb hier twee keer geprobeerd en kreeg te horen dat alleen Koreanen zijn toegestaan. Het hielp niet om in het Koreaans tegen het personeel te praten. Hebben buitenlandse jongens dit jaar geluk gehad? "

  09-april-2016
 17. T T
  racist

  "Ik ben al vaak naar Black geweest, maar de laatste paar keer dat ik weg ben sinds het nieuwe jaar (2016) hebben ze me geweigerd omdat ik 'geen Koreaan' ben. Ik antwoordde in het Koreaans dat ik hier vaak ben geweest, maar hij weigerde het uit te leggen. Ik stel voor dat niet-buitenlandse mensen blijven proberen naar Black te gaan, zodat ze kunnen zien hoeveel geld ze verliezen op basis van de bekrompen klachten van een paar Koreaanse klanten. "

  19-mrt-2016
 18. D van
  Zwart, het is niet tolerant

  'Ik bezoek Black de eerste keer. Ik weet niet waarom de administratie van BLACK ALLEEN KOREAAN zegt. Ik ben een man uit het Midden-Oosten, dat is niet tolerant. Bezoek ZWART nooit. "

  02-Jan-2016
 19. M Minh Nguyen
  Geweldig voor plezier en ontspanning

  “Ging naar Black op tweede kerstdag. Vreemdeling welkom. Lekker ruim en schoon. Vriendelijke klanten in de leeftijd tussen 20-30. Veel actie. Goede ventilatie n gedimde lampen voor meer comfort. Zal het opnieuw bezoeken tijdens mijn volgende reis. "

  01-Jan-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.6/ 5. Van 33 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Black

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul