COPA Body Club- CLOSED
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 85 stemmen.
Even geduld aub...

COPA Body Club- CLOSED

325/106-109 Pattayaland Soi 3, Pattaya, Thailand  kaart 

Deze massageservice in het hotel is niet langer beschikbaar en GESLOTEN - augustus 2022

Massageservice voor mannen, gelegen in de COPA Gayhotel. COPA Body Club biedt verwenbehandelingen aan goed opgeleide mannelijke masseurs in op maat gemaakte kamers of in de privacy van uw hotelkamer.

Bel of bezoek de website om een ​​afspraak te maken.

Kenmerken

massage

Bijgewerkt: 07-sep-2022

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van COPA Body Club- GESLOTENLaat beoordeling achter

 1. P Paul
  Pattaya Kennis

  'Weet niet waarom iemand naar massageplekken in BoyzTown zou gaan. Te duur. Aan de overkant van de straat in de 2e straat zijn er 3 massagespa's voor mannen waar je voor 300 baht een massage kunt krijgen. "

  28-Dec-2018
 2. T Tv
  Daarom gaat hier niemand meer heen. Blijf weg!

  'Ik heb 500 baht betaald voor fooi en 400 baht voor de dienst. Het was een middelmatige massage. De masseur liet u echter niet zijn lichaam aanraken of zien. Hij vertelde me dat niemand meer voor COPA gaat. Nou, hij heeft gewoon het antwoord op zijn vraag. "

  17-Aug-2018
 3. M Marty
  Waarde

  "Ik ga naar de 350 baht massageplaatsen die je op straat ziet, 600-700 overal en geen drankjes, vraag ze altijd om je later in het hotel te ontmoeten als je ze leuk vindt en geweldige massages ;-)"

  09-feb-2018
 4. S Simon
  Extra kosten

  “Nou, ik wou dat ik de eerdere beoordelingen had gelezen voordat ik hier kwam.

  Menubord vermeldt prijzen voor massage en minimum fooi, (950 totaal) maar na de massage zal je ook worden verteld om 500 Baht extra te betalen voor "kamerhuur" (kamer is een voorraadkast met een matras en douche). Dit kan een oplichterij zijn geweest tussen de receptioniste en mijn masseur, maar hoe dan ook, dit is beschamend voor Copa, want ik zou nooit ooit een hotel betreden dat niet transparant is over de kosten.

  Dan de massage zelf ... nou ja, er was geen massage. De masseur bedekte me gewoon met olie en zodra hij klaar was, reciteerde hij wat hij zou doen voor verschillende fooi-prijzen, helemaal boven de minimale fooi. Het is waar, hij is knap, maar helaas groter van houding dan van welke aard dan ook, dus ik stopte alles vroeg, betaalde, vertrok en legde het neer om te ervaren. "

  26-november-2017
 5. P Paulo
  Slechtste massage

  “Ik heb 900 baht betaald voor 40 minuten vreselijke massage! Vermijd. "

  21-november-2017
 6. D Dan
  Prijzen ...

  “Ze zeiden eerst dat massage 450 Baht + 500 is voor de masseur, dus je denkt dat alles is inbegrepen. Dus de man doet een vreselijke massage, maar omdat de man er goed uitzag, wacht je nog steeds op het einde. Dus dat doen ze en dan, na het voltooien, zeggen ze dat het 900 Baht is voor het einde. Ik raad je aan om naar Blue House te gaan. Ze zijn aardig en alles (ik bedoel ALLES) voor 1600 Baht en een zeer goede massage "

  29-mei-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 85 stemmen.
Even geduld aub...

Aanbevolen hotels in Pattaya