Don’t Tell Mama
TravelGay aanbeveling Vertel het niet aan mama
Do not Tell Mama
Klik om te stemmen
Rating: 3.6/ 5. Van 58 stemmen.
Even geduld aub...

Do not Tell Mama

75 St George's Road, Kemptown, Brighton, United Kingdom, BN2 1EF  kaart 
Vandaag:  Slechte donderdagMorgen:  Kom zoals je bent

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een echt gemengde locatie in deze ALLEEN MANNEN-bar (ouder dan 25) - oud of jong, groot of dun, iedereen past binnen zonder kledingvoorschriften.

Dit vriendelijke hol bevordert sociale interactie om vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken zonder een mobiele telefoon nodig te hebben. Kleedkamer en kluisjes aanwezig.

Gelegen in het hart van Kemptown. Kijk op de website van DTM voor aankomende evenementen. Maandag en dinsdag gesloten.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 18-nov-2019
3.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen


weekdag: do 20:00 - 00:00
weekend: vr, za 21:00 - 02:00; 1e zondag van de maand alleen 20:00 - 00:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. C C
  Briljant

  'Ik ben afgelopen donderdag door een vriend meegenomen naar Don't Tell Mamas'. Ik ben al geruime tijd van het toneel af, dus ik was een beetje ongerust over Wicked Thursday en of ik erbij zou passen. Ik had me geen zorgen moeten maken. Vanaf het moment dat de deur werd geopend en ik werd verwelkomd door Serge wist ik dat dit een goede avond zou worden. De club is klein en intiem, maar dit is het USP. Het is een geweldige plek om te kletsen en nieuwe vrienden te maken. Lichaamsvorm was ook geen probleem, alle typen waren gewoon blij om samen naakt te zijn in een geweldige sfeer. Ik zal zeker weer gaan en deze diamant van een club van harte aanbevelen aan iedereen. "

  15-jul-2019
 2. J James
  helaas alleen ouder dan 25 jaar.

  'Ik heb afgelopen weekend met mijn vriend geprobeerd Don't Tell Mama te bezoeken voor een ontspannen avondje uit om mensen te ontmoeten en plezier te maken.
  We besloten het eens te proberen, aangezien veel vrienden het hebben aanbevolen.
  Helaas kreeg ik bij het tonen van mijn identiteitsbewijs bij binnenkomst omdat ik jonger ben dan 25 een vrij onbeleefde brutale houding en weigerde toegang vanwege mijn leeftijd.
  Fair play als je je aan bepaalde normen wilt houden, maar het is verreweg niet de meest vriendelijke plek in Brighton zoals geadverteerd. "

  23-november-2018
 3. C Colin
  DTM fantastisch

  'Heb via een vriend over deze plek gehoord. Ik heb het geprobeerd, in het begin een beetje onzeker, maar minder dan drie in de zaal en alles is goed, blije aangename mensen warm welkom van Serge de eigenaar. Ben er het afgelopen jaar maar een paar keer in geslaagd, maar elke keer zijn vriendelijke mensen, inclusief en buitengewoon gastvrij, geen probleem met lang, klein dik dun zijn, enz. Allemaal gelijk. "

  20-oktober-2018
 4. s steve
  Beste Gaybar ooit

  “Ik heb deze Gaybar twee keer op vrijdagavond bezocht en nogmaals op donderdagavond. Bij beide gelegenheden was de gastheer Serge uitstekend en ook de klanten erg vriendelijk en sociaal -
  het is simpelweg de beste Gaybar ooit. Je komt aan als een vreemde en vertrekt als een vriend en je weet dat je een goede nacht hebt gehad met veel babbel en je weet dat je hier altijd welkom bent. "

  10-Jun-2018
 5. S Steve
  Een hap frisse lucht!

  “We bezochten dtm ongeveer 6 weken geleden voor het eerst en dat zijn de meeste weken sindsdien. We verwelkomen de wandeling vanaf de andere bars, wetende dat er een vriendelijk welkom zal wachten, samen met merkdrankjes tegen redelijke prijzen. Ik heb daar waarschijnlijk meer jongens leren kennen dan in de jaren dat we andere locaties in de stad hebben bezocht. Serge is een fantastische gastheer die een gesprek tussen alle bezoekers aanmoedigt. Faciliteiten zijn brandschoon. "

  01-mei-2017
 6. D David
  Geweldige kleine clubbar

  “Dit is een geweldige kleine clubbar in het hart van Kemptown, weg van de andere bars en clubs. We gingen op een woensdagavond, dat is sportkledingavond. Alle klanten in de bar hadden de moeite genomen om zich netjes te kleden en dat maakte de sfeer erg gezellig. Het is geen louche sfeer, maar erg vriendelijk en alle jongens zijn er om dezelfde reden. Om te genieten. Geweldige toevoeging aan de 'scene' in Brighton '

  12-Jan-2017
 7. M Matthew
  Sportswear

  “Ik besloot deze bijou en charmante bar te gaan bekijken en voelde me gedwongen om te zeggen wat een geweldige avond het sportkledingevenement bleek te zijn. De dresscode maakt deel uit van het plezier en Serge was, naast zijn bescherming, gezellig en de sfeer betoverend. "

  10-november-2016
 8. G Kerel
  De originele GAY-reep!

  'Ik weet niet zeker waar de vorige man het over heeft, blijkbaar weer een andere internettrol die tegenwoordig zo veel in Brighton is!
  Serge & Jason lanceerden deze bar nu ongeveer 6 maanden geleden en sindsdien ben ik een vaste klant. Op zoek naar nieuwe vrienden? Op zoek naar een vriendelijke, geen houding, geen luide muziek, een gezellig en stijlvol hol, zoek niet verder! DTM is de Gaybar van de late jaren 70, de originele Gaybar, vriendelijk welkom, sociaal, heel sociaal, als je het niet leuk vindt om nieuwe vrienden te maken en met vriendelijke jongens te praten, dan ben ik het eens met de internettrol, doe geen moeite! Maar als je dat doet, dan is DTM de ENIGE plaats in Brighton waar je dat kunt.
  Geweldige kleine bar, gezellige lounge, pretentieloze dansvloer, cruisegebied en kleine donkere kamer.
  Bedankt jongens voor deze geweldige toevoeging aan de stervende en bittere Gayscene in Brighton! "

  28-oktober-2016
  • S Serge
   Dank je!

   “Mijn naam is Serge, ik bezit en run DTM
   Ik ben je enorm dankbaar voor je review. Het is moeilijk in 2016 om een ​​Gaybar of -club te runnen, zeker in deze wereld van mobiele telefoons die de scène ZO antisociaal heeft gemaakt. Ik geloof dat er nog steeds ruimte is voor een Men Only-bar / club zonder een seksclub te zijn, wat lijkt te zijn wat mensen verwachtten in Brighton.
   Don't Tell Mama is in de eerste plaats een sociale club.
   Een vriendelijk hol om je vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken zonder dat je een mobiele telefoon nodig hebt.
   DTM werd gelanceerd in maart 2016 en telt nu meer dan 600 leden. Het is een vriendelijke, stijlvolle en gezellige en intieme plek waar u welkom geheten wordt! Een bienôt en bedankt voor je steun. Serge"

   05-november-2016
 9. F Vos
  Doe de wandeling niet

  “Ver weg uit het Gaydorp. Zeer kleine bar met een nieuw gevonden kliek die rond de bar zit te luisteren naar de barman die zijn ellende van het harde leven vertelt. Beneden trap veel lege ruimte een 2m x 2m vierkante kamer met een gordijn ?? Ik weet het niet zeker lol. Niemand behalve zijn kliek. Erg schoon naar de klinische staat. Ik zou niet meer de moeite nemen. "

  25-Jun-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.6/ 5. Van 58 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Don't Tell Mama

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Brighton