Dr Bear R3
TravelGay aanbeveling Dr Bear R3
Klik om te stemmen
Rating: 4.4/ 5. Van 155 stemmen.
Even geduld aub...

Dr Bear R3

322/353 Rachadapisek Soi 3, Bangkok, Thailand, 10400  kaart 

Gelegen achter het winkelcentrum Fortune Town. Dr. Bear R3 werd in 2015 opgericht door Stephane, een Franse taoïstische meester die een nieuwe massagetechniek heeft ontwikkeld genaamd "Ob-Oon" (wat "warm" in het Thais betekent) die zich richt op ontspanning en ongeremde manipulatie van verschillende delen van het lichaam. Geen handdoek, alleen jij en de therapeut in de meest rustgevende situatie.

Dikke Gordijnscheiding of ontspannende muziek in een privékamer. Diensten omvatten klassieke Thaise, voet-, nek- en schoudermassage, bodyscrub en oliemassage, geavanceerde Deep Tissue, Ob-oon, Thaise Ob-oon, Orgel 1 Massage voor het spijsverteringsstelsel en Orgel 2 Massage voor het voortplantingssysteem.

U kunt uw eigen arrangement samenstellen (15 min – 3 uur), kiezen uit verschillende aroma-oliën en massagesterktes. Opzwepende muziek op de achtergrond.

Dr Bear R3 heeft alleen mannelijke masseurs en is geen bar waar je masseurs in hun ondergoed verschijnen. Buitendienst beschikbaar; de eigenaar Stephane AKA Dr Bear kan op afspraak worden geboekt.

dichtstbijzijnde station: MRT: Phra Ram 9

Kenmerken

massage, kuuroord

Bijgewerkt: 12-jan-2023
4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 155 stemmen


weekdag: 11 - 10 uur
weekend: 11 - 10 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Dr Bear R3Laat beoordeling achter

 1. D Damien
  Nog steeds de beste

  “In deze covid-tijd is het moeilijk om een ​​plek te vinden om te ontspannen.
  Bedankt voor dr Bear om te reageren op mijn behoeften.
  Slechts 2 medewerkers blijven Non en Roj, maar ze zijn het allebei waard. Roj voor de kracht en Non voor de ontspannende tijd.
  Bravo!"

  10-jul-2021
 2. G Gillian
  Ik hou van dr Bear

  “De beste massage die ik ooit in mijn leven heb gehad! Dr. Bear zelf is iets anders in deze wereld en alles waar ik ooit van heb gedroomd. Hij begrijpt uw ​​lichaam en werkt aan uw individuele behoeften! WAUW!"

  22-mrt-2020
 3. T Tim
  Het hangt allemaal af van wie je krijgt

  “Ik en mijn vriendje gingen er 2 nachten in een broodje omdat onze eerste nacht ervaring geweldig was, maar onze tweede nacht ervaring was in het tegenovergestelde, massage was alleen ok maar service was niet goed.

  Onze eerste nacht heb ik Roj als mijn masseur, en mijn vriend heeft hem niet de massage gegeven. Ik kan de ervaring van mijn vriend niet zeggen, maar van wat hij me vertelde, had hij een geweldige tijd waarin Non hem ook een heerlijke ontspannende massage heeft gegeven. Mijn ervaring met Roj was totaal onverwacht, hij heeft sterke handen en toch een zeer vaardige aanraking, de juiste hoeveelheid sterke punten maar tegelijkertijd erg sensueel. De massage duurde de volledige 90 minuten zoals geboekt. Hetzelfde geldt voor mijn vriendje waar hij op hetzelfde moment uitkwam.

  Na de geweldige ervaring van de eerste nacht, gingen we terug en verwachtten dezelfde geweldige ervaring. Deze keer waren het Noi en Jo die mij en mijn vriend groetten. We proberen Roj en Non te hebben, maar helaas lijken ze in verschillende ploegen te zitten. Hoe dan ook, de ervaring was niet goed. Mijn vriend klaagde dat zijn massage te hard ging toen hij om "gemiddelde" sterkte vroeg, terwijl de mijne niet hard genoeg was toen ik "sterk" bestelde. Ik zag een aantal opmerkingen waar gasten met een koud gezicht werden begroet, dit is wat we krijgen op de tweede nacht (onze eerste nacht met Non was geweldig en voelde me welkom). De pen werd op tafel gegooid en het massagetype werd ons niet uitgelegd en lieten ons gewoon zelf kiezen. Mijn ervaring met Noi was alleen zo, zijn aanraking terwijl oké, ging gewoon te snel, het ritme zou langzamer moeten zijn als het een sensuele massage zou moeten zijn. Het voelt gewoon alsof hij op de een of andere manier haast. Het meest teleurstellende feit is dat we slechts 60 minuten hebben gehad (minder dan dat, aangezien we de tijd telden dat we binnenkwamen en een douche hadden voordat de massage begint). We kwamen precies in 60 minuten tevoorschijn terwijl we 90 minuten boekten, net als de avond ervoor met dezelfde combinatie (Obon + Organ 2). Orgel 2 zou prostaatmassage moeten bevatten, maar Noi deed er niets aan.

  Tot nu toe is het echt een gemengde ervaring. We gaan alleen terug als we zeker weten wie de massage geeft. "

  10-feb-2020
  • S Steohane
   Geachte

   “Ik had een ontmoeting met mijn staf over deze ongelukkige gebeurtenis.
   Hun antwoorden waren heel anders dan wat je schreef, omdat je vanaf het begin geen tijd had om Roj en Non te hebben.
   Ik bied echter mijn excuses aan voor wat er is gebeurd en stuur me alsjeblieft je e-mail per sms op ons nummer en ik zal je een cadeaubon sturen voor je volgende bezoek.
   Ik zal u STERK adviseren om te boeken om niet teleurgesteld te zijn voor uw volgende bezoek.
   Ik geef mijn staf krachtig de les en hopelijk zal dit kleine incident zich niet reproduceren.

   Bedankt voor je reactie, het maakt ons sterker
   Dr. Bear. "

   12-feb-2020
   • T Tim
    Dank u voor uw antwoord

    "Dr Bear,

    Bedankt voor je antwoord, ik heb een e-mail naar de Gmail-box gestuurd vanaf je Facebook-pagina.

    Bedankt"

    14-feb-2020
 4. L Louis
  Professioneel en bekwaam

  “Nooit eerder in mijn leven zo'n massage gehad!
  Gesynchroniseerde en mooie ervaring “

  06-oktober-2019
 5. S Steve
  Erotisch niet sensueel

  “Dr Bear geboekt voor een sessie. Koos voor 2 uur oboonmassage omdat het "sensueel" zei. Ik zal zeggen dat de massage zo heet was dat ik de 2 uur lang gestimuleerd werd!
  Geweldige techniek! We hebben meer van deze massages nodig in vergelijking met de saaie slechte massage. Dit is precies wat ik in gedachten had bij een lekkere massage. "

  29-Aug-2019
 6. a alex
  lekkere erotische massage

  “Na het lezen van de recensies hier op travelgayAzië, zei ik tegen mezelf dat ik het eens moest proberen. En toch moet ik zeggen dat dit de beste massage is die ik heb gehad voor deze reis in Bangkok! De masseur ziet er niet erg goed uit, hij had geen magische handen die een erg erotische massage geven, erg sensueel en ontspannend, anders dan de normale oliemassage die ik eerder in een ander deel van Bangkok heb gehad. Goed gedaan.
  De enige tegenvaller die ik moet zeggen, is de toestand van de kamer, alleen gescheiden door gordijnen en zonder airconditioning - die behoorlijk heet kan worden als je 's middags komt. "

  01-Aug-2019
 7. J John
  3 keer 5 sterren op rij, ik moest het proberen!

  “Ja, het is een 5-sterrenmassage! Plaats is niet wat ik had verwacht, klein, met dikke gordijnen, moderne muziek. voelde als in een soort sauna. het personeel was geweldig, Noi en Non gaven me een massage en ze zijn allebei super bekwaam! prijs is geweldig met korting en de timing van de massage is tot op de minuut nauwkeurig!
  Zal zeker weer terugkomen. "

  10-jul-2019
 8. C Chromozoom X
  erg onder de indruk

  “Ik ben hier vaak geweest. Ob oon en organ2 is een ontspannende massage. Ik ben gefascineerd door zijn massagetechnieken. "Non" is de persoon die ik elke keer kies. En hij ziet eruit als een warme man en onstuimig "

  30-Jun-2019
 9. M Max
  erg onder de indruk

  “Ik ben hier vaak geweest. Ob oon en organ2 is een ontspannende massage. Ik ben gefascineerd door zijn massagetechnieken. "Non" is de persoon die ik elke keer kies. En hij ziet eruit als een warme man en onstuimig "

  27-Jun-2019
 10. C Chromozoom X
  Het personeel is hartelijk en vriendelijk. Professionele massage Ik hou van de kracht van Non.

  “Het personeel is hartelijk en vriendelijk. Professionele massage Ik hou van de kracht van Non. "

  06-Jun-2019
 11. C Chien
  Een aanrader!

  “Fantastische massages gehad door Noi en. Niet. Echt geweldige Oboon en zo zacht. Zo langzaam. Zo ontspannend.
  Ik zal teruggaan de volgende keer dat ik weer naar Bangkok ga. "

  05-Jun-2019
 12. W Wesley
  Beste massage ooit

  “Ik heb een paar dagen geleden een sessie met Noi geboekt en de ervaring was echt indrukwekkend! Ging voor 90 minuten Ob-Oon-massage en het werd op het optimale niveau afgeleverd met sterke slagen zoals aangegeven door mij in de vorm die mij voorafgaand aan de sessie werd gepresenteerd. In vergelijking met andere massagecentra die zelfs de minimumtips specificeren, verdienden de bekwame masseurs bij Dr Bear zeker meer gezien hun oprechtheid en uitstekende vaardigheden. Ik ben helemaal tevreden vertrokken en zal zeker terugkomen als ik de volgende keer Bangkok bezoek! "

  14-Sep-2018
 13. T Tim
  blah

  “Ik heb hier een paar maanden geleden een goede massage gehad, en aangezien ik in de buurt zou zijn, dacht ik dat ik een volgend bezoek zou brengen. Vergissing. De eerste indicatie waren de twee medewerkers in de winkel, die niet de moeite konden nemen om gedag te zeggen of zelfs maar te glimlachen toen ik aankwam.
  De man die mijn masseur bleek te zijn, overhandigde me een formulier (zonder het uit te leggen) waarin onder andere werd gevraagd of ik speciale aandacht wilde besteden aan ledematen, spieren, enz. Ik gaf met een grote rode X aan dat ik het wilde schouder aandacht. Zinloos, want de masseur negeerde die wens. De massage zelf (olie) was prima, maar dan is het moeilijk om een ​​eenvoudige oliemassage te verknoeien. Ik betaalde voor een uur, maar werd na 50 minuten naar de douche gewezen. (Volgens mijn berekeningen is de winkel me 104 baht schuldig, niet dat ik ooit terug zou gaan om het te claimen.) Toen ik vooraan kwam om te betalen, stond er een kopje thee op tafel, voor mij denk ik, hoewel de masseur kon niet de moeite nemen om dit aan te geven - hij en zijn collega waren begraven in hun telefoons. Misschien ben ik aangekomen tijdens hun dutje? "

  09-Sep-2018
  • S Stephane
   Beste Tim

   “Ik ben bedroefd om te horen dat je tegenslag hebt, want ik heb mijn personeel gevraagd" stil "te zijn met de klanten. Maar het lijkt erop dat ze het overdrijven. Sorry, ik heb morgen een personeelsvergadering.
   Nogmaals bedankt om te delen "

   12-Sep-2018
 14. R Roger
  Professioneel en Gayvriendelijk gevoel

  “Ik ben in beide filialen geweest en ze zijn totaal verschillend die in sukhumvit voelt als een boetiek terwijl dit aanvoelt als een trendy hostel. Gordijnen versus privékamers, beton versus hout ontspannende loungemelodieën versus ontspannende deuntjes met techno-thema
  Services zijn geweldig. De meester is niet van deze wereld en gebruikt zijn hele lichaam, dit is iets dat ik me zal herinneren in mijn oudere jaren
  Bedankt Dr. Bear, je hebt van mijn vakantie mijn beste reis tot nu toe gemaakt! "

  22-Aug-2018
 15. P Peter
  Geweldige Dr. Bear

  “Had een geweldige tijd op deze plek! Omdat ik er 3 weken was, ging ik er 3 keer heen, mijn hotel was vlak voor de Fortune Mall, dus superhandig
  Ik probeerde een andere plek met een fortuin en het eindigde met een pijnlijke niet-ontspannende massage.
  Ik heb de 3 staven die ze hadden geprobeerd en ze zijn allemaal verschillend in hun aanrakingen, het zachtste is Noi gevolgd door Roj en dan tot mijn favoriete Non met stevige handen en heel mannelijk "

  02-Aug-2018
 16. A Albert
  VERBAZINGWEKKEND

  “Geweldige massage. De plaats is vrij ongebruikelijk, dik gordijn, douche aan de achterkant .. voelt een beetje als een sauna waar mensen lopen met (of zonder zoals ik deze hunk zag die zijn geweldige lichaam toonde !!!!) handdoek. Schoon en modern. Muziek is verrassend tussen spa en loungebar (geweldig, geen Chinese violen). De prijzen zijn echt goed besteed 1440 voor 2 uur. Ging er twee keer Noi en Non zijn verbluffend! "

  13-jul-2018
 17. c chris
  meest ontspannende massage

  “Dit moet de beste en meest ontspannende massage zijn die ik ooit heb gehad. Na de eerste massage voelde ik me zo goed dat ik meteen voor mijn vlucht nog een afspraak maakte voor de laatste dag van mijn reis. Ik heb ook op het laatste moment een beslissing genomen om weer langs te komen op mijn voorlaatste dag omdat ik op de Ratchada-markt was (die ongeveer 10 minuten lopen is) en na een lange dag uit een massage nodig had. Ik werd bij alle drie de sessies door dezelfde persoon verzorgd, wat geweldig was omdat hij ook mijn eerste keuze was.

  Het enige probleem dat ik tegenkwam, was dat ik voorafgaand aan mijn eerste reis een afspraak had gemaakt via Facebook en een bevestiging had ontvangen. Toen ik echter op het tijdstip van mijn afspraak aankwam, werd mijn afspraak op de een of andere manier niet opgenomen en was er op dat moment niemand beschikbaar. Hoewel hij nogal teleurgesteld was, was de persoon die voor me zorgde behulpzaam (en ook schattig!) En stelde zelfs voor om een ​​collega uit een andere branche te bellen om langs te komen. Maar omdat ik hem niet wilde lastigvallen, besloot ik mijn afspraak te verzetten naar een later tijdstip op die dag. Ik was blij dat ik dat deed.

  Ik mis de massagetijd zo nu dat ik wou dat ik nu terug naar Bangkok kon vliegen!! zo goed is de massage. zal zeker een keer langs deze plek komen de volgende keer dat ik terug ben in Bangkok .. "

  26-Jun-2018
 18. M Miguel
  Beste massage

  “Noi is de BESTE! Ik aarzelde een beetje om Noi te proberen omdat mijn eerste ervaring met Stefane was, maar ik was helemaal niet ontzet. Noi is echt GEWELDIG in alles wat hij doet! Ik zal hem zeker elke keer dat ik hem bezoek boeken. Ik kan elke dag een massage van hem krijgen, zo goed is hij. Heel aardig, vriendelijk en zeer bekwaam. "

  13-Jun-2018
 19. D Deeny
  Ontzagwekkend

  “Omdat ik hierover lovende recensies had gelezen, kan ik het net zo goed proberen. Ik was helemaal niet teleurgesteld. Een van de beste massage-ervaringen die ik heb gehad. Op het laken markeerde ik mijn benen en voeten als focuspunten en het voelde echt goed. non was degene die mij bijwoonde. "

  17-april-2018
 20. S Sergei
  "La Technique"

  "Dr. Bear heeft me 3 keer behandeld in onze tijd in Bangkok. Ik moet zeggen, deze man kent zijn werk echt en de massage was elke keer geweldig. Zijn techniek is verbazingwekkend en uiterst professioneel. Mijn vriend genoot ook echt van zijn masseur. Dr Bear n # 1! "

  27-mrt-2018
 21. P PAUL
  Valentijnsdag traktatie 2018

  “NON heeft zojuist de meest professionele en gekwalificeerde massage gegeven die ik heb gehad tijdens mijn wereldwijde reizen. Bedankt en felicitaties aan hem.

  Mijn vriend bleef echter enigszins ingetogen achter na Stephane's sessie en zijn haastige terugtocht en abrupt verlaten van de winkel lieten me nogal verbijsterd achter. Je fooi voor verleende diensten werd bij de receptie achtergelaten omdat mijn keuze van spa's was gebaseerd op comfort.

  Met mijn voucher voor twee personen voor 90 minuten Oboon en Organ 2 heb ik 7000 baht uitgegeven plus ik heb beide jongens een fooi gegeven .. De eerste muziek die werd gespeeld was alsof ik in een jazzbar was ... helemaal niet ontspannend en ik vroeg om het te veranderen ... ook de open gordijnkamers zijn te dicht bij de receptie en geven teveel lawaai als je net in het midden van volledige ontspanning bent .. over het algemeen en 8 van de 10 .. NIET .. een volledige 10 "

  14-feb-2018
  • s stephane
   beste Paul

   “Ik verliet de winkel omdat ik me echt beledigd voelde door je vriendje het beste van mijn kunde te geven om zo soepel mogelijk te werken. Het is duidelijk dat je vriendje erg overstuur was omdat je de massage onderbrak terwijl je de kamer binnenkwam om even te piekeren. Ik vond deze inbraak erg ongepast en knoeide met de routine van de massage.

   Wat de muziek betreft, ik wil geen spa-muziek, maar bosa nova's, jazzy tunues voor de middag en wat loungetracks. Ik moet mijn massage twee keer onderbreken om de muziek te veranderen die ik normaal niet doe. Dit is ons concept.

   Wat de tip betreft, ik waardeer je gebaar enorm, maar we werken niet voor tip bij Dr. Bear, we willen de beste massage bieden in een andere setting dan anderen.

   Om af te sluiten met een massage van 3 uur als eerste ervaring was je vriendje toch iets te veel. Maar bedankt dat je naar mijn winkel bent gekomen en als je van niet-massages houdt, moet je weten dat al zijn technieken uit mijn training komen. goedendag"

   24-feb-2018
 22. L Geluksvogel
  Geweldige avond met de meester

  “Ik heb mijn afspraak geboekt voordat ik in Bangkok aankwam via Facebook en Line. Ik geloof dat ik die avond de laatste klant was en even buiten rookte voordat ik aan de sessie begon. Ik wist niet wat ik kon verwachten, dus het gevoel van opwinding en ontspanning liep eigenlijk gewoon door mijn lichaam en ziel. Maar toen Stephane mijn lichaam begon te schrobben, wist ik dat ik in goede handen was. Ik zal niet meer in details treden, maar ik moet zeggen dat ik me die avond als een gelukkige winnaar voelde, zo'n geweldige manier om de therapie te sturen. "

  30-Jan-2018
 23. P Patrick
  Meilleur massage que j'ai eu jusqu'à présent

  “Moi qui déteste les massages car ça me stresse, ça me fait mal, alors en Thaïlande avec le fameux massage thaï, n'en parlons pas. Après-unmassage à la nuque in de massagecentra van Silom, een dag van het sorteren van Silom voor het allereerste in het centrum après-avoir lu quelques positieve berichten. J'ai longtemps hésité car le centre s'appelle Dr. Bear. Avec ce nom, je m'attendais à avoir des masseurs poilus ... Il n'en est rien. En plus een masseur voor landbouwers, op de basis van een seance "orgel2" van 90 minuten, een j'ai en een meilleur massage de toute ma vie. Des pieds aux jambes, le massage fut divin. Er is een afkorting en een afwisseling voor de feesten van het korps tijdens de marche en het transport. Super zo je bent in je auto, je kunt je auto in het bijzonder richten. Un petit reproche de masseur en pas autant aandringen op de bras wacht op de dag van de dag of op het moment van de keuze. Accueil neutraal. Ni accueillant avec le sourire ni froid non plus. Quelques uitleg auraient été le bienvenue. "

  12-Jan-2018
 24. B Billy
  Dankbaar en zal opnieuw bezoeken

  “Dit is mijn allereerste keer dat ik voor Gaymassage ga, maar ik moet zeggen dat het geen typische Gaymassage is waarvan mensen meer verwachten seksuele dingen dan een fatsoenlijke massage. Ja, omdat het mijn eerste ervaring was, heb ik veel enquêtes gedaan, recensies gelezen en heb ik besloten om met Dr. Bear te gaan, waar ik me prettig bij voel.

  Ten eerste hebben ze geen verborgen kosten en vragen ze nooit om minimale fooien. Ik heb niet het gevoel dat ik word opgelicht, ondanks dat de aanklacht zal betalen.

  Ook heb ik een hekel aan dat stressvolle gevoel, ik maak me bijvoorbeeld zorgen om grof behandeld te worden als ik geen fooien geef of als ze denken dat mijn fooien onder hun verwachting zijn.

  Voor Dr. Bear zijn ze erg behulpzaam. Ik had inderdaad het gevoel dat ik ze lastig viel. Ik had niet veel contant geld meer bij me, dus vroeg ik om een ​​creditcard te gebruiken. Ze moeten dus de creditcardmachine van het Sukhumvit 31-filiaal naar het Ratchada 3-stopcontact halen.

  Ik heb een van de recensies hier gevolgd om er zonder gedoe te komen. Volg de snelkoppeling:

  - Verlaat Phra Ram 9 MRT naar Fortune Town Mall, waar het zich aan uw rechterkant bevindt.
  - Sla rechtsaf en het winkelcentrum bevindt zich nu aan uw linkerhand, loop rechtdoor tot u het bord met de uitgang van de parkeerplaats ziet, sla linksaf, loop tot het einde en sla rechtsaf.
  - U komt in de steeg achter het winkelcentrum. Volg het pad en je komt bij de eerste kruising, sla linksaf.
  - Loop rechtdoor en sla rechtsaf Ratchada Soi 3 in.
  - Inmiddels ziet u aan uw linkerhand R3 Sauna (zwart geschilderd gebouw met regenboogverf). Loop verder en je ziet Dr Bear, dezelfde rij als R3 sauna.

  Noi zorgde voor mij. Hij kan misschien niet zo goed in het Engels spreken, maar hij is beslist vriendelijk (en hij is schattig). Ik was best zenuwachtig en verlegen, maar hij slaagde erin me te kalmeren met een lekkere, comfortabele massage.

  Ik koos voor Oboon 90 minuten en Organ2 30 minuten zoals aanbevolen. Dankzij 20% kortingsbon met travelgayAzië, ik betaalde slechts THB 1500.

  Gewoon een kleine suggestie om de luidsprekers te plaatsen, zodat we zelfs in de privékamer beter kunnen genieten van de ontspannende muziek.

  Nogmaals bedankt voor de goede service, lekkere massage en vriendelijke personeel. Ik zal zeker weer bezoeken! "

  21-Dec-2017
  • I IAN
   Geen promotiecoupon

   “Ik zou het graag willen proberen. MAAR de website heeft uw informatie verzameld en ik heb nooit de 20% kortingsbon ontvangen.
   De spa moet de klant gewoon eren om zijn advertentie op de website te laten zien. Het zal het gemakkelijker maken. "

   29-Dec-2017
   • T TGA-personeel
    Gelieve dit na te kijken

    'Hallo Ian. We hebben ons systeem gecontroleerd en zien dat het u op de 05e om 06:02:29 GMT een e-coupon heeft gestuurd. Controleer uw mappen voor ongewenste e-mail / verwijderde e-mail. Probeer gerust opnieuw te downloaden. "

    29-Dec-2017
 25. M Markeer
  Helemaal geweldig

  “Bezocht hier ongeveer twee weken geleden. Ik had dit gepland voor dezelfde dag dat ik aankwam, omdat ik dacht dat ik het na 20 uur reizen vanuit Chicago nodig zou hebben. Makkelijk te vinden: direct achter het winkelcentrum Fortune Town. Had een bodyscrub, ob-oon en het orgel 2. Tok was geweldig! De 2.5 uur durende ervaring was ontspannend en verjongend. De faciliteit was schoon, warm en privé.

  Het enige probleempje dat ik kan bedenken is dat de sandalen die ik tussen de massageruimte en de douche gebruikte, veel te klein waren voor een grote Amerikaan: mijn gladde voeten gleden steeds van de zijkanten van de sandalen en de plastic string die tussen de tenen waren een beetje pijnlijk omdat mijn tenen zo stevig tegen elkaar waren gedrukt.

  Maar dat was niets vergeleken met de geweldige ervaring en de waarde. Mijn enige spijt is dat ik de dag van vertrek niet opnieuw ben geweest! Als ik terugkom naar Bangkok, zal ik zeker weer van deze geweldige dienst genieten. "

  09-Dec-2017
 26. E Edouard
  Bravo!

  “Ik was overweldigd! Ik ben net afgestapt van Hero-massage in Sukhumvit op advies van een vriend en had er echt een hekel aan! Geen massagevaardigheden. Dus ik keek mezelf op deze website en ontdekte deze dubbele 5 sterren Winnaar. Ik dacht bij mezelf dat dit een goed pad moest zijn om te volgen en klikte toen op de Facebook-link. Ik moest een praatje maken met Noi en hij vertelde me dat als ik wil boeken, ik zelf de masseur kan kiezen.
  Ik hield echt van Non en ging mee. Gewoon geweldig. Ik heb nauwelijks een massage gehad die zo goed was. Ik wilde iets ontspannends, zoals iemand die me wil aanraken omdat hij mijn lichaam wil aanraken, niet alleen om de klus te klaren. Deze Oboon-massage is echt iets!

  Ging deze keer weer met de baas, andere prijs maar OMG !!! Beste massage ooit in mijn hele leven! Elke vierkante centimeter van mijn lichaam was bedekt zonder remming en verzoeken, gewoon een duidelijke en natuurlijke beroerte, volwassen en uiterst precies, Stephane kent het werk. Hij zei dat ik wat moest rekken en de manier om dat te doen. Ik heb het gedaan en het werkt !!! Ik denk dat ik voor 80 Singaporese dollar / 2 uur nog nooit zo goed ben behandeld.

  Ga alsjeblieft ervaring opdoen en ga daarna naar de sauna op R3 om te eindigen om te kalmeren met de stoomkamer en baden. "

  20-oktober-2017
 27. T Nemen
  beleefd

  “Ik ging elke week. Ik heb pijn in de rechterschouder, meneer ROJ neemt veel tijd om de pijn in de schouder te verbeteren. Hij gebruikt fulltime om te masseren, nooit korte tijd. Ik hou van zijn massage en zijn gedrag tegenover de klant. "

  17-oktober-2017
 28. J Jason
  Wat een traktatie!

  “Ik heb een massage geboekt travelgayazië link met facebook. Zo makkelijk! Nam Nong omdat hij er erg mannelijk uitzag. Het was echt een leuke ervaring. Schoon en de kamers zien er goed uit. Best goedkoop, geen fooi vereist, hoewel ik hem 300 baht gaf.
  Levendig aan te bevelen! "

  14-oktober-2017
 29. B Brian
  mooi

  “Echt Gayseksueel gevoel. Niet geremd gevoel met de dikke witte gordijnen. Heel anders dan waar ik eerder ben geweest. Dit is meer een gewone massageshop met een pluspunt, niet een go-go-type, wil je het sap eruit, meteen! Voelt zich daar echt op mijn gemak, ik wou dat ze spraakzamer waren, maar discretie is ook behoorlijk respectabel, moet ik toegeven.

  Ik zag een extra kamer aan de achterkant, geïsoleerd van de 4 (voor de verlegen misschien ??).

  Ik hield van de manier waarop je je massage kunt selecteren met de verschillende sterktes en er is zelfs een recto / verso menselijke figuur die je kunt aanwijzen waar je meer "aandacht" wilt (zoals ze zeiden :))

  Ik had de behandeling waar ik al een tijdje naar verlangde, maar ben nooit tegengekomen wat ik daar wel tegenkwam! OMG! Stephane ging van al zijn armattributen waar het ook was: handen, vingers, handpalmen, ellebogen ... de hele lengte van zijn arm die langzaam omhoog liep, was een van de beste hoogtepunten van de show!

  Wat de rest betreft ... resultaat! het was meer een lichaamsmassage voor mij, ik zal niet klagen!

  De prijzen zijn geweldig (ik had verwacht dat een buitenlander een stuk duurder zou zijn ..), hun basismassage is de goedkoopste die ik tot nu toe had gevonden, ex: 1 uur Thaise massage 200 b en 2 uur voor 360! Dr. Bear zelf (Stephane) heeft zijn eigen prijslijst genaamd Dr. Bear Pro. Zou 6 sterren kunnen plaatsen als ik kon in termen van diensten. "

  04-Aug-2017
 30. J John
  Onverwacht

  'Nou, mijn vriend heeft me gevraagd of ik na de sauna met hem mee wil masseren. Ik zei ja, waarom niet.

  We boekten via Facebook en kozen de therapeut van hun omslagfoto, ik koos Pong en mijn vriend Roj (hij houdt van grote jongens). Pong was veel jonger dan op de foto te zien was, ik was bang dat hij geen vaardigheid zou hebben, zoals die snelle HJ-jongens die op zoveel plaatsen op zoek zijn naar een snelle fooi ... Nou, dat was hij niet. In feite was hij zo goed dat ik de tip helemaal vergat en terug moet rennen en een grote glimlach op zijn gezicht moet zien. Dat had hij niet verwacht! Waardeer het. De plaats is ok, net als het ontwerp, het gordijnconcept, laat je nadenken over wat er in de andere kamer gebeurt (ik denk dat ik hoorde dat mijn buurman een vrijlating had!)
  Ik hield van de massage, heel langzaam, je hebt de juiste stemming in het ijzeren bed en daarna slaap je als een baby! Beste slaapliedje '

  27-Jun-2017
 31. P Pete
  Een avond met Dr. Bear !!

  'Ik heb dokter Bear woensdagavond laat bezocht - ze lieten me binnen, ook al was de sluitingstijd al voorbij. Ik koos voor de oliemassage van anderhalf uur - veel interessante behandelingen om uit te kiezen. De inrichting is redelijk schoon en prettig. Mijn therapeut is zachtaardig en levert goede service. De prijs is ook redelijk. Kortom, Dr Bear Massage is een geweldige plek voor massage. Probeer Dr. Bear eens !! "

  04-mei-2017
  • P Patpong
   geweldige kleine plaats!

   “Ging er op 26 juli. Kleine winkel. Weinig personeel, maar we zullen trainen. Mijn masseur was Pong - erg delicaat en beleefd. Ik kom zeker terug. "

   28-jul-2017
 32. A Armand
  Geweldige kleine plaats

  “Ging naar Songkran en was verbaasd over deze plek! Slechts 2 jongens waren er vanwege vakantieseizoen. Ik vond mezelf gelukkig omdat ze niet de hele dag stopten en veel mensen weigerden. Goedkope, schone trendy muziek met een geweldige manier om uw pakket te selecteren. Ik vond het zo leuk! Korting vanaf TravelgayAzië maakte het zelfs nog goedkoper. Ga ervoor!"

  17-april-2017
 33. N Noy
  Leuke plaats.

  “Goede massage, aardig en vriendelijk personeel. Schoon. Ik hou van de manier waarop je je massagepakket kunt selecteren. Er zijn veel verschillende soorten massage om uit te kiezen. "

  26-mrt-2017
 34. W William
  als geen ander

  “Ik heb erg genoten van die winkel. Kleine winkel maar erg gezellig.
  mijn massage was op het punt van de tijd, douchetijd was er niet in inbegrepen. ging er twee keer heen en had verschillende jongens, in eerste instantie had ik een oudere man die Roj heette, hij was uitstekend, en de tweede dag ging met een jongere die Noy heette, allebei waar geweldig ik de oudere man liever had.
  Ik hou ook van het concept, dat vriendelijk en gemakkelijk in de omgang is, maar echt attent op de behoeften van de klant. Je moet een formulier invullen over wat voor soort massage je wilt, hoe meer massage je kiest, hoe meer korting je krijgt + 8 verschillende geuren van olie, kracht en waar je met name massage wilt zijn, geen taalbarrière! Ik vond het geweldig en hield nog meer van de 25% cadeaubon van travelgayAzië! geweldige deal! geweldige massage! ik kom zeker terug op mijn volgende reis! "

  20-mrt-2017
 35. s stanley
  geweldig plek!

  “Kleine massagewinkel met goed opgeleid personeel, met in totaal 2 uur Oboon-massage gevolgd door orgel 2. Professioneel en schoon. Geen extra service daar alleen een fantastische massage! Ik kom zeker terug. "

  25-Jan-2017
 36. S Steven
  Nieuwe manager

  “Ik ben een goede klant van Dr. Bear en ik ben altijd tevreden geweest over hun diensten, maar ik merkte dat het de afgelopen 6 maanden een deel van zijn glitters verloor. Ik ging gisteren terug en ik vond een nieuwe man genaamd Tam als manager, de vorige schattige manager is verdwenen ...
  Ik vond de winkel deze keer best wel schoon, meer dan normaal, het voelt fris aan en de nieuwe manager is best wel iets gaan masseren! Ik was onder de indruk van zijn vaardigheden en hij vertelde het me nadat hij een training had gehad van de Franse meester-eigenaar.
  Ik ga daar zeker weer heen! "

  07-Dec-2016
 37. N Nick
  Slechtste massage van mijn leven

  'Dit is een kleine winkel achter het Fortune-gebouw. Heel basic met witte gordijnen die de berichtentafels van elkaar scheiden in een halfopen gang. Ik had Oboon om te worden gevolgd door Organ II. De masseur was nogal oud en had een dikke buik die steeds tegen me aan viel terwijl hij voorover leunde om de massage uit te voeren. Hij had minimale massagevaardigheden en gebruikte genoeg olie om tien mensen te masseren, wat een onaangename ervaring is, aangezien het de kunst van een ervaren masseur is om de minimaal noodzakelijke hoeveelheid olie te gebruiken. De ervaring was zo grotesk, ik bleef niet tot het einde maar stond gedoucht op en liep naar buiten. Een heel slechte ervaring en ik vraag me af of alle recensies echt zijn. "

  05-Dec-2016
 38. J Justin
  Geweldig plek!

  “Ik heb de tijd van mijn leven gehad bij deze Dr. Bear-massage! Ik heb een oboonmassage gedaan met orgel 1 en 2, het was geweldig! Er is iets zo vriendelijk aan deze plek, allereerst is de manager heel schattig en gaf hij me als geen ander een massage voordat ik een tweede keer ging en werd bediend door Lie, Man! Deze man heeft vaardigheden! Niet zo charmant als Bas de manager, maar een geweldige therapeut.
  Vond het geweldig!
  Plus superschoon en hou van de stijl. Gordijnen kunnen sommigen storen, ze hebben een privékamer voor 50 baht per uur extra ... geweldig! “

  17-november-2016
 39. E Emilio
  geweldige massage!

  “Ik ben zowel in sukhumvit als in Rachada geweest en ik moet toegeven dat er iets heel Gayseksueels aan deze winkel is dat ik leuk vind, maar ik zou willen dat het personeel oplettend was of lachte.

  De prijs verschilt van sukhumvit (eigenlijk veel) en dat zet me aan het denken over waar ik heen moet voor mijn massage.

  Ik waardeer de Oboon-massage zo erg dat ik niet naar andere winkels kan gaan waar ze je die snelle massage geven. Ik voel me echt in de watten gelegd bij Dr. Bear. "

  05-november-2016
 40. T Waardering
  Massieve massage jammer van de snee in timing

  “Hebben de 30% -voucher gebruikt die eerder beschikbaar was tijdens de daluren en ze hebben de korting inderdaad gehonoreerd.
  De massage was solide. Helaas eindigde de massage 25 minuten te vroeg.
  Ik moest het met de masseur verduidelijken en pas toen realiseerde ik me dat de officieel op het klembord geschreven tijd luidde: 12:45 tot 2:90 uur toen ik had betaald voor een massage van 1.50 minuten. (Hij eindigde om XNUMX uur!) Officieel standpunt van de plaats om massages vroeg te beëindigen? Masseur was er eerst van overtuigd dat ik meer tijd over had, maar na een paar minuten dacht ik daar anders over en vroeg de manager buiten. Hij kwam ook binnen en ik moest mezelf een tijdje uitleggen voordat ook hij toegaf. korting betekende dat ook mijn tijd werd verdisconteerd.
  Toch gaf ik een fatsoenlijke fooi van 1000 THB nadat ik vond dat de massage van de masseur goed was, maar ik heb het gevoel dat deze plek kan verbeteren in termen van het eren van massages voor de volledige duur en klantenservice. "

  02-november-2016
 41. J Vlaamse gaai
  Vlaamse gaai

  “Massage eindigde 25 minuten eerder !!! Dat was niet geweldig, want ik heb twee uur betaald. Dat gezegd hebbende, de massage was geweldig gegeven door deze schattige masseur die mogelijk hetero is. Ik heb hem een ​​fooi gegeven van 300 baht bovenop een massage van 1800 baht. Hij zag er op de een of andere manier onverwacht uit. Ik denk dat alle prijzen inclusief fooien zijn. Het management moet hun personeel eraan herinneren dat ze geen klanten met een korte werkdag moeten bellen. Voorzieningen zijn ERG minimaal. De service is zo, want mij werd niet verteld mezelf in een handdoek te wikkelen om naar de openbare doucheruimte te gaan en mijn schoenen waren niet klaar voor mij bij de receptie en ik moest ze uit het hokje halen. Waarschijnlijk niet meer bezoeken. "

  15-oktober-2016
  • S Stephane
   Management reactie

   “De klant leek al vroeg tevreden tijdens de massage. Onze staf Noy, vraag hem of hij de massage wilde afmaken, maar meneer Jay zei dat hij er genoeg van had.
   Het punt dat ik zou weggeven en ik heb erover gesproken met mijn personeel, het is het punt van de facturering. Als de klant 30 minuten vrij had gehad, hadden we hem 30 minuten minder in rekening moeten brengen.
   Het spijt me echt voor deze ongelukkige gebeurtenis, want ik was hier niet om de situatie op te helderen. Als Mr Jay contact met me wil opnemen, sta ik klaar om een ​​gratis uur massage aan te bieden voor deze klant in mijn andere tak van Sukhumvit. Bedankt voor uw begrip."

   28-oktober-2016
 42. M Michael
  geweldige ervaring!

  “Ik heb nauwelijks een plek gevonden die me kan dienen zoals ik wil en hier is DE plek die een glimlach op mijn gezicht tovert ...!
  Geweldige massages, ik ging naar beide vestigingen in Rachada en Sukhumvit, ik moet toegeven dat de Fransman bij de Sukhumvit-vestiging de beste massage is die ik ooit in mijn leven heb gehad!
  Het filiaal in Rachada voelt goed en een beetje vriendelijker met meer personeel en gemakkelijker om te boeken, de Franse baas is erg druk en de plaats is moeilijk te vinden, maar de baas haalt je op met een scooter zoals gevraagd.
  Beide plaatsen zijn erg schoon en de handdoek ruikt erg goed!
  De prijzen zijn een beetje boven het gemiddelde, maar ik moet zeggen dat de prijzen vrij goedkoop zijn als je wordt bediend door de baas! (maar ik hoorde dat het pas aan het einde van het jaar16 zou zijn) ... Echt de beste! dank je wel DR Beer! "

  20-Sep-2016
 43. V V
  Je moet het proberen om het te ervaren.

  "Staat u mij toe om te verduidelijken ...

  1. Dit is een massageclub.

  2. 30% exclusieve korting is alleen van toepassing op de Rachadapisek Soi 3-locatie. Deze korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen (zie nr. 6).

  3. Interieurdecoratie is minimaal maar voldoende (bv. Verlichting), schone voorzieningen (bv. Kamer, breed massagebed, fris ruikende WITTE handdoeken, douche) en muziek.

  4. Wanneer u aankomt, zal een staf u een gedrukte grafiek overhandigen zodat u uw behandeling, lichaamsdelen die aandacht behoeven (bijv. Schouders), duur (bijv. 2 uur) en olie (bijv. Kokosnoot) kunt selecteren.

  5. Massagebehandelingen kunnen gecombineerd worden. 2 behandelingen 10% korting, 3 behandelingen 15% korting en 4 behandelingen 20% korting. Gelieve te verduidelijken voordat u bevestigt.

  Ik had 2 massages binnen een week en beide massages waren consistent. Gespannen spieren werden gemasseerd en ontspannen. Toegepaste sterke druk is om de spanning te verminderen. De massage werd in een langzaam tempo gedaan om volledig lichaamscontact te verzekeren, tenzij u een bepaald gebied wilt vermijden dat letsel heeft of gevoelig is (bijv. Voeten - kriebelig).

  Ik had ObOon, Organ 1 en Organ 2.

  Na beide massages voelde mijn lichaam ZEER opgelucht en energiek aan! Ik ontdekte dat ik die 2 nachten beter sliep.

  Ik raad je aan om het uit te proberen om het te ervaren; recensies kunnen u alleen ideeën geven en opionions waren van anderen. Je moet het proberen om er zelf een te hebben.

  Bedankt, Dr. Bear! "

  18-Sep-2016
 44. A Andreas
  Lange wachttijd, ... beloond

  “Ik heb over deze winkel en de meester gelezen, probeer hem te boeken, moet 5 dagen wachten voordat hij opengaat! Precies voor de dag dat ik vertrok!
  Het was de beste massage die ik ooit in mijn leven heb gehad en ik zal deze reis nooit vergeten!
  Ik ging weg met de glimlach op mijn gezicht en had die nog steeds als ik eraan dacht! Bedankt Dr. Bear! Jij bent de beste!"

  17-Aug-2016
 45. h Hiro
  Heel goed

  “Ik ga met mijn man en ga morgen weer terug. Echtgenoot is niet gemakkelijk gelukkig en hij is blij met massage. oboon 90 min orgel 1 15 min en orgel 2 15 min. Wees vandaag in de hemel! bedankt Thailand! dank je TravelgayAzië! Bedankt Dr. Bear (ik hou van de naam, het ontwerp en de coole muziek). "

  02-Aug-2016
 46. L Luan
  Vond het geweldig!

  “Ik heb Oboon en orgel 2, het was zo ontspannend en toen was orgel 2 verrassend. Geweldig en bedankt. Het personeel is beleefd en lacht. Niet echt knap (lang, mager ..) maar geweldige hand. "

  31-jul-2016
 47. J Jackie
  Het beste tot nu toe! #betterthansex

  “Ik voelde me aangetrokken tot de hoge waardering van deze winkel. Lucky was die nacht slapeloos, die plaats staat onderaan de lijst ... Ik ging naar het Sukhumvit-filiaal en had de Fransman ... hij kwam me eerst ophalen bij soi 23 omdat de winkel vrij ver van het station ligt. Toen ik daar was, wilde ik 90 minuten hebben, maar het werd al snel meer als 2 uur intensieve massage met zijn vinger diep in mijn huid verankerd, op zoek naar elke spier die niet bang was om me aan te raken, net zoals een professionele dokter zou hebben gedaan !!!!
  Terwijl hij plat op mijn borst ging liggen, bleef hij aaien, ik wilde niet stoppen, toen kwam hij langzaam naar de schouders en legde zijn hele lichaam op de mijne .............. adem langzaam in mijn oren en ..... dit is de beste ... manipuleerde me als niets anders in deze wereld! We speelden een beetje, maar niets echt seksueels ...

  Ik moet jullie vertellen, sinds ik ben gaan masseren, heb ik nog nooit zoiets meegemaakt als Stephan me gaf ...
  Betreurt het? JA! Een grote: ik heb hem geboekt op mijn laatste beschikbare dag van mijn reis! Nu droom ik soms van deze handen op mijn lichaam, ik was niet van plan om terug te komen naar dit land maar nu denk ik aan mijn volgende bezoek ... ik moet terug! "

  21-jul-2016
 48. L Luang
  BESTE OOIT

  “Kreeg onderhouden door Stephan, GEWELDIG!
  Plaats moeilijk te vinden, maar hij kwam me ophalen met een scooter ... Koninklijke service ...
  Nooit eerder zo'n massage gehad ... NOOIT! "

  13-jul-2016
 49. A Alex
  Gezond inderdaad ..

  “Ik hoorde over Dr. Bear en wilde bewijzen dat hun massage anders was dan andere massages. Uiteindelijk geweldig !! Ik heb nog nooit zo'n massage gehad. Ik had Stephan die me met zorg behandelde alsof ik een patiënt ben en hij is een dokter. Het was alsof ik de oefening deed. Hij deed een warming-up en cooling-down vlak voor en na de oefening. Het was helemaal geweldig en als ik weer naar bkk kom, zal ik zeker uitkijken naar zijn massage. Ik kreeg trouwens ook 30% korting. Het filiaal in shukumvit was echter ver van de bts en toen ik gedoucht werd, was er geen warm water. :( maar alles was het waard na het bericht. Bedankt Stephan !! "

  07-jul-2016
 50. B B
  Deze keer geen match

  “Het was mijn vierde keer dat ik daar was en ik was deze keer een beetje teleurgesteld. Tweemaal (eerste en derde keer) met de Fransman, die gewoon GEWELDIG is en zoals anderen op de commentaren schreven, het elke cent waard. Ik had een [andere] man en vergeleken met de Fransman was hij oké, techniek was 10 en heeft wat meer ervaring nodig en hij zal hetzelfde zijn met de Fransman. Maar de laatste die ik had, als de Fransman 10 was, zou ik zeggen dat hij 2 of 3 is. Allereerst was de massagestijl HEEL anders. Ik denk dat wat deze plek zo uniek maakt, hun massagestijl is, maar hij had geen sprankeling. Het voelde alsof hij gewoon de bevelen opvolgde die hij een paar dagen geleden in het boek had gelezen. Ik hou van de plek, dus ik zal er weer heen gaan, maar ik zal natuurlijk aan iemand anders vragen of deze man weer wordt toegewezen. "

  27-Jun-2016
 51. P Peter
  Ob oon !!!!!!!!!!!! Elke cent waard

  "WAUW! Mijn man was zo heet !!!!!. Het was zo intens. Ik viel bijna van de tafel. Mijn lichaam pulseerde als een gek !!!!!!!!
  Zeer aan te bevelen! "

  20-Jun-2016
 52. a anthony
  Ik genoot van elke seconde!

  "Wauw! werkelijk! Is er een betere plek? toen ik uit die plaats kwam, was ik helemaal vergeten wat ik daarna moest doen ... Ik bleef een goede 15 minuten lopen en kreeg alleen maar flitsen van deze Fransman die mijn lichaam aan het werk was alsof ik nog nooit eerder was aangeraakt! "

  04-Jun-2016
 53. S Steve
  Wat is er niet leuk aan?

  “Het is vrij moeilijk om iets te bekritiseren, behalve dat het op zondag sluit, en op Songkran een week lang, en verder behoorlijk volgeboekt is omdat er maar heel weinig masseurs zijn.

  Dit doet er natuurlijk allemaal niet toe als u eenmaal een boeking heeft ontvangen. Mijn masseur was de uiterst bekwame Bas, en het zou aan niets ontbreken. Hij blijkt ook een buitengewoon aardige vent te zijn. Na wat alleen kan worden omschreven als een GEWELDIGE massage, heb ik hem weer geboekt voor de volgende dag. "

  01-mei-2016
 54. S Steve
  gewoon geweldig

  “Ik was er gisteravond, maar het was gewoon geweldig. Het is moeilijk om het onder woorden te brengen, maar de massage was wat ik zocht. Bovendien was ik een uur te laat vanwege druk verkeer, maar het personeel heeft me met een glimlach verwelkomd. Als je in de buurt bent, is het zeker het proberen waard. Ik zal er zeker weer zijn om andere dingen te proberen. "

  30-april-2016
 55. n nalzays
  verrassing, ondeugend en geweldig

  'Bedankt voor vanavond. ik kan het alleen maar samenvatten als verrassing, ondeugend en geweldig. Bedankt Stephan. Deze winkel zou 5 sterren moeten krijgen voor de service. "

  14-april-2016
 56. A Aggramol
  Geweldige massage

  'Het is niet zo moeilijk om de plek te vinden ... Volg gewoon de aanwijzingen die anderen hier hebben geschreven. De reis waard. Ik had een combinatie van de ob-oon-massage en orgel 2. Een van de beste massages die ik ooit heb gehad. Bedankt, Bas. '

  09-feb-2016
 57. A Arsen
  Een magisch tintje

  “Ik bezocht Dr. Bear onlangs voor massage en vanaf het begin tot het einde was mijn ervaring op deze locatie alleen maar verheugend. Ik werd begroet en vervolgens bijgewoond door Bas, die me hielp bij het kiezen van behandelingen en olie. Ik eindigde met Thai Ob Oon in combinatie met Organ II-massage, wat de beste keuze was. Kort nadat Bas 'handen over mijn uitgeputte lichaam begonnen te wrijven, vergat ik de drukte van buitenaf van Bangkok en viel ik in het nirvana. Dat waren twee uur pure verwennerij en ontspanning. Elke centimeter van mijn ongeklede lichaam werd zorgvuldig gemanipuleerd, waardoor vermoeidheid en vermoeidheid werden verlicht. De massage werd zeer professioneel afgeleverd, waardoor ik blij en gelukkig werd. Bas is niet zomaar een therapeut, hij is een goochelaar, want wat hij je lichaam aandoet is niets anders dan magie. Bovendien waardeerde ik de smetteloze douche en de onberispelijke behandelkamer enorm. Ik vond ook behandelingen redelijk geprijsd en een echte prijs-kwaliteitverhouding. Dr Bear is een echt verborgen juweeltje in Bangkok en is een must om te bezoeken als je op zoek bent naar een buitengewone massage-ervaring! "

  02-feb-2016
 58. t thierry
  Uitzonderlijk

  “Eindelijk een plek waar ik mezelf kan ontspannen. Ik ben dol op de Ob Oon-massage in vergelijking met de andere massage, het is zo ontspannend. zo traag, zo goed. Niet veel masseurs, maar ze zijn erg goed.
  Een beetje luidruchtig in de lobby als er iemand binnenkomt, anders zal ik hun speciale massage-orgels aanbevelen. Zal het opnieuw proberen in de VIP-ruimte die aan de voorkant is losgekoppeld .. blijft uitgesteld. "

  25-Dec-2015
 59. M Maz
  Slechte service en niet vriendelijk

  “Ik heb daar een heel slechte ervaring gehad. De receptioniste is erg onbeleefd. Misschien omdat ik een korting probeerde te gebruiken. Hoewel het me een uur en meer dan 300 Baht kostte om daar te komen. Ik heb net mijn afspraak afgezegd. Mensen gaan erheen om te ontspannen, niet om pissig te worden. Daarnaast is de geur van binnen vreselijk en ziet het zitkussen er vies uit. Het kan me eigenlijk niet schelen of hij mij de korting laat gebruiken. Zou daar nooit meer terugkomen! "

  03-Dec-2015
  • D Dokter Beer
   Management reactie

   “Helaas stond de klant erop de korting (die we zonder problemen afgesproken hadden) te combineren met andere aanbiedingen. We moesten een beetje kordaat zijn tegenover de klant omdat hij erg luidruchtig was. De klant is uiteindelijk vertrokken zonder gebruik te maken van onze diensten. "

   28-Dec-2015
 60. B Zwart
  Precies wat ik zocht

  “Wauw, wat een leuke verrassing! Ik heb een jaar geleden over Dr. Bear gehoord, vandaag heb ik eindelijk het genoegen gehad om de beroemde Oboon-massage zelf te testen. En wat een massage is het! Sterk, maar sensueel, therapeutisch en toch ontspannend, het beste voor een perfecte afsluiting van een lekkere warme dag in BKK.
  Eerst kies je het massagepakket dat het beste bij je past (je krijgt korting voor elk element na het eerste: 2 voor 10%, 3 voor 20%, etc.), daarna bepaal je de geur van de olie en de sterkte van de olie. massage. Als je wilt, kun je de lichaamsdelen aanwijzen die de meeste aandacht nodig hebben. En dan ben je klaar voor een geweldige ervaring.
  Ik kan Dr Bear niet genoeg aanbevelen, na alle massages waar ik in BKK ben geweest, weet alleen Dr Bear echt hoe hij zich moet onderscheiden tussen de massa. Probeer het uit, want u zult er geen spijt van krijgen! En zorg ervoor dat je van tevoren boekt - de plaats kan heel snel vol raken. "

  22-november-2015
 61. D Didi
  Lopende werkzaamheden

  “Geweldig concept, maar het lijkt erop dat de plaats niet de kritische massa van klanten heeft om een ​​breder scala aan masseurs beschikbaar te houden om het de moeite waard te maken wanneer je op bezoek komt. Mijn conclusie is dat in feite één man het bij elkaar houdt (die op FB-promofoto's). De man is aardig, maar verwacht geen echte Thaise massage van hem. "

  02-november-2015
 62. V Verok
  Zeer gemiddeld - te prijzig

  “Helaas kon de plaats de hype niet waarmaken. Ik was er vorige week voor het eerst. Zoals iemand al zei, is het erg luidruchtig. Welkom onpersoonlijk. Je hoort het personeel en de klanten net zoveel praten als de motoren voor je. De massage? Het was niet beter dan welke aromamassage ik ook in Bangkok had. De prijs is met 780 baht veel te hoog. "

  01-oktober-2015
 63. C Chrys
  Geweldige massage

  “Nam de scrub, Ob Oon en Organ 2. Scrub en Ob Oon waren goed. Letterlijk elke spleet en spleet was bedekt. Ob Oon was sensueel op een manier dat de slagen opzettelijk of onbedoeld uitreikten, ik weet het niet zeker. Ik heb halverwege niet het hele Orgel 2 afgemaakt, heb plezier gehad met de masseur. Lol. Achteraf gezien zou ik mijn lust beter moeten beheersen. "

  30-Sep-2015
 64. P Paul
  Geweldige massage maar ...

  “Ja, dit is een schone faciliteit en heeft veel belofte. De massage was uitstekend en kon niet worden verweten. De kwaliteit van de massage is zo goed dat ze deze orgelmassage moeten laten vallen en zich moeten concentreren op hun echte talenten als masseurs. Hopelijk wordt de faciliteit ook verbeterd wat betreft de interne structuur. Momenteel kunnen alle gesprekken in de receptieruimte gemakkelijk worden gehoord en begrepen in de massageruimtes, dus het is gemakkelijk om het gevoel van ontspanning te verliezen terwijl er gesprekken in de buurt plaatsvinden. "

  15-Sep-2015
 65. T Thierry
  Heropend, het wachten waard

  'Een vriend van me vertelde me dat hij een juweeltje in Bangkok had gevonden. Ik las er recensies over hier en toen ging ik erheen. Op de eerste plaats niet echt gemakkelijk te vinden, maar als je het eenmaal weet, (er is altijd een primeur) en het was ... Gesloten voor renovatie! Ik wachtte ongeveer 2 weken toen ik belde (wilde niet weer een gesloten deur hebben).
  Dus hier is mijn ervaring ...
  Kleine plaats maar erg schoon. Minimalistisch maar compleet.
  Ik koos voor de Thaise oboonmassage en het orgel 1 en 2 90 min en 30 elk, ze gaven me 15% korting. Ik betaalde totaal 1910 Ik betaalde met mijn creditcard (ze zeggen dat het een "nieuwe machine" was) Ik liet 400 baht fooi achter
  Zeer professionele massage. De man zag er nogal uit als een constructeur, hij heeft ook de kracht van één. Het orgel 1 en 2 was een verrassend intens moment, voelde helemaal niet als een HJ, het was er geen, het was echt een goede massage. Weet niet wat hij aan het doen was, maar aan het einde toen ik de deur uit liep, voelde ik me daar beneden lichter. En mijn verstopte maag was helemaal los.
  Ik zal zeker teruggaan zodra ik kan (veel reizen). Ik raad deze plek aan. Zeer!"

  06-jul-2015
 66. C Charlie
  Fatsoenlijk!

  “Heropend op 26 juni.

  +
  professionele, rustige, schone, authentieke diepe massages, goede snelle service, beleefd, eenvoudig boekingssysteem via Line of Facebook. Zoek naar Wat.

  -
  aan de dure kant, een beetje moeilijk te bereiken zonder aanwijzingen. "

  26-Jun-2015
 67. A Alec
  Momenteel gesloten

  "Ze hebben nog geen eigen website, maar die is volgens hun Facebook-pagina tot nader order gesloten vanwege waterschade en renovatiewerken."

  13-Jun-2015
 68. P Paul
  Heel goed

  “Heel fijne ervaring, oboonmassage uitermate aangenaam geprobeerd, ik werd overal gemasseerd. Toen ik met de eigenaar (schattige franse jongen) praatte, zei hij: "het is een massage zonder handdoek waarbij we met het hele lichaam spelen zonder de lijnen te overschrijden". Ik zeg je, tijdens de massage kon ik niet stoppen met denken: waar zijn de grenzen ?? Ik sta op barsten! En dit zonder dat je op andere plaatsen regelmatig een snelle en arme behoefte hebt! De man greep nooit mijn attributen, maar speelde er echt mee! De Frenchy had gelijk!
  Plus echt eerlijke prijzen van ongeveer 1000 baht voor 90 minuten!
  Plus, erg schoon! Ik was echt blij om verse stinkende handdoeken te hebben
  OK, de jongens zijn niet de schattigste in de stad, maar ze weten echt hoe ze moeten masseren! Als je op zoek bent naar schattige jongens, ga dan naar Silom, veel beter, als je echte massage wilt, ga dan naar Dr Bear! Zeer aan te bevelen. "

  09-mei-2015
 69. S Steve
  Wauw! Verbazingwekkend!

  “Dit is een geweldige plek! Ik ben al mijn hele leven op zoek naar zo'n plek! Op deze massageplek is het een echte massage! PLUS de plaats is superschoon, heeft douches en superschone en fris ruikende handdoeken (ze vertelden me dat hun baas toezicht hield op alles).
  Ik dacht echt niet dat iemand begreep wat ik wilde, dat deden ze. Ik ging terug voor ObOon-massage en hier heb ik weer 3 uur doorgebracht (2 voor ObOon en 1 voor orgel II) en ik wou dat ik mijn volgende bezoek in Bangkok meer zou uitgeven! Prijs was buitengewoon redelijk en er is net zoveel keuze uit pakketten als diensten nemen, aangezien uw korting hoger wordt! 10 voor 2 services, 15 voor 3 20% voor 4 services! HET BESTE!
  Ik raad het ten sterkste aan!"

  06-mei-2015
 70. M Markeer
  Goede algemeen

  “Ging op een maandagmiddag. Ze waren net geopend en er waren geen masseuses beschikbaar. Ze belden er een en kwamen binnen 20 minuten aan. Ik had de Ob oon, zeer sensuele massage, op de juiste plaatsen geraakt. Faciliteiten zijn schoon, alleen gordijnen gescheiden, dus lawaai kan een probleem zijn als het druk is. Een beetje aan de hoge kant voor Bangkok, maar het proberen waard. "

  26-april-2015
 71. A Anthony
  Geweldige massages

  “Het was een waar genoegen om deze plek te proberen! Ik ging elke dag tijdens mijn verblijf in Bangkok. Ik was erg verrast over de verscheidenheid aan massages. Ik probeer de oliemassage en scrub de eerste keer, de diensten waren uitstekend en elke andere dag was op hetzelfde niveau.
  Ik had een Ob oon-massage en seksuele orgelmassage en het was geweldig.
  Geweldig plek! Ik raad het aan!"

  07-mrt-2015
 72. R Ronald
  Dr. Bear heeft geen ervaring tot nu toe

  “Ging voor een scrub- en oliemassage. Eindelijk proberen de orgelmassage. Het was geen grap, want ik ging naar veel plaatsen en ze gaven me gewoon een handjob. Dit is een ander verhaal, ze geven echt om je gezondheid. Hoewel het mogelijk is om een ​​handjob te krijgen, ging ik liever naar de R3-sauna naast de deur en benutte ik mijn verlangens met iemand anders. "

  04-feb-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 4.4/ 5. Van 155 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Dr Bear R3

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Bangkok