Equus
TravelGay aanbeveling Equus
Klik om te stemmen
Rating: 3.5/ 5. Van 113 stemmen.
Even geduld aub...

Equus

서울특별시 서초구 강남대로 545-18, Seoul, South Korea  kaart 
Vandaag:  Ondergoed dagMorgen:  SM-dag

Zonder saunafaciliteiten is Equus meer een cruiseclub voor Gaymannen, dicht bij het gay-uitgaansgebied van Seoul in Itaewon. Faciliteiten omvatten kluisjes, vaargebied, donkere kamer en hutten.

Thema-avonden zijn onder andere Underwear, Naked en SM - kijk op de website voor de agenda. Buitenlanders betalen hetzelfde tarief als de lokale bevolking. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Sla vanaf het Itaewon-station rechtsaf bij de brandweerkazerne, passeer de Gay Hill-steeg en neem uw derde straat links. Ga een blok rechtdoor, Equus bevindt zich op een hoek aan uw linkerhand.

dichtstbijzijnde station: Itaewon (afrit 3)

Features

doolhof, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 16-apr-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van EquusLaat beoordeling achter

 1. A Axel
  Equus + coronavirus?

  “Ik probeer het te vinden, maar niets zichtbaar zoals op de vorige foto's.
  Het kan dichtbij zijn vanwege de bescherming tussen hotels en bars.
  Moet worden bevestigd door andere mensen. "

  08-april-2020
  • R R
   Ernstig?!

   'Kerel, het gaat over Covid-19-dingen! Iedereen mijdt drukke plaatsen, en misschien zijn er enkele regels over openbare plaatsen tijdens dit pandemietijdperk! "

   11-april-2020
  • V V
   Nieuwe plek in het station van Nonhyon

   "Nieuwe plek in station Nonhyon."

   06-mei-2020
  • K Geen
   Nieuwe locatie

   "Nieuwe locatie
   서울 특별시 서초구 강남대 로 545-18 "

   11-april-2021
 2. G George
  Hield !!!

  "Leuke plaats. Ik heb alle actie gevonden waarnaar ik op zoek was. Ik wil weer terug. "

  18-Sep-2019
 3. B Ben
  gemixte gevoelens

  “Ik had weinig moeite om de plek te vinden, ik vond in ieder geval de ingang en ging de trap af. Vlak achter me kwam deze echt goed uitziende Koreaanse man - oud maar zag er fit uit en had lang haar als een rockster, en ik raakte opgewonden om het met hem aan te pakken. Ik ging naar binnen en wachtte een beetje tot hij binnen zou komen. Ze wezen hem echter af omdat zijn haar te lang was en het niet "mannelijk genoeg" was. WTF? Alle jongens daar waren gemiddeld gebouwd of fit, maar ze zagen er allemaal hetzelfde uit - het Koreaanse plastic gezicht - het is saai. Ik hou van Koreaanse mannen, maar waarom zien zoveel jongens er allemaal hetzelfde uit? Het is alsof ik seks heb met robots. "

  27-feb-2019
 4. A Andrew
  Qiute leuke plek.

  'Kwam hier vrijdag laat tot laat in de nacht. Dat was mijn eerste ervaring om de cruisingbar te bezoeken. De ingang was gemakkelijk - ik heb net 13000 gewonnen. Toen deed ik mijn kleren uit en ging ik douchen. Toen was het voor mij een grote verrassing dat de meeste hutten bezet waren door volwassen mannen die sliepen! En ik kon maar één hut vinden met de actie. Toen hoorde ik een stem uit een andere hut en besloot die te controleren. Er waren daar 3 mannen. Een van hen sliep en twee jongens probeerden plezier te hebben. Ik sloot me bij hen aan.

  Het waren Koreanen (ouder dan 35) en ik was daar de enige Europeaan. Dus begonnen ze me onmiddellijk tevreden te stellen. 5 minuten later kwam er een jonge kerel bij ons. Toen ik hem vond, ging ik liever naar een andere hut. We hadden een geweldige actie! Hij deed zijn best om me gelukkig te maken. De rest van het publiek dat niet sliep, probeerde mee te doen, maar we bleven liever alleen (omdat ik eigenlijk liever jonger ben).

  Daarna probeerde ik nog een actie te krijgen met een andere man. Toen ik terugkwam in de eerste hut, zag ik een stel spelen, maar ik vond maar één persoon die me liet weten dat ik niet eens moest proberen iets met hem te doen. Dus ik stelde voor dat dat genoeg voor mij zou zijn en verliet die plek. Ik ontmoette een jonge knappe Spaanse man bij de uitgang die net kwam maar niet probeerde iets met hem te doen. Ik wens hem alleen veel succes.

  Dus in het weekend is het een heel goede plek om seks te hebben, maar je moet hier niet te laat komen als je geen slapende mensen wilt zien.
  Ik had geluk en had een leuk avontuur.
  Wens je het zelfde!

  En een paar woorden over de plek. Het is daar echt te donker. Ik zie mijn partner liever, maar het was moeilijk. En ik zag flitsen van mobiele telefoons. Dat betekent dat iemand een foto van mij en mijn partner heeft gemaakt - hij kon onze gezichten niet zien, maar dat was echt geen goede verrassing. "

  14-Sep-2018
 5. R Roy
  Equus sauna in het algemeen

  “Ik begrijp waarom zaklampen voor telefoons daar verboden zijn, het is vervelend als mensen ons gewoon met het licht beschenen, maar het is te donker en soms heb ik mijn spullen achtergelaten en moet ik gewoon het licht van mijn telefoon gebruiken, anders kan ik mijn spullen niet vinden. Dus ik denk dat het beter zou zijn om meer licht te hebben of op zijn minst minilampjes die we in elke kamer handmatig kunnen in- of uitschakelen om het zoeken naar condooms, glijmiddel, ondergoed en dergelijke te vergemakkelijken.

  Anders is het personeel vriendelijk, ze maken de kamers altijd schoon nadat ze zijn gebruikt en de prijzen zijn hetzelfde voor de lokale bevolking en niet-inwoners (13,000 gewonnen)

  Die plaats is alleen druk tijdens de weekenden en meestal na 11 uur. Er zijn meestal ongeveer 4 tot 5 personen als u eerder komt.

  PsSorry voor het gebruik van de telefoonverlichting "

  24-mrt-2018
 6. M Michel
  Gezellige plek

  “Ja, het is waar, het is een kleine locatie. Maar veel belangrijker zijn de jongens daarbinnen. Bij mijn bezoek was het niet zo druk, maar toch had ik veel plezier. Het spul is erg onopvallend. De prijzen voor buitenlanders zijn nog steeds hetzelfde als voor de lokale bevolking. "

  31-Jan-2018
 7. t totaal
  Net zoals anderen zeiden

  “Vandaag om 10 uur bezocht, volg gewoon de aanwijzingen die zijn geschreven, daar is het bord. Equus net voor gs25 winkel.

  Buitenlanders betalen dus dezelfde prijs 13000 na 6 uur. Het heeft een grote kamer die is verdeeld over meerdere cabines. Tijdens mijn bezoek waren er maar 6 mannen. Dus ik speelde een beetje met een lekkere mollige man en ging weg. Er zijn douches, toilet en 1 privékamer zonder slot :) Misschien komen er na middernacht of in het weekend meer jongens. Stuur alstublieft uw opmerkingen "

  08-november-2017
 8. T Naar
  Niet zo vriendelijk voor buitenlanders

  "Houd er rekening mee dat sinds 1 september alle buitenlanders het dubbele betalen dan de lokale bevolking!"

  30-oktober-2017
 9. H huan
  So far so good

  “Ik was hier in Juseok vakantie. Om 10 uur had het slechts 5 mannen, maar meer dan 20 mannen tot middernacht. Ik hou van deze plek en zal zeker snel terugkomen. "

  04-oktober-2017
 10. D Duy
  Enkele mensen

  “Slechts 5-6 mensen op woensdag van 10 tot 11 uur. Ik weet niet of het in het weekend beter is of niet, maar ik denk niet dat deze plek een bezoek waard is. "

  05-jul-2017
 11. n nate
  Maak een algemene schoonmaak voor een dag

  “Is een rustige plek om te cruisen .. maar het moet schoon en ontsmet zijn .. Ik ben er twee keer geweest en heb twee keer vreselijke huiduitslag gehad. Genieten is goed, maar we moeten prioriteit geven aan gezondheid en veiligheid. "

  16-Jan-2017
 12. D Dan
  Verschrikkelijk!

  “Equus is erg klein. Geen vaargebied, geen privécabines, geen mensen. "

  04-april-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.5/ 5. Van 113 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Equus

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul