EXIT
TravelGay aanbeveling EXIT
EXIT
Klik om te stemmen
Rating: 3.9/ 5. Van 66 stemmen.
Even geduld aub...

EXIT

Piazza San Francesco di Paola 39-40, Palermo, Italy  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

EXIT, opgericht in 1996, is de ontmoetingsplaats van de LGBT-gemeenschap en vrienden in Palermo, met een fijne relaxte sfeer, met buitenterras. Vriendelijk heten toeristen een warm welkom.

De EXIT10 & LOVE-groep organiseert regelmatig thema-avonden en speciale gay dansfeesten met DJ's, go-go dansers, dragshows - kijk op hun website voor de laatste informatie over evenementen.

Functies

bar, muziek, dans, go-go shows

Bijgewerkt: 19 juli 2021
3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmenweekend: za 00 - 00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. F Ferdinand
  Ik heb gehoord dat het wordt beschermd door de maffia

  “Ik heb gehoord dat deze plek - die overigens waardeloos is - wordt beschermd door de maffia, wat verklaart waarom geen enkele concurrent in Palermo kan openen.
  Als je naar Palermo gaat en op zoek bent naar avontuur, vertrouw dan alleen op de apps zoals Grindr of Scruff. "

  15-november-2019
  • G Gaetano
   Risposta allo scontento

   “Vorrei precisare allo scrivente "Ferdinando" che se gli stiamo sulle palle, è libero di esprimere il suo giudizio attribuendoci il suo SCHIFO. Ma gli consiglierei di stare cauto a formulare beschuldigen senza trincerarsi a "un sentito dire" perchè altrimenti si deve rivolgere alle autorità competenti per denunciarci. Alla redazione di controllare i commentaar degli utenti, è scritto anche nelle vostre info, anche perchè potreste essere complici di tali dichiarazioni. Inviterei a fare ricerche più dettagliate sulla nostra storia dal 1996 a oggi. Buon lavoro.

   Ik zou de schrijver "Ferdinando" willen verduidelijken dat als we op de ballen zijn, hij vrij is om zijn mening te uiten door zijn SUCK toe te schrijven. Maar ik zou hem aanraden om voorzichtig te zijn met het uiten van beschuldigingen zonder zich te verschuilen in "van horen zeggen", omdat hij anders contact moet opnemen met de bevoegde autoriteiten om ons te rapporteren. Ik zou de redactie adviseren om de opmerkingen van gebruikers te controleren, het staat ook in uw info, ook omdat u medeplichtig zou kunnen zijn aan dergelijke verklaringen. Ik zou u willen uitnodigen om meer gedetailleerd onderzoek te doen naar onze geschiedenis van 1996 tot vandaag. Goed gedaan."

   02-jul-2021
 2. D David
  Open van woensdag tot zaterdag

  “Deze bar is zowel laat op de week als op zaterdag open en druk! Leuke vrolijke levendige sfeer. Hoppen op woensdag na 10.30 uur. "

  28-Aug-2019
 3. L Luis
  zeer goed

  "De aandacht was erg goed de jongen de ober erg vriendelijk je wordt heel goed bediend. Ik raad aan om een ​​zeer aangename nacht door te brengen en genoeg mensen aan te komen en op het terras te zitten om wat te drinken of koffie te drinken."

  19-april-2019
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.9/ 5. Van 66 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over EXIT

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.