FDP Hair Salon – CLOSED
TravelGay aanbeveling FDP Kapsalon – GESLOTEN
FDP Kapsalon – GESLOTEN
Klik om te stemmen
Rating: 3.0/ 5. Van 14 stemmen.
Even geduld aub...

FDP Hair Salon – CLOSED

Kembangan Plaza #B1-06, 18 Jalan Masjid, Singapore, , 418944  kaart 

Kapsalon Franz De Paris (FDP), opgericht in 1976, baant al jarenlang een spoor in de haarmodescène voor mannen in Singapore.

Of het nu gaat om een ​​knipbeurt, een restyling of een totale make-over, dit is waar u uw hoofd tegen het hoofd wilt zien.

dichtstbijzijnde station: MRT-station: Kembangan (EW6)

Kenmerken

shop, kuuroord

Bijgewerkt: 11 februari 2022
3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 14 stemmen


weekdag: 10:30 - 19:30 / 20:30
weekend: za 10 - 30 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van FDP Kapsalon – GESLOTENLaat beoordeling achter

 1. J Jesse
  Vreselijke ervaring!

  “Ik kan niet uitdrukken hoe teleurgesteld ik ben in FDP. Nadat ik zoveel onderzoek had gedaan om een ​​goede plek te kiezen, wilde ik er echt van houden. Ik ben WOEDEND en GRONDIG WALGELIJK. Ik heb wekenlang artikelen en forums gelezen over de beste kleurspecialist voor blond haar en toen ik eenmaal FDP had gevonden, kreeg ik ongeveer $ 400 - $ 500 voor hoogtepunten. Ik heb mijn haar net op tijd voor de vakantie laten doen. Angeline de kleurspecialist / eigenaar en ik besloten dat we een balayage en een Olaplex-behandeling zouden doen, er werden nooit kosten besproken. Ik legde duidelijk uit dat ik wat dunne highlights rond mijn gezicht wilde om het in te kaderen, zodat het helderder zou zijn. Ik had ook verschillende referentiefoto's. Ik zei dat ik wat van mijn koel getinte platina onderaan wilde houden, zodat het meer een ombre kan zijn - geen probleem.

  7 uur later was het tijd om mijn haar te stylen. In plaats van het goed uit te blazen met een borstel, gebruikte ze eigenlijk gewoon een strijkijzer. Ik heb dun, gekleurd haar; er kwam veel stoom uit mijn haar toen ze het deed en het begon een beetje verbrand te ruiken. Ik zette het in mijn achterhoofd, ze moest het het beste weten en ik vertrouwde haar. Uiteindelijk zag mijn haar er mooi uit en voelde ik me gelukkig. Toen ik ging betalen, vertelde ze me dat het iets meer dan $ 1,000 was ... maar met kortingen was het $ 800 +. Ik heb het in het begin niet gevraagd omdat ik aannam dat het ongeveer $ 500 zou zijn, misschien $ 600 vanwege de behandeling. Ik heb nog nooit meer dan $ 650 betaald voor mijn haar (vol met highlights en behandeling). Ik wist eigenlijk niet wat ik moest doen - ik voelde me gevangen en geschokt dat ze me niet op zijn minst hadden gewaarschuwd dat het zo duur zou zijn. Ik heb ervoor betaald omdat ik niet wist wat ik anders moest doen.

  DE VOLGENDE OCHTEND…. Een gevoel van afschuw en walging besloop me. De verbrande geur was niet verdwenen. Ze hebben mijn haar gebakken. Er zijn krankzinnige gespleten haarpunten aan de onderkant (zelfs nadat ik een snee had) en wanneer ik mijn handen door mijn handen haal, vallen sommige uiteinden er gewoon af, waardoor gebroken uiteinden op de grond blijven. Ook had mijn haar nooit volume omdat het gewoon met een strijkijzer was gestrekt.

  Ik merkte ook dat hoewel de bovenste lagen van mijn haar er geweldig uitzagen, ze mijn gezicht niet had omlijst met dunne blonde highlights zoals ik had gevraagd. En ze vertelde me AAN HET BEGIN dat FDP bekend stond om zijn strategische hoogtepunten. Als ik mijn haar achter mijn oren stop of het in een paardenstaart stop, zie ik eruit als een stinkdier, het kleurverschil is zo enorm (lichtblond met praktisch bruin) OVERAL, behalve de bovenkant van mijn haar. De zijkanten en onderkant zijn VOLLEDIG VERSCHILLENDE KLEUREN. EEN ANDER PROBLEEM - ze bewaarde mijn koel getinte platina niet aan mijn uiteinden zoals ik had gevraagd, ze zien er precies dezelfde kleur uit als de bovenste helft van mijn hoofd. WTF?

  Ik was niet zo boos toen ik hierover voor het eerst contact met hen opnam de dag nadat ik het had gedaan. Ik heb een leuke e-mail gestuurd met foto's van mijn haar. Geen antwoord. Ik wist dat ze de volgende 5 dagen met Kerstmis gesloten waren, dus ik wachtte geduldig op een antwoord. Geen antwoord. Ik belde de salon vorige week elke dag (ik heb nog 2 keer gemaild en FB-berichten verzonden) gewoon om te horen dat Angeline mijn e-mails had ontvangen + bevestigd en genoeg deed om een ​​klus van $ 800 te repareren die ik niet leuk vond . Hoe meer ze me negeerde, hoe bozer ik werd. Ik ben nu 2 dagen verlegen voor het teken van 2 weken en er is volledige RADIOSTILTE geweest. Ik kreeg eindelijk een reactie op FB waarin stond dat ik 'aan het einde van de week' een reactie zou krijgen. Ik heb $ 800 betaald en ik verdien niet zoveel als een telefoontje of e-mail om een ​​afspraak te maken om te zien wat er kan worden gedaan? MOETEN KLANTEN 2 WEKEN WACHTEN OM TERUG TE HOREN? Zelfs dan vertrouw ik niet dat ze contact met me zal opnemen of ooit iets zal doen om dit op te lossen, omdat ze er duidelijk niet in is om mensen een goed gevoel over zichzelf te geven. Nooit in MIJN HELE LEVEN heb ik zo'n slechte klantenservice gezien. Ik kan niet geloven dat klanten zo worden behandeld, vooral als ze dat soort geld uitgeven. Ik ga dit overal posten om het bekend te maken. VERMIJD FDP IN ALLE KOSTEN. Verborgen kosten, BUITEN HORRIBLE KLANT service ... het is gewoon zo beschamend. "

  04-Jan-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.0/ 5. Van 14 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over FDP Kapsalon – GESLOTEN

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Singapore