G-A-Y Bar
TravelGay aanbeveling G-A-Y Bar
Klik om te stemmen
Rating: 2.5/ 5. Van 59 stemmen.
Even geduld aub...

G-A-Y Bar

30 Old Compton Street, London, United Kingdom, W1D 4UR  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een deel van het weefsel van gay Londen en een must-visit voor iedereen die het toeristenpad in Londen wil opgaan. G-A-Y Bar is de meeste avonden van de week een plek voor een vrolijk jong publiek, gelegen in het hart van Soho.

Het appartement heeft 3 verdiepingen. De bovenverdieping kan doordeweeks veel populairder zijn dan de begane grond, aangezien het een klein buitenterras heeft (meestal vol met rokers). Het souterrain is iets chiquer.

Verpakt in het weekend. Iedereen wordt onderweg gefouilleerd.

dichtstbijzijnde station: Tottenham Court Road

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 20 juli 2021
2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen


weekdag: 12:00 - 22:00
weekend: 12:00 - 22:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. R Beroven
  OK voor Young

  'Deze plek is wat het is. Ik misgun jonge Gay-jongens geen plek om te springen en te pronken, maar ze lijken allemaal te proberen elkaar te overtroeven. Ik ben eigenlijk meer Gay dan jij. Voor dat alles, als je 18 bent en veel andere 18-jarigen wilt zien, is dit een plek om te bezoeken. Hoe vaak je terugkeert, wordt beïnvloed door het feit of je seksuele geaardheid over jou gaat, of over een levenswedstrijd om te concurreren met mensen die echt niet begrijpen waarom ze Gay zijn, en die hopen dat je jezelf nog minder begrijpt. Ging een keer, genoot van de pantomime, ging niet terug. "

  28-jul-2019
 2. S Steve
  Jonger publiek

  “Absoluut een populaire keuze bij de jongere camperaars - dat gezegd hebbende, het was de meest levendige bar die we woensdag (midden juli 2015) bezochten. De begane grond was bijna verlaten toen we binnenkwamen (ongeveer 8 uur). Maar de bar op de bovenverdieping had een behoorlijke menigte en de buitenruimte was vol. Verwacht geen zinvolle conversatie - de muziek is gewoon te hard. Tip voor beginners: toiletten bevinden zich op de 2e verdieping en in het souterrain. "

  19-jul-2015
 3. P Peter
  Gay bar

  'Zakkenrollers en zakdieven. Zitten wat van hen is, is arm zonder troost. De eigenaar maakt zich geen zorgen over zijn klanten en heeft geen geld meer aan zijn locatie uitgegeven sinds hij deze meer dan 10 jaar geleden opende! "

  29-april-2015
 4. D David
  Fijne sfeer.

  “Leuke, ontspannen sfeer. Geweldige muziek, goedkope drankjes en veel leuke, hete jongens om in de gaten te houden - G-A-Y is een goede plek om een ​​avondje uit in Soho te beginnen. Boven is het relaxter dan beneden, dat is behoorlijk donker en somber. De prijzen in het weekend zijn duur, dus ga doordeweeks. "

  17-mrt-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.5/ 5. Van 59 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over G-A-Y Bar

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Londen