GM-sauna
Klik om te stemmen
Rating: 3.4/ 5. Van 115 stemmen.
Even geduld aub...

GM-sauna

near Dongdaemun History & Culture Park Station (Exit 5), Seoul, South Korea  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Grote Gaysauna op 4 verdiepingen (de 4e verdieping is alleen open op vrijdag en zaterdag en trekt voornamelijk beren en mannen 30+.

Faciliteiten bij GM omvatten kluisjes, douche, spiegeldoolhof, tv-lounge, privécabines, internettoegang. Vriendelijk personeel en veel plezier. Veiligheidsvoorzieningen en koffie voorzien. Open 24 uur.

Vanaf Dongdaemun History & Culture Park Station (lijn 5), neem uitgang 5 en loop de straat uit, voorbij Kwanghee Bldg (met Woori Bank op de 1e verdieping), je ziet een gebouw van 5 verdiepingen # 303-1. Loop wat lijkt op een garage met een groot geel GM-bord aan de muur.

Functies

internettoegang, sauna, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 29-jan-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. B Gezoem
  Verachtelijk

  'Vreselijk is het enige woord dat ik kan bedenken voor deze walgelijke faciliteit. We bleven 10 minuten en vertrokken. Ik kan rommelig zijn, maar deze plek is een nieuw dieptepunt. Ik stapte op een lichaam in een van de kamers. Hij gromde. '

  29-Dec-2019
 2. c chris
  Geen sauna

  “Ging er op zaterdagavond. Het goede is waarschijnlijk de goedkope prijs.
  Maar dit is geen sauna, het is meer een cruiseclub. De beschermheren waren beren en welpen, ik was de enige die dat niet was.
  Verwacht geen actie als u geen GMPD bent. Het personeel dat daar werkt heeft mij verteld dat deze locatie geschikt is voor GMPD. "

  15-oktober-2019
 3. C Nieuwsgierig
  Is zondag oké?

  'Ik ben van plan om zondag te gaan. Zullen er op zondagmiddag mensen zijn? "

  11-oktober-2019
 4. t reizend
  Wees geduldig

  “Nou, mijn bezoek was nogal kort, zoals in mun hwa, want ik moet de laatste AREX-trein naar Incheon Airport halen voor mijn zeer vroege vlucht naar J.

  Ik was daar rond 630 uur en er waren volgens mij 10 van ons .. een paar speelt in de spiegeldoolhofkamer, sommige slapen ?? Anderen zijn op alle gebieden .. Ik was daar om aandacht te krijgen maar niemand beet ..

  Ik sta op het punt om gewoon uit te rusten, soms als mijn eerste man op me tikt [de recensent gaat niet in detail beschrijven wat een zeer bevredigend bezoek lijkt te zijn geweest]

  Ik ben tevreden verhuisd ... inderdaad, geduld is soms een deugd ...

  PS .. hoop dat we verantwoordelijk kunnen zijn bij het bezoeken van plaatsen als deze .. gooi alsjeblieft je gebruikte ballonnen en glijmiddelen in de vuilnisbak, en laat ze niet alleen op het beddengoed liggen .. "

  16-mrt-2018
 5. M Michel
  Warme plaats

  'Ik was hier op woensdagmiddag. Het was niet erg druk, misschien 7 tegelijk. Maar jongens kwamen en vertrokken. Het publiek was echt goed gemengd. Er was geen kippenren en niemand was op zoek naar de aardigste prins. Ze speelden meer minder samen.
  Ik weet niet waarom ze zichzelf sauna noemen, voor mij is het meer een cruiseclub, maar het kan me niet schelen, het belangrijkste is dat ik plezier heb.
  Het spul is erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een goede plek voor buitenlanders.
  En belangrijk ook, terwijl ik daar was, was het erg schoon. "

  31-Jan-2018
 6. t totaal
  Uitstekend

  'Begrijp dieptepunten niet, misschien vanwege verpestte dromen? Een uitstekende, vreemdelingenvriendelijke slaapgelegenheid (jjimjilbang).

  Na 7 uur kost het 14000 en is het elke cent waard. 3e verdieping zijn kluisjes, gratis koffiezetapparaat, doucheruimte met basisaccessoires: tandenborstel, huidcrème en -lotion, haardroger ... dingen die je nooit zou vinden in Europese sauna's.

  Beneden, 2e verdieping, is er een spiegeldoolhof. Boven, 4e verdieping en 5e verdieping, slaapkamers met dekens voorzien. Door de permanente activiteit of hevig snurken vond ik deze plek erg moeilijk om te slapen, maar het is niet de primaire functie van deze plek. Na 11 uur waren er zo'n 15-20 personen, sommigen vertrokken snel, er zijn nieuwe aangekomen. "

  11-november-2017
 7. B Bobby
  Middelmatig

  “Ging er op zaterdagavond. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam om me over de hele plaats te informeren. Aan mijn verwachting kon echter niet worden voldaan. Slechts ongeveer 15 mensen daar, meestal 50+ oom. "

  25-Jun-2017
 8. A Anthony
  hot

  'Ik had wat aarzelingen om daarheen te gaan. Ik ben Europeaan en sommige plaatsen zijn alleen voor Aziaten. Ontvangst is erg vriendelijk. Ik ging naar boven en werd gegrepen door een stuk van een Koreaanse man, gevolgd door anderen. Ik was helemaal tevreden toen ik wegging. "

  12-mei-2017
 9. c nieuwsgierig
  honorarium

  “Hoeveel is de toegangsprijs?
  tarief d hetzelfde voor de lokale bevolking en buitenlanders? "

  22-Sep-2016
 10. M Mike
  slippers

  “Kan ik mijn binnenslippers meenemen en dragen in de sauna? Dank je"

  19-Sep-2016
 11. Z Zoom
  Geweldig eerste bezoek

  “Eerste bezoek hier in juni '16. Plaats is een beetje ouder, het heeft geen sauna of zwembad, alleen een gemeenschappelijke doucheruimte. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie, en de plaats had de beste kwaliteit die een sauna nodig heeft, mannen die graag spelen.

  Veel jongens om 11 uur op vrijdagavond, alle soorten vormen, maten en leeftijden. Het is een plek voor beren / kopvoorn en mensen die van ze houden. Ik was hier 2 1/2 uur en maakte contact met 6 jongens. Ik had zwakke knieën toen ik wegging. Niveau 3 heeft een paar donkere kamers met enkele matrassen over de hele vloer, naast elkaar. Niveau 2 heeft kamers met lange gemeenschappelijke stapelbedden waar jongens in klimmen. Kelder is een doolhof met een paar donkere kamers en rubberen matten. Bedankt jongens, ik heb hier een geweldige tijd gehad. "

  25-jul-2016
 12. J Joe
  overladen

  “Gisteravond was ik daar om 8 uur heen. Hij kreeg mijn betaling ia na 45 uur entreeprijs 9. Voor 140000 uur is het 9. Het kan me niet meer dan 70000 schelen. Dus ik moest hem betalen, maar ik ben niet blij dus ik schrijf hier. En niet zo veel mensen daar. "

  08-mei-2016
 13. A A
  Onder renovatie?

  “Ben er vorige week twee keer geweest, maar het lijkt dichtbij voor renovatie. Is het nu open? "

  30-april-2016
 14. j j
  Geweldige eerste keer

  “Ten eerste is het niet echt een sauna aangezien er geen sauna of badgedeelte is; het heeft gewoon een doucheruimte.
  Ik kwam gisteravond toevallig op bezoek (een zondagavond). De garage-indeling is een beetje vreemd, maar de garage is hoe je binnenkomt. Als je eenmaal bij de glazen deur bent, zijn er kluisjes voor schoenen. Zet je schoenen in een van de schoenen en breng de sleutel omhoog.
  Voor mij, terwijl het niet de hete beer-eigenaar was; de persoon die me begroette was aardig genoeg. Ik vertelde hem dat het mijn eerste keer was en hij was erg aardig in het uitleggen hoe de dingen werkten. Hij gaf me een badjas en een lockersleutel in ruil voor de schoenkastsleutel en ging naar de kleedkamer om me om te kleden en vervolgens te douchen. Na het douchen kun je een paar pakjes condooms en gel pakken en een verdieping hoger of een verdieping lager gaan.
  De bovenverdieping is gewoon een donkere ruimte met veel stapelbedden en ook verschillende kleine en smalle kamers. Dit is waar de actie plaatsvindt, in ieder geval op zondagavond. Veel mensen beginnen het gewoon aan te doen. Ik vond een paar bedden met slechts één man en toen ik er een zag die ik leuk vond, ging ik naast hem liggen en begon hem aan te raken en het leidde tot veel meer plezier.
  Beneden is een doolhof van spiegels, een tv-kamer en een rookkamer. Er gebeurde daar niet veel, maar de man aan de voorkant vertelde me dat er de avond ervoor ongeveer 100 mannen in de faciliteit waren, dus ik ben van plan om het in een weekend te gaan bekijken, hopelijk snel!
  Over het algemeen was het gebied schoon en ik zag zelfs de man hier en daar opruimen. Ik ben zeker van plan terug te gaan voor nog meer plezier! "

  25-april-2016
 15. D Dron
  Ik raad het niet aan

  'Het is geen sauna, maar gewoon cruisen met douche. Was er zondag, niemand binnen! Geef geen geld en tijd jongens "

  24-april-2016
 16. T TGA-personeel
  NULL

  'Bedankt dat u op onze fout heeft gewezen en onze excuses voor het ongemak. We hebben de lijst bijgewerkt. "

  15-april-2016
 17. J Jon
  het adres is bij station "Dongdaemon History & Culture"

  “Het adres is op het station" Dongdaemon History & Culture ", niet op het station Dongdaemon, dat een apart gebied is, dat veroorzaakte wat tijdverspilling. De sauna is leuk en heeft mijn type. "

  14-april-2016
 18. J Jozef
  Op woensdagavond

  “Ik ben er een paar jaar geleden geweest en JA, de eigenaar is HEET en erg beleefd. Ik wil gewoon bevestigen over de menigte op weekdagen, het is woensdag en ik ben bereid daar heen te gaan, niet zeker of ik zonder plezier terugkom en mijn geld verspilt. Eventuele suggesties? ? "

  17-feb-2016
 19. D D
  Geweldig plek

  “Ik kom hier regelmatig. Het management is van topklasse en erg gastvrij ... voor het grootste deel zijn de klanten dat ook. Er zijn overal douchebags waar je ook gaat ... niet de schuld van GM. De eigenaar is een hete hete, hete spierbeer. Gggrrrrrr. De plaats is superschoon met gratis condooms, glijmiddel, koffie, toiletartikelen enz. "

  08-Jan-2016
 20. L L
  maandag

  "Ik wil het echt bezoeken, maar ik heb geen idee of er maandag jongens waren."

  21-Dec-2015
 21. T TGA
  TGA-reactie

  "Hoi Michael. Onze kaartlocatie is nauwkeurig (we zijn er geweest). Naast onze kaart en locatiebeschrijving, als je onze foto's bekijkt, zie je ingang. "

  16-Dec-2015
 22. M Michael
  Teleurgestelde niet-klant

  “Dit is een andere plek die ik niet kon vinden. Straatnummers hebben geen betekenis in Seoul. Ik volgde de aanwijzingen op deze site maar het mocht niet baten. Hoe zit het met een bord? Hoe zit het met een adres dat zinvol is? Ik liep een half uur langs en rond de straat op zoek naar 1-2 maar vond het niet. Ik vond 303 en 1 maar 301 was op geen enkele manier gemarkeerd. Buren hadden ook geen idee. "

  16-Dec-2015
 23. W Wat
  Absoluut open

  'Was er vandaag. In totaal ongeveer 10 mensen, verdeeld over twee belangrijke zeilgebieden. Plaats is goed bijgehouden. Het management lijkt geen beleid te hebben tegen buitenlanders sinds ik een man uit India ontmoette en ermee speelde. "

  15-Aug-2015
 24. D Don
  Amerikanen

  'Is deze plek vriendelijk voor Amerikanen? Ik wil komen spelen "

  27-jul-2015
 25. C Christoffel
  GM een geweldige plek

  “Ik bezoek de plaats regelmatig. Het wordt twee keer per dag schoongemaakt. Veel publiek en veel actie. Soms is de menigte meer Koreaans over Koreaanse actie. Vroeger was het heel erg druk, maar om de een of andere reden is het afgekoeld, maar het is nog steeds een geweldige plek om naartoe te gaan. "

  08-jul-2015
 26. G GM-sauna
  gm sauna seoel

  “We zijn niet gesloten - we zijn 24 uur per dag 365 dagen per jaar geopend. De grootste sauna voor grotere jongens in Seoul. Altijd voor je geopend ~! "

  28-mei-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.4/ 5. Van 115 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over GM Sauna

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul