Gong Guan- CLOSED
Klik om te stemmen
Rating: 2.3/ 5. Van 8 stemmen.
Even geduld aub...

Gong Guan- CLOSED

3/F Vincent House, 30 Jordan Rd, Kowloon, Hong Kong, China  kaart 

Deze sauna is GESLOTEN - januari 2022

 

De nieuwste toevoeging aan de Gaysauna-scene in Hong Kong. Gong Guan is een schone en moderne sauna die ernaar streeft een betere ervaring te bieden met stijlvolle en moderne faciliteiten.

Gong Guan heeft een droge sauna, een stoomkamer, een donkere kamer en een eigen ontspanningsruimte. Toegangsprijs is HK $ 168 (maandag t / m vrijdag); vroegboekkorting (5-80 uur) HK $ XNUMX.

Kenmerken

stoombad, sauna, relaxcabines

Bijgewerkt: 11-okt-2022

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 5

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Gong Guan- GESLOTENLaat beoordeling achter

 1. J Joey
  Ooit betrouwbaar

  “De laatste keer dat ik er ben geweest was juni 2019. Ik had daar een van de beste sauna-ervaringen, dus ik bleef maar terugkomen. De jongens daar waren zo meegaand, zo in het spel en weten echt hoe ze plezier moeten hebben. Ik was zo opgewonden om te beseffen dat er zoveel jongens zijn die hun wilde kant willen ontketenen. De stoomkamer liet me niet in de steek. Het was altijd waar mijn plezier begon. "

  21-mei-2020
 2. P Petr
  Echt een goede plek 5 sterren

  “Zeer schoon, super service, heel erg schoon. Bedankt voor het super personeel. "

  24-november-2019
 3. E Eric
  Ze kiezen wat voor soort persoon erin kan gaan

  "Ze kiezen wat voor soort mensen erin mogen, een ernstige discriminatie."

  02-oktober-2019
 4. V Bezoeker
  Zeer mooie sauna in Hong Kong. Maar de service moet worden verbeterd.

  “Zeer schone, goed georganiseerde sauna. Niet erg groot, maar met alles wat je nodig hebt.
  Veel mensen op vakantie middag. Locker is vol. Moet wachten. De meeste is een mollige beer. Er zijn maar weinig beer. De meeste jaren 30-50
  Het personeel is meestal aardig "

  14-jul-2019
 5. H Knappe man
  Mooi en schoon

  “Nu steeds meer bezoekers. Zwart, Wit, Taiwanees, Japans, Koreaans vind je daar. De laatste keer dat ik een geweldige tijd had met een gespierde zwarte man "

  29-Aug-2018
 6. S Steve
  Schoon maar onbeschoft personeel

  “Sauna is nieuw en schoon. Toen het voor het eerst deuren opende, was het behoorlijk druk, maar niet meer. Medewerkers zijn onbeschoft; zou aarzelen om terug te keren. "

  09-mei-2018
 7. J John
  Slechtste service van ELKE sauna waar ik ben geweest (en ik ben er veel geweest)

  'Je verwacht toch niet dat je je actief beledigd voelt door het personeel in een Gaysauna? Ook al zouden er weinig inactiviteit tussen hen en ons klanten moeten zijn, is deze plek er opmerkelijk goed in geslaagd om iemand zich onwelkom te laten voelen.

  Ik ben een (onwillige) aanhanger van deze plek sinds de opening. Het is nieuw en schoon, wat ik soms leuker vind dan de menigte. Dus ik bleef terugkomen ondanks de duidelijke achteruitgang van de kwaliteit van hun klanten (meestal vluchtelingen uit twee nabijgelegen sauna's gespecialiseerd in echt mollige en oudere jongens), en vaak heb ik vrienden meegenomen. Ik ben er zeker van dat de eigenaren en hun personeel mijn beschermheerschap "hebben opgemerkt", maar hoewel ik niet verwacht anders behandeld te worden, kan men gewoon niet over hun voortdurende onaangename houding heen komen.

  Incidenten omvatten - een keer stond ik gewoon voor de natte ruimte te kletsen met een vriend. De ruimte is wild genoeg voor mensen om langs te komen, maar omdat we daar waren, maakte dit ene personeelslid duidelijk zoveel van streek dat hij er helemaal voor ging om ons te komen uitschelden omdat we de weg blokkeerden. Als ik "schelden" zei, bedoel ik helemaal geen beleefde herinnering.

  Een andere keer bracht ik een vriend uit het buitenland met me mee, en terwijl ik gewoon in de tv-kamer rondhing, gaf ik hem een ​​blikje frisdrank dat ik toevallig in mijn rugzak had om te drinken. (Deze plaats biedt geen gratis drankjes zoals een paar anderen) Ik heb geen enkel bord opgemerkt dat zei dat drankjes / eten van buitenaf niet waren toegestaan. Toen hij klaar was, liepen we naar buiten en zaten gewoon in een andere hoek te kletsen, het blikje vergeten en op de salontafel laten liggen.

  Toen pakte diezelfde man die ik hierboven noemde het lege op, liep naar ons toe en hield het blik omhoog en zei: "is dat van jou?" op de meest neerbuigende manier en met zo'n houding dat ik gewoon moest lachen.

  Toen kwam dit weekend. Nu zou ik alleen gaan voor "dates" die ik heb afgesproken, aangezien ik niet verwachtte iemand meer warm te krijgen. Bij de receptie was nog een jonge welp vol attitudes die je geld aannam zoals je hem schuldig was. Hij mompelde iets over 'naaktdag' zijn en geen handdoek, groot of klein, was overal toegestaan ​​behalve de douche. Wat, als je erover nadenkt, gewoon het gezond verstand tart, omdat we allemaal weten hoe rommelig het kan worden tijdens en na speelse momenten in de kamers, soms wanneer tissuepapier gewoon niet genoeg is, vooral met de lage kwaliteit die ze bieden.

  In elk geval kleedde ik me uit en ging ik naar de badkamer omdat ik die wilde gebruiken voordat ik ging douchen. Omdat het bezet was, trok ik me terug in de tv-kamer met mijn kleine handdoek om te wachten. Deze zeer "plichtsgetrouwe" jonge welp stapte onmiddellijk op mijn koffer, ging voor me staan ​​en met zijn preutsheid vol kracht, "is hier geen handdoek toegestaan." Ik zou de moeite nemen en uitleggen dat ik gewoon wachtte om de badkamer te gebruiken als hij niet klonk als Faye Dunaway die Joan Crawford speelt in Mommie Dearest. Ik wierp hem een ​​harde blik toe en hij schoot onmiddellijk terug: "Je legt deze handdoek terug of gooit hem in de handdoekmand."

  Als ik op dit punt geen vriend verwachtte, zou ik gewoon zijn gelopen. Terwijl ik opstond en naar de kleedkamer liep, hoorde ik hem, "je hoeft hier niet terug te komen, hoor" in het Kantonees. En dat moet het meest beledigende en beledigende zijn dat een klantenservicemedewerker tegen een patroon kan zeggen, in het bijzonder een vaste klant.

  Nee niet echt, niet met deze plek dat het enige verkoopargument de "netheid" is. Ik zal niet eens meer 'waarde' zeggen, omdat de constante prijsverlaging het trieste feit weerspiegelt dat de klanten die ze hebben geprobeerd aan te trekken - vlezige, gespierde mannen en beren zoals ik - op hol slaan en alles wat je krijgt meestal een bende sauna is verwerpt die nergens anders heen kunnen.

  Ik wens ze veel succes en ik zal nooit meer terugkeren. "

  18-mrt-2018
 8. L Lmf
  Geen handdoekdag (zondag)

  “Bezoek Gongguan voor het eerst op zondag (4 maart 2018). Toegangsprijs komt neer op HK $ 100, arriveerde om 13 uur, vond minstens 30-20 vlezige maar niet noodzakelijk grote buikjongens. Lekker.
  Fantastische ervaring.
  De moeite waard om te gaan. "

  08-mrt-2018
 9. A Andrew
  Door de afvoer gaan

  “Wat de andere recensenten hier zeggen, is waar!

  Ik reis heel vaak naar HK en als ik tijd heb, kom ik (vroeger) deze sauna binnen, die mooi is ontworpen en schoon is, was het daarmee eens. Rond november 2017 hoorde ik dat ze verschillende tarieven hebben, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de dag van de week. Dat is cool, maar ik kan me natuurlijk niet al hun kosten herinneren, dus ik bel altijd voordat ik ga. (Het heeft geen zin om een ​​bepaald tarief te betalen en er dan achter te komen dat het na nog eens 50 of 5 minuten met 10% daalt.) Ik weet niet zeker of dit de receptioniste van middelbare leeftijd daar irriteerde, maar bij een dergelijk bezoek in het begin December weigerde de man me onvermurwbaar de toegang en zei dat de sauna gesloten was voor een privéfeestje. (Alarmbellen begonnen in mijn hoofd te rinkelen omdat het duidelijk de kleuren Hutong was, voorheen Double! Waarom had hij me niet net over de sluiting via de telefoon kunnen vertellen?). De jongere receptioniste die naast de oudere stond, keek heel droevig op zijn gezicht, alsof hij wilde zeggen dat hij wist dat de oudere man loog. Ik ben weggegaan.

  Later die avond heb ik een van de partner-eigenaren van de sauna een bericht gestuurd en hij bevestigde dat de sauna niet gesloten was. Ik legde hem dit en een paar andere eerdere incidenten uit (niet gerelateerd aan de deuropening) en hij zei heel beleefd dat hij ernaar zou kijken. Een week later stuurde ik hem opnieuw een bericht. Geen antwoord. Eind december probeerde ik het opnieuw. Nog steeds geen antwoord.

  Of hij er nu gewoon voor koos om aan de kant van zijn personeel te staan, of hij geeft niet om mijn zaken, het is jammer dat de klantenservice in deze sauna duidelijk snel achteruitgaat. Ik ben niet van plan terug te keren, tenminste totdat ik iets van hen hoor. In feite vroeg een andere toerist die ik hier in een andere sauna ontmoette, om aanbevelingen ... Ik heb Gong Cuan niet genoemd. "

  05-Jan-2018
 10. A Alan
  teleurstellend

  “Ging op een dinsdagavond rond 12 uur maar niemand doet de deur open, zelfs ik heb al 30 keer gebeld. :( “

  21-november-2017
 11. A Auri
  Moderne sauna

  “Ik heb deze plek op woensdagavond bezocht. Ga gewoon het groezelige gebouw binnen en druk op 3 in de lift, of je kunt de trap oplopen.

  De menigte was redelijk om 6 uur, hoewel ik al veel mensen zag vertrekken. Faciliteiten zijn mooi en modern, geen grote plaats, maar over het algemeen niet slecht.

  Ik heb geen westerlingen gezien. Ik heb net China bezocht, en ik voelde me zeker dat de klanten in HK minder vriendelijk waren.

  Ik ben Chinees van overzee. Er staat een prijs vermeld voor buitenlandse bezoekers op hun Facebook-pagina, en de toegangspersoon wilde mij meer in rekening brengen dan dit. Pas toen ik een beetje aarzelend leek, veranderde hij de prijs in wat er stond.

  Ik zie geen bewijs dat deze plek het doelwit is van volwassen / beren. "

  15-november-2017
  • M Machtig
   Dit is geen plek voor volwassen of beren!

   "Ja, geen plaats voor volwassen of beren."

   17-november-2017
 12. b bertrand
  Gong Guan-sauna

  “Ik ben een Fransman van achter in de twintig, ik zie er niet slecht uit. Gisteravond 20 oktober rond 5 uur naar deze sauna geweest. De plaats is zoals beschreven heel erg schoon, mooi, maar ...... er waren ongeveer 8 Aziatische jongens niet al te slecht en allemaal extreem vijandig tegenover mij. Het was zo duidelijk dat als ik aan het douchen was, ze snel ergens anders heen gingen en als ik de stoomkamer binnenkwam, ze vertrokken.

  Ook tussen hen was er geen activiteit. Misschien was het een slechte nacht, ik weet het niet. Maar ik zal daar niet meer heen gaan, ik voelde me helemaal niet welkom. Ik had zelfs het gevoel dat de man bij de receptie blij was dat ik wegging. "

  06-oktober-2017
 13. G Gayseksueel
  Fatsoenlijk formaat, schoon, kwaliteitsvol publiek

  “Omdat dit een nieuwe plek is, is het behoorlijk schoon en goed onderhouden.

  Sommige forums online hebben beschreven dat deze plek gericht is op volwassen beren en hun fans. Dit is waar. Ik was daar op een zaterdagmiddag, hoewel niet super druk, had een kwaliteitspool van lokale vaders en beren.

  Volgens een online vermelding stond dat ze creditcards accepteren, maar aan de deur werd verteld dat er een minimum van $ 200 voor kaartbetalingen is, wat ver boven de toegangsprijs is. Ze gaven toe omdat ik geen geld bij me had. Dus het is nog steeds goed om met contant geld te komen als je kunt. Dit is tenslotte Hong Kong, waar contant geld de voorkeur heeft. "

  02-jul-2017
 14. T Tak
  Erg mooi

  “Zeer mooie Aziatische moderne inrichting. Ruim, schoon, netjes en opgeruimd. Aroma-arrangementen zijn gewoon to the point. Het personeel is aardig en behulpzaam. Echt een plek heeft me verrast. "

  27-mei-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.3/ 5. Van 8 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Gong Guan- GESLOTEN

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Hong Kong