Huang Chi Spa
Klik om te stemmen
Rating: 3.4/ 5. Van 60 stemmen.
Even geduld aub...

Huang Chi Spa

42-1 Xingyi Rd, Ln 401, Beitou District, Taipei, Taiwan  kaart 

Nog een volledig mannelijke, volledig naakte spa met een authentieke Japanse stijl, direct erachter Kawayu-spa. Druk in het weekend in het donker.

Je kunt dezelfde ingang gebruiken als Kawayu en helemaal naar achteren lopen, over de brug over een mooie natuurlijke beek en waterval. Of volg gewoon het bord met 關於 皇 池-tekens vanaf de parkeerplaats.

Huang Shi zou populairder zijn bij beren en gespierde mannen. Als u meer dan NTD 400 in het restaurant uitgeeft, krijgt u gratis kaartjes voor de spa.

Neem een ​​taxi vanaf Beitou Station of bus # 508, 535 vanaf halte A bij Shipai Station.

dichtstbijzijnde station: metro: Shipei; bus: 508,536 - stap uit bij Xinyi Rd 3

Kenmerken

stoombad, massage, spa

Bijgewerkt: 20-apr-2023
3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 2

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Huang Chi SpaLaat beoordeling achter

 1. J Jae
  Enigszins Gayvriendelijk

  “Ze kunnen op geen enkele manier vergeleken worden met de echte Gaybadhuizen in Taipei, maar dit is leuk en opwindend. Ik zoende met 4 mannen in de stoomkamer. Jong, van middelbare leeftijd, volwassen (een in de vijftig en zestig). Zolang je in de hoek zit, denk ik dat het oké is. Mensen zagen ons. Bij de deur keek een knappe, lange Japanner nonchalant toe terwijl iemand me vastgreep. Hoewel de niet-deelnemers zich lieten weten door zich te bedekken en weg te lopen. Ik masturbeerde in de droge sauna met 50 heteromannen die me gewoon mijn ding lieten doen. Het was een zondag, dus erg druk. Zoveel keuzes. Ik kan de video van de schattige jongen in de kleedkamer echter niet uploaden. "

  24-feb-2019
 2. F Film
  Niet zo veel actie vergeleken met Huang Ding

  “Er is helemaal niet veel actie. Ik sprak met een lokale man, en hij vertelde me dat je hier niet al te voor de hand liggende acties kon ondernemen, zoals je koud bij Huang Ding.

  Kent iemand een warmwaterbron die net zo goed is als Huang Ding? Laat het me weten."

  24-Dec-2018
 3. N Nan
  Geweldige ervaring, leuk publiek

  “Disclaimer: ik ben geen local. Ik ben een toerist, en blijkbaar zie ik er anders uit dan alle anderen, dus ik kreeg een paar echt discriminerende blikken. Maar ze leken in de lucht te verdampen, direct nadat ze naar de lokale bevolking hadden geglimlacht.

  Het was mijn eerste (en tweede keer omdat ik tijdens mijn bezoek twee keer ben geweest) bij een warmwaterbron en ik begreep er niets van (zoals alle richtingen). Het personeel spreekt geen Engels. Ik heb zojuist andere mensen gevolgd die naar binnen komen.

  Ik heb veel geweldige lichamen van verschillende groottes gezien (inclusief hun leden), en ik zou zeggen dat ik best tevreden ben met wat ik zie. Sommigen zijn echt seksueel en zullen je als een maaltijd aankijken. Sommige zijn vriendelijke blikken, maar de meeste mensen geven er niet om. Of misschien omdat ik een donkerbruine huid heb in vergelijking met het grote publiek, wat volgens mij de reden was waarom ik elke keer een "persoon om op te letten" werd.

  Ik heb de stoomkamer (natte sauna) leuk ervaren. Ik zag veel jongens genieten van de aanblik en het gevoel van het lichaam van iemand anders. Ik ben zelfs een paar keer in het nauw gedreven en heb hun “gastvrije handen en lippen” ervaren. Ik zou zeggen dat beide dagen even lonend waren. Als je het wilt vragen, ik kwam op een doordeweekse dag rond 8 uur binnen en vertrok rond 11 uur.

  Maar bovenal, sinds ik een toerist was, werd ik goed behandeld door twee lokale bewoners die me zelfs naar mijn hotel stuurden direct na de spa-ervaring (waarvan er een constant met me communiceert en van plan is me te ontmoeten wanneer ik naar Taipei kom opnieuw).

  Over het algemeen is de spa-ervaring (de zwembaden) een welkome ervaring. Ik hield van het gevoel van het water in mijn huid direct daarna. Ik zal zeker terugkeren naar Huang Chi zodra ik terug ben in Taipei. "

  27-jul-2018
 4. K Kev
  Gay onvriendelijk; Ga niet op doordeweekse dagen

  “Ten eerste is het niet erg Gayvriendelijk - kleedkamer en toilet zijn niet voor acties. Je kunt daar gewoon geen lol hebben. De stoomcabine heeft een raam zodat je naar buiten kunt kijken. Het gebied is zo open dat je je zo schaamt als er een stijve rondloopt.

  Ten tweede, ga niet op een doordeweekse middag. Ik ging om 2 uur na de lunch (lunch was trouwens niet erg goed). Er waren alleen lokale ouderen (zoals 20) totdat een paar Gay's om 3 uur binnenkwamen. Zoals ik al zei, je kunt daar niet echt plezier hebben ... het is gewoon een normale hete lente ... verwacht niets gay-actie, ga gewoon genieten! "

  16-jul-2018
 5. A Allen
  ontspannende

  “Het moeilijkste is om er te komen, de juiste plek te vinden en terug te keren naar het MRT-station. Alle borden zijn in het Chinees. Loop na aankomst op de parkeerplaats het pad af en het is degene met de grote ingang aan de linkerkant. Koop een kaartje (NT $ 250) als je binnenkomt, loop dan langs het restaurant aan je linkerhand tot het einde en neem dan de trap naar beneden naar rechts. Ik ging op een vrijdagmiddag.

  Het is volledig naakt, dus houd daar rekening mee en BRENG EEN HANDDOEK mee om af te drogen. Ze bieden er geen, dus ik moest afdruipen. Meestal oude mannen toen ik ging, maar er kwamen een paar jongere jongens opdagen. Zelfs met de stoomkamer met glazen voorkant en de droge sauna is er nog steeds actie. Als je weggaat, moet je lang op een taxi wachten of Uber bellen, zoals ik deed. Taxi daar was NT $ 135, Uber terug was NT $ 265. "

  16-Jun-2018
 6. S Steve
  Zeker een bezoek waard. Eye candy hemel.

  “Als je eenmaal voorbij het nors, ongelukkige, onvriendelijke personeel bij de receptie bent, is Huang Chi Spa een geweldige ervaring. Er zijn 7 verschillende baden (als je de liggende een "pool" zou kunnen noemen) en twee sauna's. Wat indrukwekkend is, is hoe vriendelijk iedereen is. Echt gastvrij, en ik ben daar nog nooit weggegaan zonder een nieuwe vriend of twee te hebben gemaakt.

  Wat betreft actie, het is zeker toegenomen sinds Huang Ding werd gesloten (eind april 2018). Alle actie vindt plaats in de stoomsauna en neemt aanzienlijk toe in het donker. Als je echter twee mensen heel dichtbij in een zwembad ziet zitten zonder dat je handen te zien zijn ... nou, je snapt het wel.

  Ik heb niet gegeten in het restaurant omdat alle mensen die ik heb gesproken het omschrijven als "gewoon oké". Maar waarschijnlijk het proberen waard, gezien de besteding van 400, krijg je gratis toegang tot de spa.

  Ik merk de opmerking van een eerdere recensent op dat de klanten onaantrekkelijk zijn. Ik ben het er niet mee eens."

  30-mei-2018
 7. V Bezoeker
  Niet echt Gay

  “Druk, met een paar Gay's, maar zonder een goede Gay-omgeving zoals Huang Ding had voordat het werd gesloten. De zwembaden zijn ook een beetje te druk en het is niet zo ontspannend. "

  01-mei-2018
 8. S Sean
  Interessante plek voor Onsen maar niets anders

  “Zeer goedkope toegangsprijs NT250, open Onsen, 90% zijn onaantrekkelijke middelbare leeftijd of oude mannen. Het maakt niet uit of ze Gay zijn of niet. Gewoon ontspannen en genieten van de Onsen. "

  19-april-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.4/ 5. Van 60 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Huang Chi Spa

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Taipei