Huang Ding – reported CLOSED
TravelGay aanbeveling Huang Ding - gemeld GESLOTEN
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 20 stemmen.
Even geduld aub...

Huang Ding – reported CLOSED

346 Xingyi Rd, Beitou District, Taipei, Taiwan

gemeld CLOSED (April 2018)

Deze warmwaterbron voor volwassenen is erg populair geworden bij lokale Gaymannen, waaronder veel knappe, vriendelijke jongens en veel beren.

Huang Ding beschikt over een aantal hete baden, ingesteld op verschillende temperaturen. Er is een donkere stoomkamer waar de meeste actie plaatsvindt.

De kleedkamer is een beetje krap en op drukke nachten heb je misschien moeite om een ​​leeg kluisje te vinden. Er is maar één toilet. Toegangsprijs NTD 250 voor de openbare voorzieningen.

Bijgewerkt: 21-nov-2019
3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 20 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Huang Ding – gemeld GESLOTENLaat beoordeling achter

 1. k kiong
  zo jammer

  "Ik heb daar mijn beste ervaring gehad ... zo verdrietig."

  20-Sep-2018
 2. V Bezoeker
  Afgebroken

  "De meeste gebouwen zijn gesloopt toen ik in april ging. Ik rouw om het verlies."

  01-mei-2018
 3. S Steve
  Haung-Ding gesloten

  “We probeerden er zondag 8 april 2018 heen te gaan en ze waren gesloten. Geen licht aan. Op een papieren bordje op de deur staat in het Chinees dat ze hun huurcontract niet konden verlengen. "

  13-april-2018
 4. S Scott
  Huang Ding gesloten

  "Ik ging op 5/4/18 en het leek gesloten te zijn ..."

  05-april-2018
 5. M MJ
  Sluiten toen ik daarheen ging

  "Ik ben er afgelopen 30 maart geweest. Is het op een bepaalde dag gesloten of is het permanent gesloten?"

  01-april-2018
 6. B Brent
  Gay sauna-ervaring

  “Genoten van mijn verblijf afgelopen donderdag. Vroeg in de middag waren er een aantal jongens en na 4 uur gingen er meer jongens naar binnen. Meestal Aziatische jongens daar en goed voor sightseeing en wat plezier. Had mijn deel van het plezier en de saunaruimte is van binnenuit bedekt zodat niemand het kan zien. "

  30-Jan-2018
 7. A Al
  Goed voor sightseeing, niet zo goed ontwerp en comfort

  “Het beste is het concept zelf van een spa voor alleen mannen, die voornamelijk wordt bezocht door naakt lopende Gay's. Veel sexy jongens. De faciliteit heeft echter dringend enkele hervormingen nodig om het comfortabeler en aangenamer te maken en op het niveau van aangrenzende kuuroorden. Ik kon niet begrijpen dat de spa geen handdoeken aanbiedt als onderdeel van hun service. Ik moest T $ 100 betalen voor een handdoek. De zwembaden zouden comfortabelere stoelen moeten hebben. Ook vond ik de stoomkamer te warm. Ik was van plan daar 3 uur te blijven, maar bleef slechts 1 uur 45. De kleedkamer is erg klein. "

  01-Jan-2018
 8. A A
  Dus ...

  “Ging op zaterdagmiddag. Veel jongens. Gevarieerd in leeftijd en uiterlijk. Sommige behoorlijk sexy en andere zo. Geen houding en de meeste leken vriendelijk. Hoewel er weinig tot geen actie was. Meestal een paar slagen hier en daar. Niet echt de plek om zwaardere actie of privacy te krijgen. "

  30-Dec-2017
 9. O Owen
  Eerste timer

  “En ik was zeker niet teleurgesteld. Ik was maandag in Xinbeitou om bezienswaardigheden te bekijken en ik dacht dat Huang Ding in de buurt was, dus nam ik een taxi. Hoe fout ik was LOL (wist niet dat het in de bergen was). De vriendelijke chauffeur bracht me naar de verkeerde straat en het duurde meer dan 30 minuten om deze plek te vinden. Ik arriveerde om 3.30 uur en het motregende, ik dacht dat de plaats verlaten zou zijn. Toen ik de kleedkamer binnenkwam werd ik begroet door een paar schattige broodjes en ik wist meteen dat het de moeite waard was haha. De meeste jongens waren knap en hebben mooie lichamen. Een paar van de hete waren een beetje verlegen en bedekten hun rommel tijdens het lopen. Een lokale man was aardig genoeg om me met zijn motor naar het dichtstbijzijnde MRT-station te brengen. Ik ga zeker terug op mijn volgende vakantie naar Taiwan. "

  20-Dec-2017
 10. S Steve
  Gewoon geweldig.

  'Ik kan niet genoeg zeggen over deze faciliteit. Ik dacht echt dat ik dood was en naar de hemel was gegaan. Werkelijk verbluffende naakte Taiwanese mannen die rondhangen in zwembaden, douchen, rondlopen en misschien andere dingen doen. Beste eye candy die ik in vele lange jaren heb gezien. Het praktische plezier was ook behoorlijk indrukwekkend.

  Klein minpunt is dat het rookgedeelte niet regelmatig of niet goed wordt schoongemaakt, dus de geur die eruit voortkwam was walgelijk.

  Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. "

  05-Dec-2017
 11. ï ¿½ Étienne
  Geweldige plaats !

  “We wisten niet precies wat we moesten vinden toen we besloten daarheen te gaan, maar het was eerlijk gezegd een zeer aangename verrassing!

  Het personeel was nogal aardig, en de plek zelf, hoewel een beetje donker en basic, was gewoon een geweldige plek om te ontspannen, te flirten en nog wat meer.

  Het was donderdag 5 uur toen we Huang Ding bezochten en het was redelijk vol - 20 tot 30 jongens, allemaal Gay, een vrij jong publiek, waarvan de overgrote meerderheid uit de lokale bevolking. We voelden ons redelijk op ons gemak, hoewel we geen Mandarijn spreken. Absoluut een goede plek om plezier te hebben!

  Het enige nadeel is dat het een beetje afgelegen is maar bereikbaar met de bus of taxi (170 NTS vanaf Beitou stn) "

  02-november-2017
 12. a azn
  Meer dan ik had verwacht

  “Ik ging op een vrijdagavond en ik ontdekte dat de menigte voornamelijk jonge lokale Taiwanezen was. Veel van hen waren hot! Stel je voor dat je ontspant in een zwembad, wanneer er net een hete aankomt en afdaalt en zich dan zo handig tegenover je plaatst. Er is 1 groot zwembad, dan richting de gang, kleinere zwembaden. Dan is er aan de achterkant deze stoomkamer waar je moet zien om erachter te komen; p.

  Ik genoot er zo van, ik ging terug op een zaterdag en het zat nog meer vol met jongens (en hete jongens; p). Zelfs als je het gewoon lekker speelt, is het een hele ervaring om te ontspannen in een warm zwembad, met glinsterende lichamen om je heen. Iedereen was spraakzaam en had leuke gesprekken, alsof dit een wekelijks community-ding was. Ik wou dat ik Mandarijn kon spreken, zodat ik ook mee kon doen. "

  26-oktober-2017
 13. J John
  Voel de ogen

  'Ben er afgelopen zondag geweest. Zeer vriendelijk personeel, veel mensen. Handdoek te huur. In het begin wat onwennig om de eerste keer in een volledig naakte omgeving te zijn. Veel niet-zo-subtiele blikken, niets agressiefs, geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het 'landschap'. "

  23-oktober-2017
 14. J JS
  Geweldige plek, een must voor Taipei

  “Ik heb hier een geweldige tijd gehad op een doordeweekse middag. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (frequente bussen).

  OK, het is niet per se "Gay", maar de klantenkring is voor 99% Gay. Ze hebben de vrouwenbaden omgebouwd en gecombineerd om de mannenbaden groter te maken. Ze bieden geen openbaar bad meer voor vrouwen, in tegenstelling tot alle andere warmwaterbronnen in de omgeving.

  De donkere stoomkamer helemaal achteraan is zeker een happening. Er gebeurt daar veel plezier en tasten.

  Zeker anders dan een Gaysauna bezoeken, maar daarom niet minder leuk (tenzij je van plan bent te neuken, want daar is geen ruimte voor) "

  20-Sep-2017
 15. M Markeer
  Goed, als je realistische verwachtingen hebt

  “Ging op een zomerse zaterdagmiddag, was er van 4 tot 6 uur of zo. Totaal ongeveer 30 jongens, redelijk breed in leeftijden en lichaamstypes. Ik en 2 andere blanken, de rest was Aziatisch. Zeer discrete sfeer, en kan gemakkelijk worden aangezien voor een rechte warmwaterbron.

  De enige actie is in de donkere stoomkamer helemaal achteraan. Maar verwacht niet teveel. Als je eenmaal de inherente verlegenheid hebt overwonnen, sta je voor het probleem van de overheersende hitte. Ik denk dat ze het vuur en de stoom verhogen om ervoor te zorgen dat niemand te lang in de kamer blijft. Gewoon te warm !! Moest een pauze nemen en de koude waterstraal in de kamer gebruiken, maar slaagde erin om daar snel plezier te hebben.

  Maar er leek een behoorlijk aanbod te zijn, dus als je geduldig, flexibel bent en niet al te hoge verwachtingen hebt, zou je hier van je bezoek moeten kunnen genieten. Zelfs als je geen actie onderneemt, is het uitzicht altijd mooi, is het water goed en word je verfrist van de ervaring. "

  24-Jun-2017
 16. M Marc
  Er is een heldere en donkere stoomkamer;)

  “Sommige recensenten hebben de donkere stoomkamer blijkbaar niet gevonden - het is aan het einde van de ietwat donkere steeg met veel banken en stoelen om te ontspannen, net voordat je de massageruimte bereikt. Er is nog een stoomkamer met een volledig glazen voorkant die overdag behoorlijk helder is en daarom niet de favoriete woonplaats van, uh, verlegen jongens ...;)

  Het lijkt erop dat de bezoekers later op de avond jonger en cruiser zijn. Het brede aanbod aan rustplekken maakt het prettig om de eye candy in je op te nemen en te wachten tot er een flirt ontstaat. ”

  13-mei-2017
 17. A Adam
  Ontspannend maar ga niet voor actie

  "De omschrijving moet worden gewijzigd" Er is geen donkere stoomkamer meer. Het is glas. Er vindt dus geen actie plaats ". Dat gezegd hebbende, ik heb echt genoten van de sfeer. Er zijn niet veel plaatsen waar je heen kunt gaan waar iedereen volledig naakt rondloopt. Het is leuk om gewoon te kijken. Zeker 99% bezoekers zijn Gay, maar zoals anderen al hebben gezegd - het is geen Gay-eigendom / gerunde locatie en het is niet de plek om naartoe te gaan als je op zoek bent naar seks.

  Het is niet zo moeilijk te vinden. Makkelijk om de metro naar het dichtstbijzijnde station te nemen en dan in een taxi te stappen voor 140 TWD. Maar het is zeker niet in het centrum van Redhouse, dus als je weinig tijd hebt, is het misschien niet de moeite waard "

  03-mrt-2017
 18. M Michael
  Te ver en verwarrend

  “Er is daar niets speciaals behalve een warm bad, maar het is zo moeilijk om er te komen. Het is niet zo veel waard ... oh en niet leuk, ga daarvoor naar Aniki "

  09-Aug-2016
 19. R Ryan
  Gekke menigte

  “Ik ging met mijn BF (ik ben een witte beer en hij een Taiwanese) twink. Ten eerste was het gek druk. We moesten 15 minuten wachten voordat ons nummer werd gebeld om de kleedkamer in te gaan. Draag geen sokken. De kluisjes zijn super vol en moeilijk te gebruiken .. De faciliteiten aan de andere kant waren enorm. Er zijn drie totaal verschillende gebieden met bronnen en poelen en je kunt ze niet van de andere zien. Je moet gaan verkennen. De stoomkamer was een grap, want het was zo vol met mannen die handjobs gaven. Hoofd waar je niet eens in kon komen of bewegen. Het waren bijna allemaal Gay's daar en het lijkt de Betiou-plek te zijn, maar er is echt geen actie. En het is officieel niet Gay. Het is een regelrechte bedrijfsovername door de Gay's. Aan de andere kant bevindt zich een vrouwensauna. Leuk op een koude regenachtige nacht of voor het uitgaan, maar als je seks wilt, ga dan naar Aniki of Rainbow of Grindr. "

  17-april-2016
 20. K Keither
  Niet voor westers Gaypubliek

  “Daar is een betere ervaring voor in Taipei Aniki daarvoor. Of ga in plaats daarvan naar Kawayu Hot Spring. Dit is geen Gay-plek en je moet serieus geen tijd verspillen aan het beklimmen van die berg. "

  15-feb-2016
 21. S Sebastian
  Dit is GEEN Gay-plek!

  “Ik ben er gisteren geweest. Het is volkomen normaal dat het wordt gerund door een familie. Ik kon geen tekenen van "Gayseksuele levensstijl" vinden.
  Er waren maar weinig Aziaten die in mijn richting keken. Maar ik ben een Europeaan in een onsen ... dat is alles.
  Er is geen actie, geen plaats voor actie. De stoomkamer is meer een kleine hut dan een kamer.

  Ik zou daar niet een tweede keer heen gaan als ik actie nodig heb. Een sauna zou beter zijn. "

  18-Jan-2016
 22. l Leeuw
  Beste gay Aziatische ervaring

  “De hotspring is absoluut schitterend, de scène waarvan je denkt dat die ook in een bekroonde Gayfilm te zien is, wordt hier werkelijkheid. Jongens van alle leeftijden en maten komen hier om te zien en gezien te worden. Faciliteiten zijn erg schoon en er zijn meerdere zwembaden om uit te kiezen. De stoomkamer is waar alle actie plaatsvindt, het is echt niet nodig om discreet te zijn, want dit is geen Gayvriendelijke warmwaterbron, maar het is een pure Gay-warmwaterbron. Als je het leuk vindt om volledig naakte mooie jongens om je heen te zien, dan is dit een plek waar je niet aan moet denken om over te slaan. Zelfs de Gaysauna's kunnen het publiek hier niet evenaren en ik verwijs zowel naar de kwaliteit als de kwantiteit van jongens. "

  03-Jan-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 20 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Huang Ding – gemeld GESLOTEN

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Taipei