Hyundae Sauna
TravelGay aanbeveling Hyundae Sauna
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 138 stemmen.
Even geduld aub...

Hyundae Sauna

2/F, 131-36 Itaewon, Yongsan, Seoul, South Korea  kaart 

De belangrijkste Gaysauna in de Gaywijk van Itaewon. Hyundae 현대 사우나 bestaat al vele jaren en is vreemdelingenvriendelijk. 24 uur per dag geopend, maar het drukst in de late avonduren.

Faciliteiten omvatten een droge sauna, loungeruimte, videokamer, internetstation, privécabines en donkere kamer. Er is een zwembad, maar het is altijd leeg. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar.

Neem afslag 4 vanaf het metrostation Itaewon. Ga verder in de bocht naar rechts, en u komt aan uw linkerhand in een zijstraat. Sla linksaf, en Hyundae Sauna bevindt zich aan uw rechterhand.

Features

internettoegang, sauna, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-dec-2021

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Hyundai SaunaLaat beoordeling achter

 1. j justin
  Jaren later nog steeds ongemakkelijk

  “Dus ik twijfelde om hierheen te gaan, maar ik was toch in de buurt, dus waarom niet. De plaats is smerig maar menselijke normen. Maar wat erger is, is dat mensen hun telefoons op je laten schijnen terwijl ze aan het aansluiten zijn. Misschien ben ik stereotiep, maar Zuid-Korea heeft een verborgen camera-epidemie genaamd "molka", waar ze naaktvideo's van vreemden op internet zetten. Die zwaailichten achtervolgen me jaren later nog steeds. Van de ene Gay naar de andere, ga hier alsjeblieft niet heen.“

  27-Dec-2021
 2. l leggen
  gezellige plek!

  “Toestemming om uit te gaan zonder opnieuw te betalen bij het afrekenen
  beroemde toeristische attracties, bevinden zich op ongeveer 20 ~ 30 minuten met de metro van Itaewon.
  deze plek is goed voor toeristen die niet genoeg geld hebben.

  Veel plattelandsmensen komen hier, sommigen waren niet-manieren
  Ze bleven flirten met de persoon die hun afkeuring uitsprak en gooiden een gebruikt condoom en sleepten overal heen. "

  22-Dec-2019
 3. P Paul
  Vriendelijke begeleider

  "Hoi! Gun (bang2x) lol.
  Ik wil alleen maar zeggen dat we uw hoffelijkheid waarderen. Je bent geweldig. Bedankt dat je met ons hebt gepraat omdat we de sauna bezochten op een niet zo drukke dag en we ons verveelden .. maar toch gaf je ons de tijd om elkaar te leren kennen in een vriendelijk gesprek ... Heel erg bedankt voor je bezorgdheid dat je eigenlijk wilde niet dat we gingen vanwege de zware regen die avond buiten en gaf ons zelfs een paraplu toen we vertrokken. Ik hoop dat we de volgende keer weer terug kunnen komen om je te zien! Saranghae oppa! "

  17-november-2019
 4. C Co
  Vuil

  “Ging er gisteren heen om een ​​kijkje te nemen na het lezen van veel slechte recensies over de plaats. Ga daar niet heen en verspil gewoon geld. Helemaal vuile plek. Niet bezig. Helemaal geen hete mannen. Neem een ​​taxi en ga naar een andere sauna en Seoul. Deze plek is een verspilling van geld. Zwembaden zonder water, onvriendelijk spul en volkomen onhygiënisch !!!!!!! “

  17-Aug-2019
 5. S Shoutoost
  Zuidoost-Aziatisch

  “De plaats was gastvrij voor Zuidoost-Aziatische mannen (jaren 30 - gemiddeld, niet mager of dik), aangezien ik ze had verteld waar ik vandaan kwam, was het personeel vriendelijk en beleefd.

  In vergelijking met die thuis voor dezelfde prijs, was deze plek niet echt netjes en schoon met een goede sfeer / decoraties, maar acceptabel om plezier te hebben. Ik had verschillende intieme momenten met een paar in-shape jongens voordat ik eindigde met een 30-jarige local. Geen privékamers, alleen open cabines en bedden. "

  20-november-2018
 6. F Felix
  Probeer nooit.

  'Faciliteit vervallen, geen publiek. Verspilling van geld. Personeel vriendelijk omdat ze waarschijnlijk dachten dat ik Koreaans was. "

  11-november-2018
 7. R Lijsterbes
  Verlaten herenhuis zoals

  “Kwam hier donderdag 30 aug.2018 8-11. Een hele test van hoopvol denken als je binnenkomt om dit uitgestrekte landgoed van bedden te verkennen, maar je vraagt ​​je af waar de mensen zijn. Je zit daar met vijf andere jongens (waarvan 2 in slaap), denkend dat er elk moment een stroom jongens zou binnenkomen ... Maar dat gebeurt nooit. Ik heb gehoord dat het alleen erg drukke vrijdag- en zaterdagavond is en als vanavond indicatief was, dan is dat waarschijnlijk waar. "

  30-Aug-2018
 8. m Martin
  Bezocht in maart

  “Was hier in maart. Ging op zaterdagavond, erg druk, veel hete Koreaanse jongens. Nogal vies, overal condooms, leuk om te hebben - wees gewoon extra veilig. "

  16-jul-2018
 9. A Andy
  Eerste timer

  “Dus na het lezen over de verschillende sauna's besloot ik het eens te proberen. Omdat ik de nacht in Itaewon verbleef, was Hyundae Sauna mijn go-to-place. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten, maar ik stapte in en betaalde 15000 gewonnen voor nachtinvoer, ontving 2 handdoeken en een korte broek. Ging eerst douchen en was enigszins teleurgesteld dat er geen water in de baden zat.

  Hoe dan ook, ik ging naar boven na het douchen, de donkere kamer is echt donker en ik had mijn telefoon niet, dus ik liep blindelings rond. De jongens sliepen meestal, dus ik ging chillen in de videokamer. Ik speelde solo terwijl ik naar de video keek, een man zat bij me op de bank, maar haalde zijn telefoon tevoorschijn en begon spelletjes te spelen. Een paar jongens liepen in en uit, maar niemand speelde. Na ongeveer 45 minuten met mezelf te hebben gespeeld, besloot ik het een nacht te noemen. Toen ik op het punt stond naar beneden te lopen, hield een man me tegen en wendde hij ons tot het dichtstbijzijnde bed.

  Een paar mensen liepen langs hun lichten schijnen (wat ik niet erg vond) maar het leek deze man in paniek te raken. Uiteindelijk begonnen er nog 2 jongens te spelen en hij stond op en liep. Dus ik ging naar de rookkamer en een andere lekkere local zat op de bank en begroette me. Onnodig te zeggen dat we allebei te wensen overkwamen en naar boven gingen om te spelen.

  Ik denk dat als ik weer in de buurt ben, ik het nog een keer zou proberen. Niet slecht voor een maandagavond. "

  26-Jun-2018
 10. W William
  Slechtste ervaring die ik ooit heb gehad!

  “Het lijkt erop dat de bedden nooit zijn schoongemaakt. Er slapen mensen in de kamers. Veel te donker boven. Vies. Vermijd deze plek en gebruik gewoon een molen in Korea. Sauna's in Korea zijn niet normaal zoals in de westerse wereld. "

  17-feb-2018
 11. D Dario
  Koude sauna

  “Dit was de ergste ervaring ooit. Ze gebruikten niet alleen de sauna om hun kamer op te warmen. Ze waren onbeleefd toen ik vroeg of ze de verwarming konden aanzetten.

  Ik ging naar de tweede verdieping om het warm te laten worden (ze hingen ook de natte korte broek op die ze net hadden gewassen. Ik denk dat het ook een droogruimte is) - de eigenaar kwam direct achter me aan om de deur te openen en ik vroeg beleefd of ze kon het gesloten laten want ik wilde terugkomen als het warm was. Ze zeiden dat ik het koud had om te douchen. Ik zei dat ik voor de sauna kwam, niet voor een douche. Ze begonnen me te schreeuwen en te vervloeken, zowel in het Engels als in het Koreaans. En toen schreeuwde de eigenaar tegen me "ga weg!" Ik zei oké, maar ik wil mijn geld terug. De man die daar werkt, heet en helemaal in mijn gezicht, en blijft me in het Koreaans vervloeken. Ik zei waarom zeg je dat niet in het Engels (hij had ook tegen me geschreeuwd in het Engels) - ze zeiden dat ik onbeleefd was - ik zei dat ik mijn stem niet verheven heb en ik wil gewoon dat de sauna heet is (het was 25c Zelfs niet lauw) - ze bleven over mij praten in het Koreaans toen ik veranderde. Duwt me letterlijk de plaats uit. Ik zei: raak me niet aan.
  "

  13-Dec-2017
 12. a Andrew
  Grootste sauna in Seoul

  “Ik ben hier vandaag, de plaats is vrij groot, het was leuk, maar veel mensen gebruiken hun zaklamp als anderen plezier hebben.

  Ik speel met een blanke man en veel mensen liepen voorbij en flitsten op ons. Dit is best vervelend! Dan loopt deze man meteen weg. Ik hoop dat de autoriteit het gebruik van de telefoon hier kan verbieden. "

  19-november-2017
 13. t totaal
  Meer als een slaapgelegenheid

  “Ik bezocht het om 6 uur. Nou ... er waren 2 jongens :) Zoals anderen al zeiden, zwembaden zijn leeg, maar douches werkten tenminste.

  Boven is het aardedonker en er zijn bedden om te slapen. Er is een droge sauna, meer een warme kamer dan een sauna. Ik weet niet of het na middernacht bevolkt is. "

  08-november-2017
 14. G Greg
  Hoe kom je in> lees hier

  "@Max, de speciale manier om binnen te komen is door je schoenen uit te doen en ze in het kluisje in het trappenhuis voor de deur te stoppen, dan betaal je de man door het raam (je kunt hem niet echt zien, maar dat is waar het raam voor is) naast de deur, en de man zal je zoemen. "

  09-oktober-2016
 15. G Greg
  meh

  “Ging hier op een zaterdagavond in oktober 2016, verbleef van 1 - 4 uur. De plaats ziet er een beetje versleten uit, de helft van de douches werkte niet, de baden waren buiten gebruik. De sauna is behoorlijk groot.
  Het is een behoorlijk grote plaats, en niet duur om binnen te geraken. Het is duidelijk dat veel jongens deze plek gebruiken om te slapen na een avondje stappen, als alternatief voor een hotel, terwijl ze wachten tot het openbaar vervoer weer begint.

  De paar twinkjongens die er waren, sliepen, de actieve menigte bestond voornamelijk uit papa-types, zowel lokale als buitenlanders uit alle plaatsen. Niet mijn publiek, maar als je dat leuk vindt, deze plek is waarschijnlijk geweldig, er was veel actie. Toen ik wegging kwam er een beetje jonger publiek binnen. Ze waren Aziatisch, maar niet Koreaans, en ik eet altijd het liefst lokaal als ik op reis ben.

  De grootste afkeer is de verlichting. De tweede en derde verdieping zijn zo donker dat je niets kunt zien. Dit is niet raar voor een donkere kamer, maar omdat veel klanten hun telefoons of aanstekers meebrengen, die ze als zaklampen gebruiken, lichten ze de kamer op of schijnen ze op waar de actie gaande is. Ik vind dit niet alleen extreem grof en vervelend, het zorgt er ook voor dat je ogen moeite hebben om zich aan het donker aan te passen, en eigenlijk zie je zelfs nog minder, tenzij je meedoet aan het smartphonelichtspel. Naar mijn mening zou het management de telefoons uit de darkrooms moeten weren, aangezien niemand natuurlijk kan controleren of ze alleen het licht gebruiken of zelfs wat souvenirs maken terwijl ze bezig zijn.

  Over het algemeen geen slechte plek, als dit het publiek is waar je van houdt, en een goede prijs-kwaliteitverhouding. "

  09-oktober-2016
 16. M kader
  daling van de kwaliteit

  “Ik ben er onlangs weer geweest, op een zaterdagavond. De plaats was behoorlijk vol, maar er gebeurde niet veel. Ik zag een paar dronken oude mannen, wat iets nieuws is, en het maakte de dingen niet aangenamer.

  Condooms en glijmiddel konden niet worden gevonden, dus ik ging snel weg. Ik weet niet zeker of ik deze plek weer zal betuttelen ... vergeleken met een paar jaar geleden werd het veel erger "

  15-april-2016
 17. l luwte
  straal

  “Absoluut niet aan te raden. Geen goed uitziende locals, alleen buitenlanders. Meestal kopvoorn en boven de 40 betuttelen deze sauna. Ging op 3 opeenvolgende nachten en kon geen knappe jongens vinden "

  06-april-2016
 18. E Edwin
  Magnific & Wonderful

  “Mijn eerste keer was onvergetelijk in Sauna Hyundae.
  De locatie is niet verloren. De kwaliteit van de plek is gemiddeld.
  De actie begint in het weekend vanaf 12 uur, leuke sfeer, hele aardige Aziatische jongens.
  Het enige negatieve zijn de lampen die in de donkere kamer worden gebruikt. Anders allemaal goed, het is een aanbevolen plek om te bezoeken. Ik hoop dit jaar terug te keren naar Korea en terug te keren naar de Sauna Hyundae "

  06-Jan-2016
 19. J J
  Kom niet op maandagavond

  “Ik ben net (stom) op een maandagavond op bezoek geweest, er was letterlijk niemand. Er zijn veel bedden en plaatsen voor de lol, als. Daar. Waren. Mensen. -__- ;; Snel vertrokken. Ik kom deze vrijdagavond terug. Komt er iemand met me mee? ; P “

  04-Jan-2016
 20. D van
  Saunaplezier

  “Je wilt meer plezier - deze sauna is van jou. Beste tijd om 10 uur en meer te bezoeken. Vrijdag en weekend. "

  02-Jan-2016
 21. j John
  Afbeeldingen niet de werkelijkheid

  “De foto's op de homepage laten de werkelijkheid niet zien. Zwembad kapot, sauna een plek waar het personeel handdoeken droogt, beddengoed vies, op de bedden slapend personeel jongens, een plek zonder comfortabel gevoel. "

  28-november-2015
 22. m mitch
  gay sauna's weg van Gay hill?

  'Is er naast Hyundae een plek die een vaste plek is, misschien ver weg van dit gebied? Alles in de buurt van het station van Seoul ... "

  17-november-2015
 23. M Markus
  voor mitch

  “De plaats is, net als andere, een schot in de roos. Misschien verpakt of niet, afhankelijk van de trend. Hoe te weten dat ik het echt niet weet, moet je gewoon gaan kijken. Over het algemeen vind je 's avonds meer mensen en in het weekend' s middags, maar beschouw het niet als vanzelfsprekend. '

  11-november-2015
 24. M Mitch
  Gesloten?

  'Ik ben gisteravond naar de Hyundae geweest en die was gesloten. Weet iemand van de plaats? Ik ging ook naar de saunalounge en het was extreem dood. Mis ik iets? "

  10-november-2015
 25. P Peter
  Het beste van het ergste

  “Hyundae is echt de enige sauna die het waard is om te bezoeken in Seoul. Het is de grootste, waarschijnlijk de schoonste (wat niet veel zegt), je hebt de meeste kans om een ​​gemengde groep jongens te ontmoeten. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds te donker, en de jongens met hun mobiele telefoonzaklampen kunnen erg vervelend worden. Toch is het na 1 uur 's nachts erg druk en is er meestal wel iemand om plezier mee te hebben. "

  27-Sep-2015
 26. M Markus
  Nog steeds open

  'De zaak is nog steeds in bedrijf en ze hebben ook de borden verwijderd die seksuele activiteiten ontmoedigden. De 4e verdieping werd donkerder en glijmiddel en condooms zijn niet gemakkelijk te vinden. Misschien komt het weer terug zoals in mijn oude tijden, maar ik verwacht geen grote drukte zoals in het verleden.
  De sauna van David in de buurt lijkt open en gesloten te zijn, afhankelijk van de stemming van de eigenaar, maar is van binnen gerenoveerd. "

  21-Sep-2015
 27. W Wat
  Gesloten?

  “Gestopt door vandaag (za.), Zag dat het gesloten was. Het leek vreemd dat het in een weekend gesloten zou zijn en er staat niets over op hun website. Kan iemand bevestigen dat deze plaats nog steeds actief is? "

  15-Aug-2015
 28. S Sam
  Niets in werkende staat

  “Het grootste deel van de natte zone was defect. Bubbelbaden waren allemaal leeg. Alleen de douches werkten. Ik ging twee keer en de tweede keer kon ik niet één man zover krijgen om me te verlaten, ondanks dat ik hem verschillende keren rechtstreeks had verteld dat ik niet geïnteresseerd was. Ik moest weg."

  27-mrt-2015
 29. S Samuel
  De reis niet waard

  “Oud, vies en de meeste voorzieningen werken niet. Schokkend, zeker na het lezen van de eerdere beoordelingen.
  En de menigte - slechts 5 jongens die rondhingen in de tv-kamer. En geen enkele ziet er zelfs algemeen uit.
  Geloof me, het is gewoon de reis, de ingang en meer de tijdverspilling niet waard. Ik kan niet geloven dat ik dacht dat het zo goed zou zijn als je een Gaysauna in de stad als Seoul voorstelt. "

  26-mrt-2015
 30. m michael
  Ik ben het niet met je eens

  “David is niet comfortabel en smerig en ... ook niet schoon. Wat een spelbreker!
  Hyundae is veel beter "

  26-feb-2015
 31. A Al
  Hart van duisternis

  “Misschien komt er ooit een echte Gaysauna in Seoul, maar voorlopig hebben we Hyundae. Het is gelegen nabij grijze club en Gay-heuvels, dus het is behoorlijk druk op weekendavonden en er is veel actie in het donker (godzijdank). Zelden kun je een Amerikaanse soldaat ontmoeten, maar de meeste mensen zijn Koreaans, Zuid-Aziatisch, soms Indisch / Pakistaans. Witte mensen worden meestal volwassen. Sommige klanten hebben de vervelende gewoonte om een ​​smartphone te gebruiken om alle gezichten in de zaal te controleren. Ik denk dat de beste tijd zondagochtend 3 uur is. "

  05-feb-2015
 32. H Harry
  Nieuwe cruiseclub bij Hyundae

  “Met je rug naar Hyundea Sauna sla je rechtsaf en loop je weer rechts langs doodlopende weg (verderop is G guesthouse) aan je linkerhand net voordat" David "een kelder cruisebar is. Ik kreeg een bericht om daarheen te gaan om een ​​man te ontmoeten en we hadden plezier. Maar ook een aantal heel schattige locals daar. Koreaanse jongens zijn zo fit. David heeft veel kluisjes. Douchegebied cruise doolhof en afgeschermd van privé-ruimtes en een langer. Geweldige kleine plek voor plezier. Ontdekte ik op de laatste dag. Maak niet dezelfde fout. 10,000 gewonnen toegang. "

  15-Dec-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 138 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Hyundae Sauna

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul