Kakiku

Kakiku

2F 109-2 Jalan Cerapu 1, Kuala Lumpur, Malaysia  kaart 

Kakiku is Maleisisch jargon voor 'Our Mates'. Deze populaire, goed onderhouden exclusief mannensauna, fitnessruimte en massagespa biedt voetmassages en een uitgebreid aanbod aan lichaamsmassages.

De begane grond is voorzien van kleedkamers, een lounge, een kleine fitnessruimte, een filmkamer, een jacuzzi, een sauna, een stoomkamer en een doucheruimte. Het souterrain heeft enkele relaxcabines.

Vriendelijke klanten in verschillende leeftijdsgroepen.

Kenmerken

café, stoombad, massage, sauna, rustcabines, fitnessruimte

Bijgewerkt: 21-apr-2022

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van KakikuLaat beoordeling achter

 1. J krik
  directe inloop

  “Geen afspraak kan direct binnenlopen?”

  20-april-2022
 2. T Raap
  Een echte, diepgaande beoordeling, op de huidige datum

  “De plaats was in het begin op de een of andere manier moeilijk te vinden, totdat je de volledige details op google maps las. (Het is bovenop een restaurant, let wel)

  De man aan de balie was erg aardig en informatief en zorgde ervoor dat elke nieuwkomer / vaste klant hun regels en zo volgde.

  Wat betreft faciliteiten:
  1) Meerdere doucheplaatsen, wat geweldig is voor flexibiliteit (donkere open douches, Japanse douches in badhuisstijl en normale douchecabines met gordijnen)

  2) Jacuzzi werkt zoals bedoeld, maar ik denk dat het water eerlijk gezegd niet eens in de buurt van warm is?

  3) Sauna was redelijk groot, met de wanden van glas in plaats van klassiek hout.

  4) Stoombad was ook oké, eerlijk gezegd. Niets om teleurgesteld over te worden.

  Nu, het "Fun"-gedeelte, het is geen trots moment om erover te praten, maar ik durf te zeggen dat de donkere kamers behoorlijk open ZIJN, en niet geschikt voor licht Fun/Fun met privacy. Wil dat misschien oplossen.

  Wat betreft de mensen daarbinnen, er zijn een paar mensen die je plezier met iemand zullen onderbreken. Wees voorzichtig als u liever zonder onderbreking plezier maakt met iemand, of ongemakkelijke blikken van andere saunagangers daar.

  CONCLUSIE : RM40 voor een goed gefaciliteerde Sauna met een Zithoek en meerdere kleine ruimtes voor rookzones + chillplekken? Het is eigenlijk een goede prijs voor zo'n sauna, maar persoonlijk zal ik deze sauna niet aanraden als je er met je vriendje heen gaat of als je met iemand anders alleen gelaten wilt worden.

  Kleine waarschuwing: wees voorzichtig als u overweegt om met iemand te vrijen in de kleine gordijndouche in het midden van de sauna. Ik werd geschrokken door een griezelige Maleisische beer daarbinnen, toen hij het gesloten gordijn opende om te proberen "mee te doen".“

  05-mrt-2022
 3. b bobo
  "Gay sauna"?

  “Welke Gaysauna in Kuala Lumpur heeft meer beren?”

  31-Jan-2022
  • s s6xty
   Beer

   “Beren kwamen vroeger veel voor bij Senses en Sentral, maar beide plaatsen zijn nu gesloten (2022). Daarom moet je je geluk beproeven in andere sauna's die open zijn, waar er meestal een paar rondlopen, als je geluk hebt.“

   20-april-2022
 4. W Wong

  “Mag ik weten of we nu nog afspraken moeten maken voor vertrek?”

  10-Jan-2022
 5. H Haha
  Nieuwe veranderingen

  “Ik ben er in het weekend geweest en ben geschokt door de nieuwe faciliteiten, Japanse accessoires, renovatie en decoratie die echt mijn aandacht hebben getrokken. Het belangrijkste is dat de plaats ruim is geworden en gericht is op hygiëne die ik echt aanbeveel, vooral tijdens het huidige pandemische moment. Het waterkrachtniveau van de jacuzzi is echt geweldig met die vele shampoobubbels en het heeft mijn lichaamspijn echt hersteld. De werknemer en de receptiemedewerker zijn zeer beleefd met een warm welkom en vertrekken met een oprechte wens. Goed bezig en goed gedaan.

  Er zou echter een suggestie worden gegeven voor meer verbetering, omdat ik het graag nog een keer wil bezoeken. 1) breid meer donkere kamer uit omdat de stroom te klein is en niet in staat is om plezier te hebben door de donkere kamer beneden te openen zoals eerder. Als klanten komen ze meestal voor de lol in plaats van echt te focussen op sauna. 2) Verlaag de prijs van RM40 naar RM30-RM35 om dezelfde prijs van concurrenten te maken om meer klanten aan te trekken, aangezien deze plaats echt marktbehoefte heeft om loyale klanten te blijven.“

  03-Jan-2022
  • i i

   "Hoi. Mag ik weten of het veel actie / leuke tijden waren of gewoon zo? En hoe zit het met de bezoekers daar?”

   20-Jan-2022
 6. H Haha
  Nieuwe veranderingen

  “Ik ben er in het weekend geweest en ben geschokt door de nieuwe faciliteiten, Japanse accessoires, renovatie en decoratie die echt mijn aandacht hebben getrokken. Het belangrijkste is dat de plaats ruim en gericht is geworden, hygiëne die ik echt aanbeveel, vooral tijdens het huidige pandemische moment. Het waterkrachtniveau van de jacuzzi is echt geweldig met die vele shampoobubbels en het heeft mijn lichaamspijn echt hersteld.

  De receptiemedewerker is zeer beleefd en warm welkom bij het bereiken en verlaten van de sauna met een wenstoespraak. Goed gedaan. Er zou echter een suggestie worden gegeven voor meer verbetering, omdat ik het graag nog een keer wil bezoeken:
  1) breid meer donkere kamer uit omdat de stroom te klein is en niet in staat is om plezier te hebben door de donkere kamer beneden te openen zoals eerder. Als klanten komen ze meestal voor de lol in plaats van echt te focussen op sauna.
  2) Verlaag de prijs van RM40 naar RM30-RM35 om dezelfde prijs van concurrenten te maken om meer klanten aan te trekken, aangezien deze plaats echt marktbehoefte heeft om loyale klanten te blijven.“

  02-Jan-2022
 7. G Gast
  heropenen?

  "Iemand daar onlangs geweest?"

  12-Dec-2021
 8. R R
  Heropen sinds 9/12/2021

  “Zag in de Google map-update dat kakiku weer open is vanaf 9/12/2021, maar vooraf reserveren is noodzakelijk.”

  10-Dec-2021
 9. ï ¿½ Wah Tsai
  你്,

  "Is het momenteel open?"

  20-november-2021
 10. D Boortoren
  Slechte sauna

  “Voel je teleurgesteld over de nieuwe inrichting van de sauna tijdens MCO. Geen ruimte om plezier te hebben. Terug na een paar uur op feestdag, want iedereen loopt gewoon rond in een heldere omgeving. Geld verspillen. Geen wonder dat slechts ongeveer 15 klanten in het weekend zijn. Ik ga er niet meer heen. "

  31-Aug-2020
 11. G Gast
  Niet de moeite waard om te gaan tijdens RMCO

  'Ben er gisteren op zondag geweest. Geen plek om te spelen. Maak afspraken om te voldoen aan SOP RMCO. Dus de donkere plek helemaal dicht inclusief de privécabine. Donkere kamer n kelder. Dus alle ruimte erg licht. Patroons lopen rond als zombies met masker op. Geen wonder dat pas rond de 20 n. Zich meestal teleurgesteld voelde. Pay rm35 n voelde me bedrogen. "

  31-Aug-2020
 12. A aanstonds
  Is deze plaats open?

  'Weet iemand of deze plek nog open is?'

  04-jul-2020
 13. k kent
  geluk bij kakiku

  "Serviceteam Kelvin was erg vriendelijk en glimlachte altijd ... Robert de baas was ook vriendelijk .. Ik hield van de plek ... Beste keuzes hier .. Ik kom altijd met mijn beste vriend Marcus .."

  15-november-2019
 14. s Siggy
  Geweldige sauna

  “Ik was in de kleedkamer en werd begeerd door een mollige man. Hij volgde me naar de sauna en kwam bij me ... Het was zo goed. Ik vind het heel erg leuk. Ik zal terugkomen."

  26-Aug-2019
 15. C Chris
  Openingstijden

  “Maandag - vrijdag: 5-12 uur
  Zaterdag zondag en feestdagen: 2-12 uur
  Vergoeding:-
  Maandag - vrijdag: rm25 toegang
  Weekend en feestdagen: rm30 toegang. "

  19-Sep-2018
 16. P Prasahdi
  Kakiku? Meer zoals batangku (mijn gereedschap)

  “Er waren zo veel jongens met grote gereedschappen. Wat het gezicht betreft, nee, maar een paar waren knap, maar meestal waren het fatsoenlijke jongens. Plaats verstandig, erg ontspannend, vooral als je de jacuzzi gebruikt. "

  27-jul-2018
 17. T Tythus
  Geweldige plaats

  “Het is nooit een teleurstelling voor mij als ik naar kakiku kom. De enorme jacuzzi is een fijne plek om te ontspannen en om te jagen. Het is helder verlicht en schoon. Stoomruimte en sauna zijn operationeel. Na 730 openen ze de donkere kamer op de benedenverdieping. Menigte is divers en oogsnoepjes zijn er altijd. Sterk aanbevolen."

  10-jul-2018
  • I Iers
   Hoi..

   “Nooit geweest, maar zou er heen gaan en meedoen voor een stomende actie ... nogal onderdanig hier. Kan iemand mij uitnodigen? Bi bot Maleise man. "

   14-Dec-2019
 18. s sam
  Vervelende, onvriendelijke receptieman

  “De receptiemedewerker (Chinees 40 iets ouds) is erg onbeleefd, onvriendelijk en onprofessioneel. Als hij niet van mensen houdt, zou hij daar niet elke dag moeten zitten. Ben er elke keer twee keer geweest en stelde hem een ​​vraag over de uren en het tarief. Hij antwoordde me terug met een koud woord en geen oogcontact!

  De plaats is leuk en ruim. Jongens zijn jong en heet. "

  18-Jun-2018
 19. R Ryan
  Ontzagwekkend

  “Vandaag is mijn eerste keer dat ik er heen ga ... de plaats was zo goed en ook de omgeving deed me ontspannen. De eigenaar zo vriendelijk en gast. "

  11-april-2018
 20. K KB25
  ENORME sauna, schoon en een ontspannend bubbelbad

  “Ondergewaardeerde sauna. Ik heb hier zoveel goede ervaringen gehad. Het is veel groter dan andere sauna's in KL, misschien 2-3 keer groter dan Mandi Manda, het is meer een mannenspa met een café, internetgedeelte en ontspanningsruimtes, waaronder een zeer hete jacuzzi (in tegenstelling tot de lauwe in chakran).

  Ik hou van zaterdag rond 7 - 9 uur. Er zijn tal van ruime privékamers met deuren die vergrendelen in tegenstelling tot Mandi Manda! Enige probleem is dat het een beetje ver weg is in Cheras ... het publiek is 85% Chinees ..... ik heb daar een paar prachtige gespierde jongens gezien en een paar grote jongens, en natuurlijk gemengd met ooms of jongere jongens. "

  16-mrt-2018
 21. J Joe
  Wat is de prijs en het tarief?

  “Wat is de prijs en het tarief en een speciale gebeurtenis? Lijkt niemand erover te praten? Is het redelijk en hebben ze pure massagetherapie en het tarief? "

  28-Dec-2017
 22. S Schots
  Slechte service en vies

  “Het personeel, hun houding is niet goed, de manier waarop ze zo slecht en onbeschoft met mensen praatten. Ik ga daar niet meer heen. "

  03-Sep-2017
 23. K KY
  Fantastisch, 1e keer

  "Fantastisch als je eenmaal de plek hebt gevonden, het interieurontwerp is aantrekkelijk en niet saai voor allerlei activiteiten, bazen zijn vriendelijk, kom alsjeblieft voor meer informatie."

  24-mei-2017
 24. l minnaar
  leuke plaats

  “Voor het eerst is de locatie niet gemakkelijk te vinden, dus veilig. Ik ging rond 6 uur en er waren maar een paar mensen. Misschien was het maandag, dus ik vertrok om negen uur. Omgeving is goed en schoon. De baas is goed. "

  11-april-2017
 25. J krik
  Griezelige plek

  “Ik besloot Kakiku te bezoeken terwijl ik in KL was. Allereerst is het erg moeilijk om het te vinden! Er zijn geen borden buiten en het gebied is nogal dodgy. De plek zelf is de ergste waar ik ooit ben geweest. Het is oud en stinkt. Ik kon mijn rugzak niet in een kluisje stoppen, want zo klein was hij. 'Store room' is een donkere kamer ... stoomkamer is oké. Jacuzzi is groot maar de waterstralen werken niet echt goed. Menigte - Chinees en Indiërs .. niet erg leuk. De plaats ziet er echt griezelig uit, ik zag de eigenaar - of gewoon een arbeider - die in de gootsteen plaste waar ik eerder handen aan het wassen was. Ik zal daar zeker niet teruggaan! "

  17-Jan-2017
 26. C Carlos
  Was grappig

  “Ik kwam laat aan, rond 9 uur, het was feestelijk. De plaats is groot, er is genoeg te kiezen waar je wilt zijn. Er waren genoeg mensen van alle leeftijden. Het was leuk en met een happy end. "

  02-Jan-2017
 27. D Dani
  Het is goed voor mij...

  'Kom altijd als je vrij bent. Deze plek is beter dan alle andere plaatsen. Stoomkamer sterk en schoon. Droge stoom niet te donker en ook schoon. Niet ruiken. Heb jakuzzi. Leuk minitheater. Kan daar ontspannen.
  Hebben een open douche en een eigen douche. Goede rustruimte. Met vogelgeluid en natuurlijke decoratie. "

  25-Dec-2016
 28. J John
  Mijn eerste sauna-ervaring

  "Leuke plaats. Zal zeker weer komen. Het is waar dat mensen die hier komen meestal verlegen zijn om de actie te starten, inclusief ikzelf. Ik zal gewoon blijven wachten tot iemand mij [benadert]. "

  25-Sep-2016
 29. R rotsachtig
  Wondring is Kakiku nog steeds een Gay Sauna? of een massagecentrum?

  “Zag hun nieuwe website lijkt niet meer zoals voorheen. Ze veranderen in een massage- en therapiecentrum, zich afvragend of het nog steeds hetzelfde is om per entree te betalen en rond te cruisen in sauna en donkere kamer ... ??? “

  19-Sep-2016
 30. s samx
  Personeel niet vriendelijk, uitrusting goed.

  "Ik was daar gisteren. Ik zag pas op het eerste moment een aardige jonge maleise met zijn vriend, hij is snel weg en geef me zijn nummer niet.
  Dan gedurende 2 uur 3-4 porseleinen jongens constant komen en gaan zonder enige aandacht voor mij (10:30). Ik was teveel zenuwachtig tot ik een Maleise man in de droge sauna vond. Hij was 28, ziet eruit als 20 - 21 en maakte mijn avond ook af, maar ik hou er niet van om daar nog een keer heen te gaan. "

  29-Jun-2016
 31. M Melvin
  Leuke plek, goede omgeving, ontspannen plek

  “Leuke omgeving, vriendelijk personeel, mooi uitzicht, comfortabel.
  Het was een sauna groter dan veel plaatsen, alles heeft binnen, jacuzzi, stoombad, openbare douche, privécabines, filmkamer, café.
  Ongelukkige kena one feller help me da fei ji, eigenlijk geen zin in willen, maar is plotseling, heb hem twee keer ontmoet in de saunaruimte en de laatste keer in de stoomkamer. Goh ...
  Ik zal de volgende keer weer komen "

  02-mei-2016
 32. l Legendre
  Eerste keer ... vorige keer

  "Als je massaal bent, ga dan niet, je bent niet welkom, het is vreselijk, laat staan."

  16-feb-2016
 33. J James
  Aanbevolen

  “Geweldige plek om te relaxen. Enkele echt hete jongens hier en ik heb geluk gehad. Maar waarom zijn de gespierde jongens allemaal zo geremd ... een afknapper. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gaven me tips wanneer ik langs kon komen. "

  16-Dec-2015
 34. A Adam
  Om schone sauna te heten

  “Mooie en schone sauna - daar bestaat geen twijfel over. De verantwoordelijke was onbeleefd. Gewoon binnen genieten van de omgeving - niet meer dan dat. De jongens daarbinnen waren allemaal een standbeeld. "

  15-mrt-2015
 35. Z zaly
  Mooi en schoon en toch voorzichtig

  “Bezoek Kakiku op 10 december 14 rond 9 uur. Niet veel publiek want het was woensdag. Ik vraag me gewoon af, want dit is mijn eerste keer dat ik Kakiku bezoek. Na een verveelde film te hebben gezien. Ik ga naar de natte sauna. Leuk en ik blijf in een hoek. Velen komen maar gaan gewoon weg. Ik denk dat ze geen interesse hadden of gewoon niet op hun gemak waren om een ​​plekje te delen. Ik geniet zo veel totdat een man me komt aanraken. Door de zware stoom in het gebied kan ik hem niet duidelijk zien. Ik beweeg gewoon om aan te geven dat ik niet in de stemming ben om verder te gaan. Hij volgt gewoon totdat hij een duidelijk signaal krijgt. Ik ontdekte dat de man veel mannen elders benaderde. Vanwege zijn ongebreidelde benadering van mij in drie verschillende gebieden, maak ik gewoon mijn dag om de plaats te verlaten, omdat ik ontdekte dat deze man zijn geluk echt slecht wilde beproeven. Verder is Kakiku een fijne plek om te ontspannen en om actie te ondernemen. "

  11-Dec-2014
 36. K uitrusting
  uren

  "Kun je in het weekend later sluiten?"

  08-Dec-2014

Aanbevolen hotels in Kuala Lumpur