KitKatClub
TravelGay aanbeveling KitKatClub
KitKatClub
Klik om te stemmen
Rating: 3.5/ 5. Van 55 stemmen.
Even geduld aub...

KitKatClub

Köpenicker Straße 76, Berlin, Germany, 10179  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

KitKatClub, geopend in 1994 door de Oostenrijkse pornografische filmmaker Simon Thaur, staat bekend om seksueel ongeremde feesten, techno & trancemuziek en fetisj & SM-feesten - allemaal op 3 verdiepingen met een buitenruimte en een zwembad.

De club verwelkomt iedereen - Gay, hetero en alles daartussenin. Er zijn strikte kledingvoorschriften (fetisj, PVC & leer, uniformen, kinky, glitter & glamour, etc.). Geen gewone streetwear en geen ondergoed.

KitKatClub is een beetje getemd sinds zijn hoogtijdagen, maar organiseert regelmatig de populaire Gay Revolver partij.

dichtstbijzijnde station: U: Heinrich-Heine Straße

Functies

bar, muziek, zwembad, dans, donkere kamer, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 30-mrt-2020
3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmenweekend: vr, za vanaf 23 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. M kader
  Doe je de volgende keer onderzoek

  “Uw recensie is absurd. Als je een Gay-avond wilde, had je moeten opzoeken toen ze dat waren. De Gay "nacht" zoals je het noemt heet Revolver en vindt één keer per maand op vrijdag plaats. Dit is de avond waarop het in wezen allemaal Gaymannen zijn, en er is een minder strikte kinky of naakte dresscode - in feite zijn veel jongens op Revolver-avond in korte broek, spijkerbroek, sommige naakt, andere niet. Het is een geweldige avond.

  Met andere woorden, laat geen slechte recensie achter als het je eigen schuld is dat je op de verkeerde avond komt. Elke gebeurtenis is hier anders en het is jouw schuld dat je niet het juiste onderzoek doet. Geef de club niet de schuld van uw fout. Je bent waarschijnlijk een van die mensen die ook naar het buitenland reist en klaagt over alle dingen die niet zijn zoals je thuisland ... "

  11-mei-2019
  • M Moscardini
   Welke slechte recensie ??

   “We schreven een heel positieve recensie. En we vinden het fantastisch dat de club Gay en hetero samenbrengt. De originaliteit van de Kitkat is daar. We erkennen dat het probleem van het uitkleden voor vrouwen alleen ons aangaat.
   We moeten misschien leren ons beter te informeren op internetsites, maar u moet beter leren lezen voordat u antwoordt ... Bovendien houden we meer van Duitsland dan van Italië ... "

   04-jul-2019
 2. M Moscardini
  Geen Gayclub

  “Vooronderstelling: het is geen Gayclub. Iedereen kan binnenkomen, met elke seksuele neiging. Een vriend vertelde ons dat het op vrijdag een nacht is voor alleen mannen; niet waar, laat het bekend zijn. Vrijdag 1 maart 2019 kwamen we wat vroeg aan, dus we hadden maar 10 minuten in de rij, maar we waren niet voorbereid op een gemengde avond (mannen en vrouwen). Bij de ingang kregen we te horen dat we er niet goed uitzagen en dat we ons hadden moeten uitkleden. Wij, in extreme verlegenheid omdat we onszelf moesten uitkleden in een kamer vol vrouwen, uitten ons onbehagen. We werden weggejaagd als twee onverdraagzame predikers.
  Locatie: het is niet in het centrum, het is in een nogal vuilnisgebied, maar het is dicht bij drie metrohaltes.
  Type klant: alle. Iedereen met een open geest kan binnenkomen. Welkom travestieten en transgenders.
  Structuur: Alles is afval, te beginnen met het gebouw. We zagen het interieur alleen vanaf de ingang, maar het zag eruit als een circus. Goed idee.
  Schoonmaak: we kunnen het niet weten.
  Prijzen: aangepast aan wat het biedt.
  Advies voor klanten: u heeft twee opties. Je kunt je heel provocerend kleden (je kunt ook make-up dragen zoals Halloween) of je kunt je uitkleden bij de ingang. Aan jou de keuze. Houd er echter rekening mee dat het een gemengde club is (mannen en vrouwen).
  Advies voor managers: Hoewel het niet onze plek is (we zijn ouderwets en zijn we liever alleen met mannen), geven we toe dat je een geweldig idee had. Heel innovatief. Genoeg onderscheid tussen Gay's en hetero's; nu moet iedereen bij iedereen zijn. Je zou gewoon minder ruw moeten zijn. "

  13-april-2019
 3. M kader
  De beste plek ter wereld!

  “De plaats is een gemengde grote disco. De muziek is geweldig, de sfeer geweldig! Overal is actie zonder problemen. Hemel!"

  01-feb-2018
 4. P Peter J
  Kijk voor Gay-avond

  "De plaats is meestal erg gemengd (mannen, vrouwen), dus als je op zoek bent naar een Gay-avond, kijk dan op hun website voordat je vertrekt."

  23-mrt-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.5/ 5. Van 55 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over KitKatClub

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Berlijn