Patong Beach
TravelGay aanrader Patong Beach
Patong Beach
Klik om te stemmen
Rating: 3.4/ 5. Van 13 stemmen.
Even geduld aub...

Patong Beach

behind La Flora Resort, Patong, Phuket, Thailand  kaart 

Patong Beach is het beroemdste strand van Phuket, gelegen in het midden van de westkust van het eiland, op ongeveer 3.5 meter lang.

Vroeger was er een herkenbare Gaysectie voor La Flora Resort, met voedselverkopers, regenboogvlag en ligbedden. Tegenwoordig is het hele gebied schoongemaakt. Parasols en ligstoelen zijn niet meer toegestaan.

Patong Beach trekt nog steeds veel Gay-toeristen en de lokale bevolking, vooral voor het nieuwe KUDO Beachclub  net ten zuiden van La Flora Resort gelegen.

Kenmerken

strand

Bijgewerkt: 19-nov-2021
3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 13 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Patong BeachLaat beoordeling achter

 1. T Tyler
  GEEN Gaystrand

  “Er is geen Gaystrand in Phuket. Ik was daar in februari 2019.

  Afgezien van de strook Gaybars (die druk kunnen worden), is er geen Gaystrand of een gedeelte van het strand dat Gay is. "

  01-Aug-2019
 2. G Gerald
  Geen Gay!

  “Aangekomen in Phuket en me georiënteerd op internet. In Phuket totaal geen Gaystrand. Alleen heteroseksuelen en soms zelfs een beetje agressief. Veel luide muziek en geen Gayscene. "

  13-november-2018
 3. j johan
  Gay strand

  “Het Gaystrand bij La Flora bestaat niet meer, want op die plek waren parasols en bedden verboden. We komen elk jaar naar La Flora “

  08-Sep-2018
 4. b Billyshane
  Billyshane

  'Ik kan gewoon geen Gay-afdeling op het strand vinden, geen vlag, alleen veel heteroseksuele stellen, veel uit Rusland.
  Het is moeilijk om te ontspannen, daarom gaan we naar een Gaystrand. Ik wil in de buurt zijn van Gayvriendelijke mensen en dat is niet zo gastvrij. "

  06-april-2018
 5. K Kerry
  Kerry

  “Was er november 2017. Nergens op het strand een Gay te bekennen. Er lagen gezinnen in de schaduw en speelden op het strand in dit zogenaamde Gaystrand. '

  09-Jan-2018
  • T Todd
   01 / 01/ 18

   “Momenteel op het strand en de vlag is verdwenen. Absoluut niet meer wat het was. De jongens die de stoelen en parasols huren zijn verdwenen en de enige zitplaatsen zijn geassocieerd met de hotels erachter. Teleurstellend om de verandering te zien.
   Is het verhuisd naar een nieuwe locatie? "

   26-Jan-2018
 6. S Seth
  Diefstal op het strand van Patong

  “Het is een heel mooi strand en het water was geweldig. Gisteren werd mijn portemonnee gestolen van het Gaystrand in Patong. Ik ben er vrij zeker van hoe het is gebeurd (met drie mensen rond onze bezittingen). Een van de dames die drankjes / fruit / etc komen verkopen. Ze liet haar containers bij onze spullen in de schaduw van de paraplu achter en vroeg niet of we iets wilden kopen. Ze heeft de containers daar gewoon een tijdje laten liggen. Ik denk dat, terwijl we niet opletten, ze haar spullen (en mijn portemonnee) kwam halen.

  Ik hoop dat dit niet veel gebeurt, maar ik wilde alleen dat andere bezoekers op de hoogte waren om in de toekomst op zoiets te letten. "

  29-Jan-2017
 7. T Terry
  Het strand van Patong

  “Gaybuurt lijkt niet te bestaan! Vervelende verkopers de hele tijd op en neer over het strand, drie veel paraboten die constant mensen uit de lucht fluiten, boten en jetski's die de hele tijd op en neer racen, als het niet voor het afgezette gedeelte was, zou het gevaarlijk zijn, Ik vind het verlies van ligbedden een slechte zet, hoewel je nog steeds parasols kunt huren. Niet erg blij en zou niet meer komen. Na de kosten van het VK naar hier, geen goede prijs-kwaliteitverhouding, een fatsoenlijke maaltijd voor twee ongeveer £ 20. 1000 bht. Heel erg luidruchtig rondom en zet tut tut-chauffeurs af, als je niet met hen onderhandelt. '

  05-feb-2016
  • T TGA-personeel
   NULL

   “Nou Terry, we waren er vorige week en de Gaybuurt bestaat zeker en is even populair als altijd. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren, maar eigenlijk houden we meer van het strand zonder talloze rijen ligbedden. We zijn het echter met u eens dat Tuk Tuk-stuurprogramma's erg duur zijn. Het is het beste om op loopafstand van het strand en de scène te blijven. "

   12-feb-2016
 8. A Axel
  Gaystrand?

  “Patong bezocht in oktober 2015. Geen regenboogvlag op het strand. Sommige Gay's, maar meer heterokoppels.

  We waren boos over de boten die mensen aan touwen en paragliders vervoerden. Elke minuut fluiten ze je uit het water, zodat ze hun klanten kunnen starten en landen.

  Niet echt ontspannend!

  Parasols en ligbedden beschikbaar voor ongeveer 100 - 120 baht per dag. Het strandhotel La Flora is .... Gayvriendelijk. "

  25-oktober-2015
 9. A Alex
  De regenboogvlag is terug!

  “Het was goed om te zien dat vanaf Kerstmis 2014 de regenboogvlag weer op zijn oorspronkelijke plaats bij de uitkijktoren op het strand van Patong staat! In vergelijking met mijn laatste bezoek aan Patong een jaar geleden en het feit dat alle "illegale" bedrijven zoals stoel- en parasolverhuur, massageruimtes, strandrestaurants enz. Verdwenen zijn, ziet het strand er nu veel ruimer uit. Tegenwoordig moet je alles wat je op het strand wilt gebruiken zelf meenemen (zoals in Australië) en heb je verhalen gehoord dat je daar niet eens je eigen parasol mag gebruiken. Omdat er helemaal geen schaduw beschikbaar is, kan het strand nu het beste tijdens de middag worden vermeden, wanneer het daar op zonnige dagen ondraaglijk heet kan worden. Nog een nadeel: vroeger hielden de bedrijven hun gedeelte van het strand altijd schoon. Met de nieuwe free-for-all lijkt het erop dat niemand zich meer verantwoordelijk voelt ... Het zou mooi zijn als ze een oplossing kunnen vinden om een ​​aantal van de bedrijven op een ordelijke legale manier terug naar het strand te krijgen - ik heb mijn gehuurde stoel gemist , paraplu en koud bier deze keer ... :-) "

  31-Dec-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.4/ 5. Van 13 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Patong Beach

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Phuket