Polar Spa Massage for Men
TravelGay aanbeveling Polar Spa Massage voor Mannen
Klik om te stemmen
Rating: 2.8/ 5. Van 107 stemmen.
Even geduld aub...

Polar Spa Massage for Men

237 Giang Vo St, Dong Da, Hanoi, Vietnam  kaart 

Polar Spa is een spa voor mannen en biedt een scala aan massages, waaronder vierhandige en volledige lichaamsmassages. Er zijn 5 standaard kamers en 2 VIP kamers en 1 luxe kamer. Hotstone- en oliemassage met de luxe service.

Geen saunafaciliteiten en geen out-call-service. De spa sluit om 11 uur (laatste inloopafspraak om 30 uur). Gelegen aan de kant van een hoofdstraat, heel gemakkelijk te vinden.

Kenmerken

massage

Bijgewerkt: 31-mrt-2022
2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 107 stemmen


weekdag: 10:30 - 23:30
weekend: 10:30 - 23:30 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Polar Spa Massage voor MannenLaat beoordeling achter

 1. T Thomas
  Waarom klaagt iedereen?

  “Ik weet niet zeker waarom iedereen klaagt over het geven van fooien - het is vrij standaard in Thailand en elders. 1M VND is gelijk aan 40 USD en je krijgt volledige service... een happy end neemt genoegen met minder. Zorg ervoor dat u precies vertelt wat u wilt en regel de fooien van tevoren. Ik ben er meerdere keren geweest en als je geeft, zul je ook genieten, maar als je 5 - 10 USD probeert te besparen, moet je ergens anders heen gaan. Ja, eigenaar kan meer doen aan de schoonmaak, dat heb ik ze ook verteld!“

  04-mei-2023
 2. P Peter
  Peter

  “Afzetterij - vermijd deze plek.
  Ik heb een massage van 90 minuten geboekt. Na ongeveer 55 minuten van een slechte tot matige massage, inclusief ongeveer 10 minuten van de masseur die zijn spullen ophaalde en douchte, eiste hij een fooi van 1,000,000. Ik weigerde. Ik ging naar de receptie en klaagde, waarop ze "sorry" reageerden en me toch 90 minuten in rekening brachten.
  Ik vertrok minder dan 90 minuten na aankomst. "

  28-Jan-2020
 3. T Tim
  Zeer slechte ervaring

  “De service was erg slecht. Ik heb daar 1 uur verspild.
  Het personeel wist niet hoe ze moesten masseren.
  De kamer, faciliteiten waren onder de maat. Het personeel vroeg me om meer fooi, ook al heb ik het afgewezen.
  Ik kom niet meer terug. "

  23-Dec-2019
 4. Y Yoshi
  Ik zal een lange pauze nemen van deze plek

  “Ik ben nogal een trouwe klant van Polar Spa, maar na het bezoek van het derde jaar moet ik zeggen dat ik een lange pauze zal nemen voordat deze plek weer op het goede spoor komt.

  Deze week ben ik er twee keer geweest. De eerste jongen was uitstekend, hij gaf een volledig werk van 90 minuten. De VIP-kamer kostte 550,000 VND, dus ik gaf een fooi van 550,000 VND en vond het genereus. Maar hij vroeg om 1,000,000 ... heilig! Uiteindelijk hebben we afgewikkeld met 650,000 VND.

  Een paar dagen later ging ik voor het 2e bezoek met een andere jongen. Goede service, geen bedrog. Deze jongen vond het prima met een fooi van 550,000 VND die ik had voorgesteld. Maar de trol kwam bij de receptie. De manager vroeg me of ik niet tevreden was met zo weinig fooien. Het is belachelijk omdat alles in de kamer was ingesteld en gedaan, maar de manager kwam lastigvallen. Ik voegde 100,000 VND toe en zei hem ervoor te zorgen dat de jongen het zou krijgen, maar ik betwijfel het omdat hij de krant niet heeft herschreven.

  Beide keren kon ik mijn eigen jongen achter het gordijn uitkiezen, het waren er ongeveer 10, allemaal jong en knap. Het bed was schoner, ik rook de vreselijke geur niet zoals voorheen.

  De agressiviteit van de stafmedewerkers (vooral als manager) is de belangrijkste reden waarom ik geen zin heb om terug te gaan. Deze plaats is vrij prijzig in Hanoi en zelfs hoger dan Saigon. 550,000 VND gedurende 90 minuten in een VIP-ruimte, een totaal van 1,200,000 VND per bezoek.

  Houd er rekening mee dat 20-30% van het fooien op deze plek onmogelijk is. "

  14-Dec-2019
 5. H Henry
  Het geld niet waard

  'Dus ik vond een jongen van Grindr die bij Polar Spa werkte. Zijn foto's waren leuk, dus ik besloot hem te gaan ontmoeten. Ik betaalde voor een massage van 60 minuten - en het personeel en de masseur wilden me daar zo snel mogelijk weghalen, zodat de jongen bij de volgende cliënt kon zijn. De jongen kon ook helemaal niet goed uit de grond komen en had geen massagevaardigheden. Hij wilde me gewoon superhard en snel aftrekken zodat ik zou klaarkomen. Grotere problemen: er zaten insecten in de kamer en ik kreeg een VIP-kamer. Ik vroeg de staf / gastheer of ik andere jongens kon zien (ze zitten eigenlijk allemaal in een glazen kooi) en hij zei me "Nee, je moet morgen terugkomen". Ik legde uit dat mijn ervaring niet erg goed was, maar het kon hem niet schelen. Ik legde verder uit dat als ik een jongen vond die er heter uitzag, ik waarschijnlijk de volgende dag terug zou komen voor die jongen, en hij stond erop dat ik morgen terug zou moeten komen als ik zelfs maar naar andere jongens wilde kijken. Het is als: "Wil je mijn geld afpakken of niet" !? De gastheer weigerde me ook een taxi te bellen - en het bedrijf ligt aan een hoofdweg, die erg moeilijk over te steken is om bij een taxistandplaats te komen. Over het algemeen is het echt een beetje dodgy en ik zou aanraden om niet te gaan. Als je wanhopig bent, dan denk ik dat het het proberen waard is - de prijs is redelijk laag, maar de service, netheid en de algehele ervaring zijn gewoon zo teleurstellend dat het beter is om je geld te besparen. Echt, het was de gastheer die de ervaring voor mij het ergste maakte - hij sprak niet echt Engels, hij was onbeleefd en het leek alsof hij drugs gebruikte (hevig zweten op een koude dag, vroeg me om een ​​'tip' toen hij me geen enkele dienst gaf, enz.). "

  22-Aug-2019
 6. R Richard
  Geweldige ervaring

  “Ik ben tijdens mijn reis twee keer naar Polar spa geweest, beide keren was een geweldige ervaring.

  De plaats is gemakkelijk te vinden en het receptiepersoneel is vriendelijk en deskundig.
  Ik koos mijn pakket en kamer, en werd getoond waar ik me kon omkleden en vervolgens naar de kamer gebracht.

  Mijn masseuse kwam binnen en begroette me, hij kleedde me uit en douchte me voordat hij het bed klaarmaakte en de massage begon.

  De druk was goed, het gevoel was geweldig, hij masseerde het hele lichaam en was nog steeds vol en attent.

  Vervolgens bracht hij een gezichtsmasker op me aan en vertrok om zich te douchen voordat hij terugkeerde om het masker te verwijderen en de massage op verbazingwekkende manieren af ​​te maken.

  Beide keren dat ik Nam zag, zou ik hem ten zeerste aanbevelen. Vraag hem bij naam bij het boeken. "

  27-mei-2019
 7. H Hector
  Best aardig

  “Ik ging op zaterdag om ongeveer 5 uur naar Polar Spa. De plaats is gemakkelijk te vinden omdat het aan een drukke straat ligt.

  Ik kreeg geen keuze uit kamers. Ze hebben me net de VIP-kamer gegeven, die een niveau boven de standaardkamer en een niveau onder de luxe kamer is. Nadat ik mijn massagebehandeling uit het menu had gekozen, werd ik naar de lockerruimte gebracht, die zich direct achter de receptie bevindt. Ik kreeg te horen dat ik alles in mijn kluisje moest doen, inclusief mijn kleren, pantoffels, portemonnee en mobiele telefoon. Ik kreeg een Japanse yukata / badjas en een korte broek om aan te trekken, maar ik wist niet hoe ik de mantel moest aantrekken, dus de receptioniste hielp me. Ik heb de korte broek niet gedragen. Hij zei dat ik een man kon kiezen of dat er een aan mij kon worden toegewezen. Ik besloot er een te kiezen. Er was een groot gordijn achter het kluisje. De receptioniste trok het gordijn open en er was een glazen wand met een paar jongens erachter. Ze droegen allemaal T-shirts en zaten op een bankje. Het waren er ongeveer 10. Ze zeiden niets; ze keken gewoon recht voor zich uit, volkomen emotieloos. Om de een of andere reden werd ik door hen geïntimideerd. Ik koos voor Linh, maar geen van hen was 100 procent mijn type.

  We gingen drie trappen op naar een smalle kamer aan het einde van een gang. Er was een verhoogd platform met een mat erop. Naast het platform was een staande douche. Linh verontschuldigde zich zodat hij zich op de massage kon voorbereiden. De kamer had geen airconditioning, dus ik zweette terwijl ik wachtte tot hij terug zou komen. Na een paar minuten kwam hij terug met wat zeep en mondwater. Hij bood aan om me te wassen, maar ik stond erop om alleen te douchen. Hij giechelde voordat hij me de zeep overhandigde. Hij droeg me ook op om met het mondwater te gorgelen.

  We zijn begonnen nadat Linh me hielp droog te worden. Het was een heel kalmerende massage. Ik ben een paar keer bijna in slaap gevallen. Hij begon met een oliemassage voordat hij de hete stenen tevoorschijn haalde. Ze voelden zich heel goed; Ik wou dat hij ze meer had gebruikt.

  Linh verontschuldigde zich nogmaals om te gaan douchen. Ik dacht dat hij in een andere kamer zou douchen, maar hij gebruikte de kamer naast het perron. Nadat hij zich had afgedroogd, zei hij dat ik me moest omdraaien en bood me "extra service" aan, waarmee ik instemde. Er werd geen melding gemaakt van tips; hij deed het gewoon heel goed. Aan het eind hebben we samen gedoucht. Hij haalde een vel papier tevoorschijn en ik schreef daar het fooibedrag op. Hij vroeg me ook om mijn telefoonnummer.

  Over het algemeen was het een goede ervaring. Het was niet de beste massage die ik ooit heb gehad, maar het was een goede deal voor zijn prijs. Ik kom waarschijnlijk terug. "

  17-feb-2019
 8. K Kevin
  Wat heb ik net meegemaakt ?????

  “Bij het betreden van de spa werden we meteen begroet door een man die ons de mogelijkheden voor spa-kamers liet zien. Er waren drie van ons en we kozen allemaal voor de "standaard" spa-kamer. Dit leek de man niet te plezieren. We werden toen om de hoek begeleid (eigenlijk achter de begroetingsbalie) naar een muur met kluisjes waar we de opdracht kregen om ons uit te kleden en een badjas aan te trekken. Er was geen privacy tussen onszelf en degenen die ervoor kozen om de hoek te lopen.

  We kregen toen te zien wie onze massageman zou zijn en begeleidden drie vluchten naar de standaardkamer. We moesten wachten om gedoucht te worden, want er was maar één doucheruimte en we waren met z'n drieën. Mijn massageman zat stilletjes naast me, vaak glimlachend, terwijl we wachtten.

  Door iemand gedoucht worden was een leuke touch.

  De massage was echt niet slecht voor mijn rug. Helaas werd alleen mijn rug gemasseerd, want toen zei mijn man: "Ik ga nu douchen." Na een paar minuten kwam hij terug, vroeg me om me om te draaien en toen ontkleedde hij zich volledig.

  Er was geen massage meer en het lukrake eindresultaat was echt vrij onaangenaam.

  Ik zou nooit meer terugkeren. De tip is aan het einde besproken en op een formulier geschreven. Blijkbaar heb ik aanzienlijk te veel fooi gegeven in vergelijking met mijn vrienden. Een passende fooi is waarschijnlijk 30-50% van de rekening voor een standaard massageruimte. "

  08-november-2018
 9. M Minata
  Het ergste

  “De douche van de VIP-kamer werkte niet. Ze lieten me douchen in een gedeelde kamer met velen die per ongeluk werden geopend door een andere masseur. Ik voelde me als dierentuindier. Masseur had vaardigheden, maar ik voelde me helemaal niet tevreden. Geloof me, laat de lokale bevolking deze spa gebruiken. Het is helemaal niet goed voor toeristen. "

  13-oktober-2018
 10. A Andrew
  Veel beter dan de beoordelingen suggereerden

  “Aan een losse eind zonder hotelkamer en lang wachten tot een vlucht naar huis, riskeerde ik hier een massage-ervaring en was zo blij dat ik dat gedaan heb. Makkelijk te vinden, verwelkomd door een zeer vriendelijke man die Engels sprak en me het menu liet zien (hetzelfde als de website). Koos voor een VIP-kamer, zodat de douche in de kamer was, wat beter was. Nadat ik mijn bezittingen had opgeborgen en een korte broek en een jurk had gekregen, kreeg ik de mogelijkheid om mijn masseur te kiezen. Dit is een beetje verontrustend (ze zitten achter glas) maar ze leken allemaal enthousiast en er was een reeks builds. Koos Nam die mijn type was en gaf een goede massage met een beetje Engels. Ik had benadrukt dat ik een bezoek van 90 minuten verwachtte en dit werd gehonoreerd. Hij douchte me, kleedde me aan en gaf me een goede massage van rug en benen, plus gebruikte hete stenen. Daarna kleedde hij zich uit en douchte voordat ik me omdraaide en een iets andere massagestijl aanbood. Zijn gladde, sexy lichaam was een geweldige afsluiting van de massage, waarna we allebei douchten. Er werd niet gesproken over fooien totdat we allebei gekleed waren en je de fooi op de rekening schrijft. Al met al een geweldig bezoek. "

  16-Aug-2018
 11. G Gras
  Ik raad deze plek aan ondanks kleine verbeteringen

  “Schud je eerdere ervaringen in andere landen (Thailand, Taiwan, enz.) Van je af als je deze locatie betreedt, maar deze herenspa deelt dezelfde kern. Ik bezocht twee keer binnen een week, elk pakket was een 90 minuten durende VIP-kamer voor 550,000 VND. Het is misschien een hit of misser, hoewel de misser niet mijn ergste ervaring is, maar de hit was gewoon fenomenaal. Mijn "hit" deed het volledige werk, zonder op tijd vals te spelen. De masseur was professioneel in elk onderdeel van de dienst. Ik gaf respectievelijk 200,000 en 550,000 VND een fooi. Mijn eerste masseur liet een paar onderdelen achterwege waardoor ik relatief minder fooi gaf.

  Fooien: wanneer de service is voltooid, zal de masseur een rekening presenteren met de kosten (wat u bij de receptie heeft gekozen), u voegt gewoon het fooi-gedeelte toe. De masseur onderhandelt (mag) niet voor en na om fooien te geven. Ik heb betaald via VND omdat het USD hoger kost. Niet zeker over creditcard.

  Communicatie: ze spreken heel eenvoudig Engels, dus wees eenvoudig.

  Nadelen en verbetering: de kussens, handdoeken en badjassen kunnen beter worden gerecycled. De receptie is gastvrij vriendelijk, maar kan beter zijn in communicatieve vaardigheden (Engels). "

  21-Jan-2018
 12. d Dan
  Slechtste massage

  “Het personeel moet goed worden opgeleid om te masseren. Ik kreeg [een medewerker] zonder mijn selectie. Ik had moeten weigeren, maar ik was aardig. Hij gaat rond en rond mijn rug. Hij verliet de kamer 4 keer tijdens mijn geboekte 2 uur. Ik was aardig geweest en gaf hem nog steeds een goede fooi, maar ik ben helemaal niet tevreden.

  Wachten tot de tijd klaar is. Echt een verspilling van mijn tijd en geld. "

  28-jul-2017
 13. H Howard
  Verschrikkelijke ervaring

  “De masseurs waren meisjesachtig, wat intimiderend was voor mij en mijn vriend. De badkamer was donker, schaduwrijk en vuil.

  Mijn masseur miste duidelijk ervaring en vaardigheden op het gebied van massage. Hij bleef wrijven en porren over elk deel van me en bracht eeuwig op mijn rug door. Het hele proces was HELEMAAL NIET leuk.

  Tijdens het eerste deel van de massage bleef ik denken wat hij in godsnaam aan het doen was, de rest van de tijd bad ik dat het voorbij zou zijn. "

  20-jul-2017
 14. H Hua
  Polar Spa verhuist naar een nieuwe locatie

  “Polar Spa verhuist naar een nieuwe locatie op: Add 237 Giang Vo St, Dong Da Dist, Utopia Map
  090-485-1075, website www.polar.com.vn, (alleen massage, nu geen sauna)

  De grootste massage in Ha noi, ha 15 masseur

  Nieuwe locatie (vanaf maart 2016). Een luxe kamer, twee VIP-kamers en 5 standaardkamers. Dagelijks geopend van 10 - 30 uur (laatste inloopafspraak om 11 uur). Alleen ontvangst. "

  11-mrt-2016
 15. R roman
  Slechtste plaats

  “Ik heb deze plek vorige maand bezocht voor een massage. 60min voor 250.000 vnd. Er waren ongeveer 12 jongens om uit te kiezen, meestal erg meisjesachtige jongens of dik. De man die ik koos was onprofessioneel, sprak geen Engels, zelfs sorry, alsjeblieft of hallo. Massage was echt heel slecht,
  Saunakaart 80.000 er waren slechts 10 of 15 klanten, meestal van massage. Faciliteiten erg schoon, mooi, maar massageruimte erg rommelig, vuile handdoek walgelijk. Kom nooit terug ..."

  02-Aug-2015
 16. J Jea
  Ken uw klant

  “Ik ging naar deze plek om een ​​ontspannende massage te krijgen. Maar ik had het gevoel dat de masseur me geil probeerde te maken. Eigenlijk moet hij worden opgeleid om te masseren. En ik had het gelukkige deel niet echt nodig, maar het was te lang vergeleken met de tijd van de massage. De masseur begreep de behoefte van de klant niet echt.
  Ik zou het niet aanraden om hier te komen voor een GOEDE massage. "

  18-jul-2015
 17. R Richard
  Een bezoek waard

  "Een bezoek waard. Zoals opgemerkt, loop binnen, kies service (massage), inhoud in kluisje met handdoek en slippers voor bezoek, "doucheruimte" voor melkbad, mat op de vloer voor massage met toegewezen personeel. Het personeel is knap en vriendelijk. De niet-massage aspecten van het bezoek leiden te veel af. Geen melkbad of gezichtsmasker of hete stenen nodig. De omgeving is ook een bezoek waard! De directe omgeving is toeristisch vriendelijk en verkeersvrij! Bezocht ook Z Spa en vond de massage beter bij Z Spa, maar toegang tot de faciliteiten bij Polar minder stressvol. De twee bedrijven zijn aan elkaar gerelateerd aangezien de visitekaartjes voor beide bedrijven op beide locaties bij de receptie liggen. Het einde is gelukkig genoeg, maar geeft de voorkeur aan 80 minuten massage en 10 minuten happy. Verwacht een fooi te geven tussen de 50% en 100% van de totale rekening. "

  01-Dec-2014
 18. J Jim
  Veel te klein

  “Deze sauna is veel te klein. Voor privacy is er nergens heen. Verspil geen tijd, "

  01-november-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.8/ 5. Van 107 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Polar Spa Massage voor Mannen

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Hanoi