Prins
TravelGay aanbeveling Prince
Klik om te stemmen
Rating: 3.5/ 5. Van 67 stemmen.
Even geduld aub...

Prins

near Sinchon Station (Exit 8), Seoul, South Korea  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gaycruiseclub in het gebied van Sinchon. Tot de faciliteiten van Prince behoren kluisjes, douches, tv-kamer, zithoek, 3 grote kamers, 14 privécabines en gratis WiFi. Buitenlanders zijn welkom. Open 24 uur.

Neem vanaf Sinchon Station afslag 8 en loop 3-4 minuten rechtdoor, je ziet een bord op een wit bord. Prince bevindt zich op de 3e en 4e verdieping van dat gebouw.

dichtstbijzijnde station: Sinchon (afrit 8)

Functies

internettoegang, doolhof, rustcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 29-jan-2021
3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen


weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. C C
  Ik hoop dat je verlegenheid hebt overwonnen

  "Hey man. Ik hoop dat je je verlegenheid hebt overwonnen. Ik ben in Amerika (Florida) en kom volgende week opnieuw op bezoek. Als je in de buurt bent en iemand nodig hebt om te helpen met de verlegenheid, laat het me weten :) hahaha “

  05-november-2019
  • H Hein
   Ik kan deze plek niet vinden

   “Ik ben er vorige maand geweest, ik kan deze plek niet vinden. Kun je me vertellen hoe ik deze plek precies kan vinden? "

   07-mei-2020
 2. J JayJ
  De beste Gaysauna voor buitenlanders in Korea

  “Helaas laten de meeste goede Gaysauna's (Black, Shelter) geen buitenlanders toe. Maar deze sauna is vriendelijk voor buitenlanders en de lokale bevolking hier is ook vriendelijk voor buitenlanders.
  Als je een buitenlander bent en een paar Koreaanse locals wilt ontmoeten, kun je beter naar deze sauna gaan. "

  09-april-2019
 3. B B
  Gemixte gevoelens

  “Voordelen:
  Deze plaats is vriendelijk voor buitenlanders, ik kom uit de VS en ben halverwege de twintig in een fatsoenlijke vorm ... en had geen problemen om binnen te komen.


  Het personeel was vriendelijk en behulpzaam ondanks mijn kennis van Koreaans

  Budgetvriendelijk op 13k ($ 11USD)

  nadelen:

  De verlichting was vreselijk en veel klanten brachten daar mobiele telefoons mee en gebruikten ze als zaklampen, wat zowel vervelend als een privacykwestie is.

  De speelplekken ontbraken netheid


  Ik kwam hier op een doordeweekse dag en het was behoorlijk druk en ik heb een goede tijd gehad om geluk te hebben met een paar Koreaanse jongens, met dat gezegd zijnde dat veel Koreanen, naar mijn ervaring, liever vasthouden aan hun eigen soort dus probeer dat niet te zijn offedned als je hier komt als een vreemdeling ... het kan sommige plaatselijke bewoners afschrikken ... maar zo is het helaas in Korea. Als je geduldig bent, zul je een man kunnen vinden die past bij "

  26-Sep-2018
 4. G G
  Het personeel geeft de voorkeur aan Koreanen

  “De toegang werd mij geweigerd omdat mij alleen Koreaans werd verteld. Ik ben niet Oost-Aziatisch. Ik word als gemiddeld beschouwd in mijn thuisland. Ik kwam echter een andere dag binnen, er was wat hulp nodig van een lokale Koreaanse man. Al met al leek het het niet waard.

  Het personeel lijkt een sterke voorkeur te hebben voor Koreaanse jongens (ik begrijp het. Je moet je klanten tevreden houden.) Als je geen Koreaan bent, weet ik niet zeker of je wordt binnengelaten. Veel succes. '

  28-jul-2018
 5. t totaal
  goed

  “Het exacte adres is Sinchon-ro 60, metro Sinchon, afrit 8. Ga naar 3F, betaal 7000 voor 7 uur of 13000 na 7 uur.

  Je krijgt de lockersleutel, 2 handdoeken. De douches bevinden zich op dezelfde verdieping. Ga naar boven (open gewoon de toegangsdeur en ga naar boven). Er is een speelterrein met kleine ligboxen. Ik heb een geweldige tijd gehad met 4 jongens. Bij mijn aankomst waren er maar 3 jongens, daarna kwamen er nog eens 4. Hoe dan ook niet zoveel als ik had verwacht.

  Over het beperkingsbeleid - ja, er is een teken dat sa-guys niet zijn toegestaan, maar de faciliteit is privé, de eigenaar stelt regels op. "

  09-november-2017
 6. L Lucky
  Kale plek

  'Je kunt nog steeds geluk hebben. Ze lieten ons binnen met onze Zuidoost-Aziatische looks. We zijn allebei fit en zien er relatief goed uit. Ging op dinsdag middernacht en de plaats had nog 6 mensen over. Ik en mijn vriend hadden al plezier met elkaar in een privécabine en een relatief hete Koreaan kwam bij ons. Misschien kwam het doordat die plaats weinig kippenvel had, waartoe hij zich verplichtte. Het was erg heet. Maar ik weet dat dat puur geluk was. Nadat we vertrokken was de club helemaal leeg. "

  20-Sep-2017
 7. L Layton
  Mooi en schoon

  “Ik ben Koreaans, Spaans, Filipijns-Amerikaan, opgegroeid in Amerika, maar ik ga vaak naar Korea om mijn grootmoeder te zien. Ik spreek niet vloeiend Koreaans, dus ik gebruik meestal Engels. Het was mijn eerste poging om naar dit soort cruises te gaan. Prince was klein maar schoon en stonk niet.

  Ik wilde heel graag live-actie zien, maar ik was te verlegen om een ​​kamer te controleren. Dus ik besloot gewoon om in één kamer te blijven. Mensen kwamen in en uit om me te bekijken, probeerden me te kussen en aan te raken. Maar aangezien het mijn eerste keer was, wist ik niet hoe ik moest reageren. 11 jongens proberen met me te vrijen, maar het is niemand gelukt omdat ik echt bang was.

  Als je wilt uitchecken en wat actie wilt, kun je Prince bezoeken, zorg ervoor dat je de kwaliteit hebt waarnaar de mensen op zoek zijn, anders kom je tot niets.

  De plaats is gemakkelijk te vinden als je weet hoe je de kaart moet volgen. "

  31-jul-2017
 8. B B
  Geen buitenlanders

  "Ik ging maar kreeg een bord te zien met de tekst" geen buitenlanders - nieuw beleid ""

  25-mrt-2017
 9. A Alex
  Ik ontmoette mijn Mr. Right

  “De tijd die ik bezocht was in de nieuwjaarsperiode van 2017, rond 11 uur, er zijn maar 6 mensen !!!

  "Bed" in de grote kamer op de 1e verdieping was niet goed, maar het bed op de 2e verdieping was redelijk schoon. Doucheruimte niet zo schoon, wasruimte ook. Bijna alle jongens daar waren erg passief, ze slapen daar gewoon, en je kunt horen dat iemand snurkt, maar ze wijzen je niet af als je iets aanbiedt.

  Dus een bezoek hier in de nieuwjaarsperiode of doordeweekse dagen wordt niet aanbevolen.

  Hoe dan ook, ik ontmoette een heel schattig en cool Korea. Maar ik heb zijn contact niet gekregen, ik wil hem nog een keer ontmoeten :(. "

  03-Jan-2017
 10. B B
  Jonger publiek, schone faciliteiten

  “In vergelijking met Shelter is deze plek echt beter onderhouden en comfortabeler. Het heeft 2 verdiepingen. Eerste verdieping is de kluisjes, douchefaciliteiten en een kleine tv-lounge. Tweede verdieping is waar de cabines zijn. De cabines zijn redelijk groot, maar je kunt de deuren niet op slot doen, dus wees voorbereid op ongenode handen en telefoons die op je gezicht schijnen terwijl je plezier hebt.

  Shelter heeft mooiere en warmere jongens, maar de gebruikers van Prince zijn meer proactief. Ik ben Zuidoost-Aziatische Chinees, dus zelfs als ik geen Koreaans spreek, had ik er niet veel moeite mee om naar binnen te gaan. Maar net als bij Shelter, alleen om me voor te bereiden op een onvriendelijke behandeling. "

  16-Sep-2016
 11. D Dennis
  "Geen vetten of ouder dan 40"

  "Ik kreeg een bordje te zien met de tekst" Geen vetten of ouder dan 40. Sorry, maar dit is ons beleid. ""

  10-april-2016
 12. a a
  het is geen sauna

  “Het is alleen een cruiseschip met kamers. Geen sauna, geen jacuzzy, geen stoomcabine niets. Gewoon een verspilling van geld. "

  01-april-2016
 13. A Anoniem
  Leuke plaats !

  “Ik ben een buitenlander (Amerikaanse soldaat) en ik heb hier een geweldige tijd gehad. Ik ging op zondag en het was behoorlijk druk, 2 van de 20 jongens hielden niet van buitenlanders, dus bijna allemaal zijn ze oké met buitenlanders, ik vond het leuk en genoot ervan.
  Ik ga volgend weekend zeker terug. "

  24-Jan-2016
 14. k kunal
  Kon niet vinden

  'Gisteren heb ik naar Prince gezocht. Als locatie verlaat ik 8 en loop waarschijnlijk 200 meter en ik zag een groot gebouw bovenaan het witte bord. Ik ga 3 of 4 verdiepingen. Ik kan het niet vinden. "

  02-Jan-2016
 15. D David
  Het is goed

  “Ik ben een buitenlander en ik heb hier veel succes gehad. Soms duurt het even en soms gebeurt het niet, maar meestal gebeurt er iets. Je krijgt waar je voor betaalt. Er is gezorgd voor kamers om je ding te doen en voorraden. "

  21-november-2015
 16. P Park
  Oppa-stijl

  “Het was een geweldige ervaring! Ik kom uit de Filipijnen en ik heb dit badhuis geprobeerd voordat we hier teruggaan. In eerste instantie heb ik echt geen idee hoe het werkt. Ik ging naar de 2e verdieping en keek naar live-acties in sommige kamers. Ik ging naar beneden en probeerde de donkere grote kamer waar ik mijn eerste plezier had. Ik zal teruggaan!!!!!"

  28-Sep-2015
 17. C Christoffel
  Koreaans voor Koreaanse sauna

  “Op deze plek zijn alleen mensen onder de 40 toegestaan, geen dikke mensen of grote mensen. De actie is Koreaans op Koreaans. Ik ben ouder en een grote kerel. Een jaar geleden kwam ik onder het oude beleid en had de beste tijd ooit. Misschien gewoon geluk. "

  08-jul-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.5/ 5. Van 67 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Prince

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Seoul