Sauna ‘t Herenhuis
TravelGay aanrader Sauna 't Herenhuis
Sauna 't Herenhuis
Klik om te stemmen
Rating: 3.0/ 5. Van 59 stemmen.
Even geduld aub...

Sauna 't Herenhuis

De Lescluzestraat 63, Antwerp, Belgium, 2600  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay Sauna 't Herenhuis (sinds 1999) in een verbouwd herenhuis voorzien van een 15-persoons jacuzzi, droge sauna, stoomcabine, relaxruimte, videokamer, slingroom.

De eigen bar serveert drankjes en snacks. Er zijn massages en schoonheidsbehandelingen beschikbaar. De menigte is van verschillende leeftijden en soorten. Gelegen in het zuiden van Antwerpen.

Functies

bar, stoombad, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines

Bijgewerkt: 02-aug-2021
3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen


weekdag: 12:00 - 00:00 / 02:00
weekend: 12:00 - 02:00 / 00:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. j Jess
  Zeer onvriendelijk personeel, de weinigen die het voor iedereen verpesten

  "Ik was een vaste klant die hier vrienden ontmoette en ontspande, maar nadat ik zo slecht was behandeld door het personeel en uiteindelijk werd gevraagd om te vertrekken zonder enige uitleg, belde ik het een dag en dat deden ook 10+ andere jongens die kwamen hier. Ik stuurde een e-mail met het verzoek om uitleg, maar kreeg nooit antwoord, de persoon die super onbeleefd was, was een schilferige opgesprongen koningin, ik zal nooit meer teruggaan naar deze plek om zo behandeld te worden. Grappig genoeg voor een Gaysauna die eigendom is van een vrouw die totaal geen idee heeft van klantenservice, wanneer deze plek sluit, wat dan ook, zal het ook een goede zaak zijn. Laten we hopen dat iemand met meer gezond verstand een nieuwe sauna opent in Antwerpen. Helaas is Antwerpen hard op weg een saaie bestemming te worden voor het roze pond of de euro. ”

  25-feb-2020
 2. J Jop
  Vuile vuile vuile, onaardige werknemers.

  “Overal spelen mensen en overal vind je poep in het zwembad, in de jacuzzi, in het stoombad. Ik word er misselijk van.
  Ik hoop dat er binnenkort weer een sauna in Antwerpen komt, om deze te vergeten. ”

  31-Aug-2019
 3. P Paul
  waar heeft mannen het over ??

  “Ik kom er af en toe af en toe, en het is een van mijn favoriete sauna's die ik graag bezoek. Ik heb nog nooit personeel dwaas of onbeschoft gezien. Ze reageren netjes en ervaren, evenals het bestellen van de drankjes. Hebben de negatieven het over het Herenhuis in Antwerpen? En ik bezoek verschillende gay sauna's in België en Nederland, dan zijn er sauna's die echt slecht zijn. Herenhuis Antwerpen is een echte aanrader. ”

  16-april-2019
 4. F F
  Saunahuis

  “Gisteravond daar zijn we een regelmatige saunabezoeker, maar wat je daar aantreft ... kleine, vieze, naar urine ruikende kelder waar het saunagedeelte zich bevindt. Het grote bubbelbad, losse tegels, rand erg vet en vuil, de "de witte" overloopmatten zijn vuil en zitten vol schimmels. Op verschillende plaatsen zie je roest. Als je de trap neemt, heb je vuil aan je voeten, om nog maar te zwijgen van de trap naar kleedkamer en speelkamers. Het enige positieve is dat de sauna goed werkt. Het wordt hoog tijd dat er vernieuwd moet worden, ik denk dat de hygiëne gecontroleerd moest worden dat deze plek per direct gesloten zou worden. ”

  22-Dec-2018
 5. D Dimitri
  OMG hoe oneerlijk kun je zijn?

  'Ik bedoel, de meeste sauna's en cruiseclub hebben personeel dat denkt dat ze koning zijn, maar dit was DE MEEST ARROGANTE EN ONVRIENDELIJKE man die ik ooit heb ontmoet. (Tatoeages, mager en piercings). Ik zal nooit meer terugkomen. "

  02-Dec-2018
 6. G Gerrie
  Onvriendelijk deel van het personeel

  “Sommige medewerkers zijn erg onvriendelijk, ook tegen hun eigen abonnees. Het is zeker niet aan te raden, de kwaliteit neemt duidelijk een vlucht en de leeftijdscategorie is aan de vrij hoge kant. ”

  25-november-2018
 7. P Pieter
  Onbeleefd personeel

  “Personeel is erg onbeleefd tegen klanten, om alle vragen te beantwoorden die we hebben, om drankjes te verkopen, alles. Hutten waren extreem heet en klein. Grote bedden waren bevlekt. Echt duur maar niet de moeite waard. "

  27-Aug-2018
 8. T Tito
  onrein en onvriendelijk personeel

  “Gelegen ver buiten het stadscentrum. Het personeel is arrogant en onvriendelijk. Geen slippers en tapijt! Pas op voor schimmels. "

  13-feb-2018
 9. A Aleksej
  Het was geweldig!!!

  “Ik bezocht deze sauna op 14 december 2017. Alles was erg goed. Overal is het schoon en gezellig. Het personeel was erg vriendelijk. Ik raad het ten sterkste aan."

  15-Dec-2017
 10. J Joe
  Eurazië

  “Zeer gunstige locatie in een groot gebouw met de naam van het huis dat gemakkelijk te vinden is. Besloten om een ​​tussenstop van 1 nacht in Antwerpen te maken, omdat het erg dicht bij het hotel was waar ik verbleef, gastvrij was een duidelijke onvriendelijke houding, hetzelfde geldt voor de tijd dat ik de drankjes bestel (te betalen, niet gratis), de houding was er nog steeds. Dus besloten om het te vergeten, omdat het belangrijkste doel om de sauna te bezoeken niet de vriendelijkheid van het personeel is, maar de menigte is materie, het was druk in het weekend met verschillende leeftijden, misschien vanwege veel trappen om te beklimmen, dus niet zoveel oudere mannen in de buurt, het gebouw was groot met 3 of 4 verdiepingen, ingericht met tapijt op de trappen waardoor het een beetje op een kasteel of paleis lijkt! Zelfs beter dan sauna Macho in Brussel, althans op basis van mijn ervaring. Als het personeel alle bezoekers gelijk zou behandelen, zouden alle 5 * van deze recensie worden gedaan! "

  26-oktober-2016
 11. D Darren
  Darren

  “Na een grondige verbouwing de schoonste en drukste sauna van Antwerpen. Levendig stoombad, groot zwembad en ook veel actie in de douches. Geen idee wanneer Sergej hier was, maar ik heb nergens tapijten gezien en ik kom al vijf jaar naar Antwerpen!

  Sommige medewerkers zijn vriendelijk, maar de twee oudere jongens van in de dertig zijn ronduit onbeleefd. Beter in de kelder blijven, waar het leuk is. Oh, en ik haat de jacuzzi omdat deze elke verdomde dag wordt schoongemaakt met stinkende producten. Stoombad, zwembad en douche-doolhof is waar de actie is. "

  25-Aug-2016
 12. S Sergej
  Deze sauna

  'Geen slippers om te kopen. Je moet zonder schoenen de vuile vloer op. Alle tapijten zijn oud en vies. De hutten zijn oud en vies. Ben helemaal geschokt !!!!! “

  03-Jan-2016
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.0/ 5. Van 59 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Sauna 't Herenhuis

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Antwerpen