Sauna Viriato – CLOSED
TravelGay aanbeveling Sauna Viriato - GESLOTEN
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 55 stemmen.
Even geduld aub...

Sauna Viriato - GESLOTEN

Rua do Telhal 4B, Lisbon, Portugal  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

blijvend GESLOTEN.

Lokale Gaysauna in de buurt van Avenida da Liberdade met droge sauna, stoombad, cabines en vaargebied. De plaats is nogal gedateerd, maar wordt in de late namiddag een beetje druk en is populair bij vriendelijke volwassen jongens en beren.

De sauna is nogal moeilijk te vinden. Gelukkig heeft een zeer behulpzame gebruiker ons gedetailleerde instructies gegeven:

Rua Telhal, nº4B. nº4 heeft vier deuropeningen - A, B, C en D. Het is in een oud deel van Lissabon en de dingen zijn niet duidelijk geïdentificeerd in deze straten. Drie van de vier deuropeningen lijken op elkaar (A, B en D) en het is moeilijk om ze van elkaar te onderscheiden omdat ze niet duidelijk gemarkeerd zijn. B heeft een kleine “B” naast 4, A heeft niets, D heeft appartementen te koop en te huur en C is een oude muziekplatenwinkel.

Sauna Virato staat op 4ºB en heeft 2 potheesters aan elke kant van de deur, een deurbel aan de rechterkant en een klein papiertje met de saunanaam aan de binnenkant van de deur, maar het glas is niet perfect transparant, waardoor het hard is lezen. Zie onze galerij voor een foto van de deur (de twee deuren aan weerszijden zijn nep).

De manier waarop Rua Telhal de Rua das Pretas doorkruist, zorgt er vaak voor dat GPS-apps de straat helemaal niet vermelden, maar alleen de Rua das Pretas. Metro: Avenida

Bijgewerkt: 13 juli 2017
3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. C Carlos
  CLOSED

  “Ik kan bevestigen dat het gesloten is, ik ben er gisteren geweest. Het hele gebouw wordt verbouwd tot koopappartementen.
  Er is nu nog maar één sauna in Lissabon, Trombeta, en die heeft maar weinig volwassen mannen, het is meestal onder de 30 jaar. Als je echt Portugese volwassen mannen in de buurt van Lissabon wilt, zijn de enige opties nu de cruisebossen in Queluz, het onderste deel van de parkeerplaats van het nationale stadion of strand 19 in Caparica (in de zomer). "

  02-april-2017
 2. F Fernando
  Sauna para os 40

  “Een maior parte dos meus homens encontro-os ali. De sauna is een sauna en een nieuwe sauna, een sauna of een sauna met een "super" sauna. De coloquei no titulo é para os 40 em diante .... e que homens lá aparecem! “

  01-Dec-2016
 3. P Paulo
  PAUL

  “Boa sauna mesmo geen centro de Lisboa. meer films op parte de tarde, en oa domingo. Simpatico, boa onda. Servico medio ... a precisar de uma obras. "

  19-oktober-2016
 4. G G
  George

  “Wat een verspilling van een taxirit !! De plaats is GESLOTEN en staat te koop! "

  27-Aug-2016
  • C Carlos
   NIET GESLOTEN!

   “Ik was er gisteren en het werkt zoals normaal (niet beter of slechter dan hoe ik het vorig jaar heb beoordeeld). Ik ga er elke maand heen!
   Geen van de arbeiders zei iets over de sluiting ervan en er is nergens een bord "te koop". "

   06-Sep-2016
   • J JJ
    Dhr. JJ

    “Het is definitief gesloten en is nu 3 maanden !!
    Er is buiten een mededeling van de Raad die aangeeft dat de financiën niet zijn opgelost of in die zin
    Het is het beste om het te missen. "

    27-mrt-2017
  • W WENDELL
   Was het Oasis?

   “Ik weet dat Oasis aan de andere kant van Ave. De Libertade aan de Rua do Salitre 85, gesloten was en dat het gebouw een bord 'Te koop' op de deur had toen ik hem bezocht. Viriato was 's middags leuk. "

   11-Sep-2016
  • T TGE-reactie
   Absoluut open

   “We hebben verschillende bevestigingen gehad dat deze sauna, hoewel moeilijk te vinden, erg open is. Speciale dank gaat uit naar Rodrigo voor aanvullende informatie over het vinden van de sauna en de bevestiging dat deze open is, plus Wendell & Carlos voor hun opmerkingen. "

   19-Sep-2016
 5. C Carlos
  Goede sauna voor volwassen liefhebbers

  “Deze sauna heeft een kleine make-over gehad en is nu een beetje beter. Iets meer ruimte en een beetje schoner.
  Het publiek bestaat nog steeds uit volwassen mannen, velen met mooie harige lichamen.
  Doordeweeks is het van 5 tot 8 uur drukker, in het weekend is het na 5 uur drukker.
  Het zwembad is nog steeds een verspilling van ruimte, aangezien niemand erin durft te gaan. Het water ziet er ok uit (er zaten ongeveer 5 chloortabletten in), maar de zwembad "muren" zagen er vies uit (het lage licht helpt ook niet).
  Sommige matrassen in de hutten hadden grote scheuren in de stof, maar waren bruikbaar.
  12 € toegangsprijs, en je krijgt een paar slapers en 2 handdoeken. In elk kluisje zitten 2 condooms, maar geen glijmiddel. De handdoeken kunnen groter zijn. "

  31-jul-2015
 6. S Stefan
  Niet zo slecht!

  "OK. De plaats is verouderd en niet hip. Maar ik geniet van mijn bezoeken omdat de echte Portugese mannen hier komen. Als je van geparfumeerde fitnessjongens houdt die hun lichaamshaar scheren, ga dan naar de kleine Trombeta-sauna in Barrio Alto. Als je wilt dat mannen mannen zijn, ga dan hierheen. Ook meer ruimte om te relaxen en televisie te kijken op een bank met een biertje. Soms moet je een beetje geduldig zijn. Maar usuele enigheid mensen in de late namiddag. "

  04-feb-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 55 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Sauna Viriato – GESLOTEN

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Lissabon