Sentral Massage CLOSED
Klik om te stemmen
Rating: 3.2/ 5. Van 47 stemmen.
Even geduld aub...

Sentral Massage CLOSED

1/F, 41-1 Jalan Thamby Pillai, Kuala Lumpur, Malaysia  kaart 

Deze sauna is gemeld als GESLOTEN - december 2021.

 

Klein en een beetje vervallen maar populair bij lokale beren, mollige mannen en hun fans. Sentral Massage heeft een droge sauna, een tv-kamer en een ontspanningsruimte.

Sentral biedt goede massages door ervaren, blinde masseurs. Sla rechtsaf bij het tweede blok als u naar het zuiden loopt vanaf het Sentral KL monorailstation.

Kenmerken

café, stoomkamer, massage, sauna, doolhof, donkere kamer

Bijgewerkt: 11 februari 2022
3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 47 stemmen


rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Sentral Massage GESLOTENLaat beoordeling achter

 1. T Looien
  Regelmatig niet meer

  “Ben er sinds 2018 meerdere keren geweest. Het wordt steeds erger in termen van netheid, faciliteiten en hygiëne. Ten eerste is de vloer nat, bijna als een mini-overstroming in de doucheruimte, doucheruimte, ten tweede, het luide, vervelende geluid in een droge saunaruimte, en de luchtventilatie helpt niet eens om de rook van egoïstische rokers te verminderen. Het is overal in het gebied. Om nog maar te zwijgen van enkele idioten die rechtstreeks op de droge saunamachine of op de vloer spugen. Vroeger was het een goede plek om rond te hangen. Ik vraag me af hoelang het nog kan volhouden in dit soort extreem vervallen situaties. "

  18-Dec-2019
 2. P Peter
  Haven voor beren en kopvoorn

  “Vroeger klein, daarna uitgebreid en nu kleiner, waarschijnlijk vanwege de huidige voorkeur voor datingapps in plaats van ontmoetingen in de echte wereld op plaatsen zoals deze.

  Grappig hoe een plek die zo vervallen en bescheiden is, zoveel intens plezier kan bieden. Een weerspiegeling van de beschermheren, denk ik, die voornamelijk bestaan ​​uit mannelijke beren en kopvoorn van middelbare leeftijd. De plaats is niettemin erg gastvrij voor mannen van alle lichaamstypes.

  Zoals de meeste (alle?) KL mannensauna's, neem je eigen glijmiddel en condoom mee. Uit persoonlijke ervaring zijn de tops die me hier benaderden meestal bareback en brachten ze normaal geen bescherming. Dus je kunt beter je eigen spullen meenemen (of misschien dagen van tevoren PrEP nemen)

  Actie vindt plaats in de donkere ruimtes, dwz de chillroom bij de lockers, de droge sauna en de stoomkamer. Als je deze 3 gebieden overslaat, zal de plaats er in feite uitzien alsof er niets ondeugends aan de hand is, aangezien de klanten een beetje verlegen zijn onder het licht. Voor privacy breng je je vangst naar de privédouches. Persoonlijk vind ik het ongemakkelijk om allesbehalve licht plezier te doen in deze sauna vanwege de harde betonnen en houten oppervlakken. Er liggen echter enkele kleine kussens in de chillroom.

  Voorzieningen zijn een beetje versleten, maar altijd in een bruikbare (zo niet perfecte) staat gehouden. Sloten op privédouches zijn normaal gesproken kapot, en ik merk dat ik vaak per ongeluk mensen stoor die daar sexy tijden doen, niet dat ik klaag. Er is een gedeelde douche die comfortabel plaats biedt aan 2 personen, waarbij het douchegordijn na een paar weken nooit meer afscheurt voordat het weer wordt vervangen enz. Ik wou dat het een slecht verlichte gemeenschappelijke douche had waar men kan lonken naar de aangeboden snoepjes.

  Er zijn 2 pc's met een gemiddelde snelheid van 70 Mbps internet. Gewoonlijk is er echter maar 1 in werkende staat, dwz toetsenbord met alle werkende toetsen of niet vergrendeld door een beheerderswachtwoord. Ik raad het gebruik ervan af vanwege het heldere scherm op een donkere, onverlichte achtergrond - niet geweldig voor de ogen. Je kunt net zo goed je ogen gebruiken om je te tegoed doen aan de beren en kopvoorn in de zaal :)

  Blijkbaar bieden ze ook blinde massages zonder zakdoekjes tegen een redelijke prijs, maar ik proefde zelden die "

  19-oktober-2019
 3. S Sean
  teleurstellend

  “Het is maar half zo groot als voorheen, voornamelijk Chinese vlezige alle leeftijden, kan heel snel verveeld raken als niets van jouw type verschijnt. Weekendmiddag kan worden verpakt en beter.
  Ik ging er vrijdagmiddag heen, na 10 minuten ga ik meteen masseren om een ​​uur te doden, maar ik zie nog steeds mijn type niet, en niets anders om dat te doen, ging gewoon weg. "

  04-mei-2019
 4. j jean pierre
  SAUNA SENTRAL NUMMER 1 voor Kuala Lumpur

  “Ik heb meer ervaringen, ik ben in KL sinds 13 jaar, ik bezoek alle sauna's in KL en rond KL, de Sentral is beter. Geen probleem met ras, religie, leeftijd, stijl, nooit heb ik een probleem. Ik hou van deze sauna en ik ben een vaste klant. "

  30-april-2019
 5. A Andy
  Slechte ervaring

  “Vuile, stinkende, waardeloze faciliteiten, zeer onbeschoft personeel (vooral het jonge personeel staat de meest kurang op een kier). Sterk niet aan te bevelen! "

  18-Sep-2018
 6. J Java
  Niet schoon

  “Niet aanbevolen voor diegenen die in dit gebied graag sauna, want het is erg vies en GEEN hygiëne! U kunt vuilnis op de vloer zien, zelfs uw doucheruimte ook! het ziet er stom uit. Het personeel moet hier te allen tijde van op de hoogte zijn. "

  21-november-2017
 7. J Joe
  Engelsman in het buitenland

  “Deze plek bezocht onlangs. Gerenoveerd en schoon, alleen een toevluchtsoord voor de getuige die ik heb bezocht in KL, hoewel sommige gebieden in de sauna zo donker zijn dat je helemaal niets kunt zien. Gemengd publiek, waaronder een aantal echt te vriendelijk (een man kan zich niet omkleden zonder een grijpbaar publiek aan te trekken?). Massage uitstekende ervaring. "

  30-jul-2017
 8. R Rick
  Beste massage

  'Vraag naar Azman, Joe of Jay. geen zakdoek maar echte reliëfmassage. "

  07-jul-2017
 9. A Amir Hafiz
  Gay jongen

  "Ik hou van deze plek omdat ik gratis thee heb"

  07-mrt-2017
 10. K KY
  Beren rond

  "Leuke berenjachtplaats"

  19-feb-2017
 11. S Sunny
  Sunny

  “Ik ben hier meerdere keren geweest, het is niet de schoonste en de grendels op de douchedeuren moeten worden gerepareerd. Het personeel is beleefd en ik heb hier altijd plezier gehad, gemengd publiek, het beste om in het weekend te bezoeken. Zondagmiddag is ook een goed moment om te bezoeken. Er zullen wat aardige kopvoorn en beren van middelbare leeftijd in de buurt zijn. "

  22-Jun-2016
 12. P Philip
  Bedankt Sentral

  “Genoten van mijn bezoek aan Sentral, het was schoon, erg prettig receptiepersoneel, goede kluisjes en uitstekende handdoeken, waarvan 2 als er vaak maar één is. Fantastische massage gehad, een van de beste die ik ooit heb gehad. Bedankt Sentral "

  16-mrt-2016
 13. M Monster
  Niet slecht, maar het kan beter

  “Ben er een paar keer geweest, niet slecht, maar ik heb niets om mee te vergelijken. Ik ga naar Sentral Sauna omdat het mij uitkomt. De jongens daar zijn gemengd publiek, sommigen passen niet. Hangt ervan af hoe kieskeurig je bent. "

  22-feb-2016
 14. R Ron
  Gesloten tot 1 mei 2015

  "Deze plaats was gesloten op woensdag 8 april 2015. Nota op de deur over renovatie en heropening op 1 mei 2015."

  08-april-2015
 15. T Tony
  Slechte ervaring

  “Ik ben een ongecompliceerde klant, maar deze sauna is de ergste die ik ooit heb gezien. Echt vies vanaf de ingang, klein, vervallen, de enige faciliteiten zijn douchecabines en toiletten. Toiletten en douches worden niet schoongemaakt. Helemaal boven toen ik terugkwam van mijn massage, ontdekte ik dat iemand mijn persoonlijke spullen had gestolen. Het personeel was echt niet aardig om me daarbij te helpen of om een ​​oplossing te vinden. Ik kan reizigers of buitenlanders gewoon aanraden om een ​​andere plaats te kiezen. "

  26-mrt-2015
 16. T Thomas
  Verwacht niets

  “Deze plek is echt de ergste die ik ooit heb gezien. Klein, vervallen, de enige faciliteiten zijn douchecabines en toiletten. Zeer kleine stoomruimte en droge sauna. Er gebeurt dus maar weinig. "

  04-feb-2015
 17. S Sammy Pierre
  Sentral sauna

  “Kleine, vervallen en versleten plek voor Maleisiërs en Indiërs met overgewicht en hun fans. Plaats moet worden opgeknapt en schoongeschrobd, vooral toiletten en douchecabines. Computers voor internetgebruik werken niet of zijn erg traag. Tv-kamer is OK. Kluisjes zijn schoon. Sommige medewerkers zijn hoffelijk, andere niet. "

  30-oktober-2014
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.2/ 5. Van 47 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Sentral Massage GESLOTEN

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Kuala Lumpur