Studs Club (CLOSED)
TravelGay aanbeveling Studs Club (GESLOTEN)
Studs Club (GESLOTEN)
Klik om te stemmen
Rating: 3.1/ 5. Van 78 stemmen.
Even geduld aub...

Studs Club (GESLOTEN)

Hoogste van Brugge 1, Bruges, Belgium, 8000  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De enige Gayclub in de historische stad Brugge. Studs Club is een gay-locatie voor mannen die 's avonds laat alleen voor mannen is, en biedt een verleidelijke, kinky sfeer waar gasten elkaar beter kunnen leren kennen.

We houden van hun thema-avonden, met name Towel Night en hun zomerstrandfeest - kijk op hun website voor meer informatie. Gelegen dicht bij het treinstation / stadscentrum in een discrete zijstraat. Buzz de bel om binnen te komen.

Functies

bar, muziek, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 17 juli 2020
3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 78 stemmen


weekdag: do-vr 22:00 - 04:00 uur
weekend: za 22:00 - 04:00 uur; Zo 20:00 - 04:00

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. S Samrudha
  Zielig .. ga in plaats daarvan naar een gewone str8-balk

  "Ik bezocht deze plek in 2016, ging naar deze plek om met mijn toenmalige vriendje te praten met wie ik ruzie had .. het management bleef een drankje in mijn gezicht duwen .. ik zei dat ze me een minuutje moesten geven. Ik wil gewoon met mijn vriendje praten .. en hij was super onbeleefd en vroeg me om te vertrekken .. vertrouw erop dat het de ergste nacht was die ik ooit heb gehad en hij zorgde ervoor dat het de ergste was .. dat 3 jaar later toen ik uit elkaar ging, ik er een punt van maakte om dit te schrijven recensie voor deze meneer en zijn club ..

  Meest zielige plek waar ik ooit in mijn leven ben geweest .. "

  11-jul-2019
 2. P Pierre
  Het ergste. Bar. Ooit.

  “Brugge is een prachtige stad met heel veel plekken om te ontdekken, helaas is Studs daar niet een van. De eigenaren zijn buitengewoon onbeleefd en de klantenkring is niet aanwezig. Verspil daar geen tijd. "

  15-Jun-2019
 3. T James
  Nooit meer

  “Ik kwam met een open geest bij" Studs "en klaar voor een heel goede nacht. We wonen nu een jaar in Brugge, we zijn erg geïntegreerd en beleefd, maar we gingen nooit naar de Gayscene en wilden het heel graag ontdekken.
  De bar is ongelooflijk klein van binnen, maar we dachten toch dat we een leuke tijd zouden hebben. Zodra we echter binnenkwamen, bestelden we een drankje en de baas kwam naar ons toe en confronteerde ons omdat we twee personen waren en we geen twee drankjes hadden besteld! We dachten dat we eerst een drankje zouden bestellen, dan nog een, plezier zouden hebben en nog wat meer bestellen. Maar de baas had het NIET.

  We voelden ons zo onwelkom, dat we onmiddellijk moesten vertrekken. Niet alleen was de plaats bijna leeg, maar de baas schreeuwde ook naar ons om meer te bestellen. We vertelden hem over de eigenaardigheid van LGBT-ruimtes, hoe ze een veilige haven voor LGBT-mensen zouden moeten zijn, dat we net waren aangekomen en op het punt stonden meer drankjes te kopen, maar de baas had het gewoon niet. Dus gooide hij ons eruit.

  Al met al is dit gewoon weer een zielige Gaybar, met een zeer onvriendelijke baas. Het enige dat ze voor zichzelf hebben aangepakt, is dat ze absoluut geen concurrenten hebben: ze zijn de enige Gaybar in Brugge. Deze balk is echter zo slecht, dat het zelfs zonder concurrenten nog steeds beter is om er WEG van te blijven. Het is klein, de muziek is extreem gedateerd, de baas is buitengewoon onverwelkomend ... Ik zou het nul sterren geven als ik kon, maar Google laat het me niet toe.
  Ik woon nu een jaar in Brugge en deze plek is zonder twijfel het ergste dat ik ben tegengekomen. Blijf erbij vandaan. "

  15-Jun-2019
 4. J Jose
  Slechtste ervaring van mijn leven

  “Dit is verreweg de ergste Gaybar waar ik ooit ben geweest. Zoals andere klanten al eerder hebben opgemerkt, is de eigenaar buitengewoon onbeleefd en onverwelkomend. De bar is klein en vies en de sfeer is dodgy en ongemakkelijk. De drankjes die we hadden waren te duur en verwaterd. We bleven niet lang en zouden zeker niet terugkomen - er zijn nog veel andere leuke bars in Brugge en je kunt overal LGBTI-mensen ontmoeten. Ga naar Republiek, Groot Vlaenderen, Blend, Café Pick ... noem maar op. Maar overweeg niet eens om je geld in deze bar te verspillen. "

  15-Jun-2019
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.1/ 5. Van 78 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Studs Club (GESLOTEN)

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Brugge