Sydney sauna
TravelGay aanbeveling Sydney Sauna
Klik om te stemmen
Rating: 3.0/ 5. Van 63 stemmen.
Even geduld aub...

Sydney sauna

38-42 Oxford St, Darlinghurst, Sydney, Australia, 2010  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Sydney's moderne Gaysauna met 18 afsluitbare kamers, droge sauna, stoombad, grote jacuzzi, doolhof, gratis internet en wifi, grote bioscoopzaal en café-bar. Massageservice beschikbaar.

De sauna is gunstig gelegen aan Oxford Street in Darlinghurst. Open 24 uur.

Eigenschappen

bar, café, internettoegang, stoombad, massage, sauna, doolhof, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, gratis wifi

Bijgewerkt: 31-jan-2020
3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen


weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-beoordelingen Laat beoordeling achter

 1. F slinger
  Eerste keer. Het was oké, denk ik.

  “Eerste keer ooit naar een badhuis. Ik ben een Aziatische twink, ik weet niet zeker of er een plek voor mij is. De sauna was niet zo vol, ik moest een paar orale seks geven, maar de klanten waren meestal in de vijftig en aan de mollige kant. Ik hou van beren, maar de gemiddelde leeftijd was iets te hoog voor mij. Ik ging op zondag om 50 uur, maar ik vroeg me af of de goedkope toegang alleen bepaalde mensen zou aantrekken? Redelijk mooie faciliteiten, maar op sommige plaatsen te donker, ik aarzelde om iets te doen voor het geval ik dichterbij kwam en een geriatrie tegenkwam. Ik wilde wat advies voordat ik naar binnen ging van het personeel, maar nee .. geef me mijn geld, hier is de handdoek. Vaarwel."

  24-feb-2019
 2. G Gary
  Excesief volume in muziek plus onvriendelijk personeel

  “Ik ben de afgelopen 6 weken 3 keer geweest, de locatie is schoon, de kamers zijn comfortabel en de spa is geweldig. MAAR, het lijkt de manager moeilijk te begrijpen WAAROM klanten naar een Gaysauna gaan ?. Waarschijnlijk 99.7% om PLEZIER te hebben, anderen kijken graag naar films voor volwassenen, gebruiken de internetfaciliteiten, enz.
  Maar het is een GAY SAUNA, geen GAY DISCOTHEQUE, kan vanuit zakelijk oogpunt gewoon niet de noodzaak begrijpen om LUIDE muziek te spelen. Mensen kunnen niet vrijuit praten en hebben niemand zien dansen. Kers op de taart was de DJ die op zondag om 1 uur speelde, ja bijna lunchtijd en het ENIGE gebied gebruikte om iets te eten of een eenvoudige koffie te drinken. De muziek was al luid, nu luider.
  Ging op vrijdag en bijna niemand was daar, ik besloot te vertrekken terwijl ik mijn geld verloor en ik ging naar 357. Geweldige en beleefde mensen bij de receptie, kleine kleedruimte maar who cares ?, het is een Gay-sauna, kamers schoon en een grote variëteit, mensen leuk en 5 keer in cijfers. De leeftijd van de klanten is waarschijnlijk gemiddeld 35 jaar en ze kunnen genieten en praten zonder last te hebben van de discomuziek.
  Denk je niet dat je iets verkeerd doet bij Sydney Sauna?
  En over manieren gesproken, als de receptiemedewerkers je gedag zeggen, voel je dan alsjeblieft gelukkig. Als u de pech heeft om de "olijf" man bij de receptie te vinden, is onbeschoftheid gegarandeerd. Maar er is niets gedaan en elke keer hebben ze minder klanten. "

  11-Sep-2018
 3. A Andrew
  Goede plek om plezier te hebben met een gemiddeld en volwassen publiek.

  “Over het algemeen goed georganiseerd, geweldige spa en goede kamers, over het algemeen comfortabel. Het personeel lijkt niet te weten dat wij klanten hun salaris betalen, op een of twee uitzonderingen na, ze zijn niet bereid om zelfs maar hallo te zeggen wanneer u aankomt. De muziek is te luid en is eindeloos door het personeel genoemd. "

  23-Aug-2018
 4. D David
  Vast

  “Ik was daar twee nachten geleden en van de 15 mensen zouden er 8 ja 8 zijn aangesloten - mensen praten onophoudelijk en overal - het wordt erger. Echt een teleurstellende ervaring. "

  26-april-2018
 5. V V
  Observatie

  “The cleanliness was maintained throughout the day. At times, it got busier and customers need to be considerate; dispose used items properly, not just in this club but also in other public areas, eg. public toilets, buses, streets etc.

  Er is een mix van jongens en als ze er op het juiste moment zijn, zullen de juiste jongens er zijn. Soms, als er te veel jongens zijn, gebeurt er niets omdat iedereen achter iedereen aan gaat en de hutten meestal bezet zijn.

  Wat betreft het personeel, ik heb niet veel contact met hen gehad (betaald bij de receptie en ik ben er alleen voor). Eigenlijk is het gunstig om vriendelijk te zijn tegen elk horecapersoneel. Als er niemand in de club is, kunnen ze het je vertellen. Ik gebruik deze verbinding waar ik ook ga en het werkt, bijv. in het vliegtuig, restaurant etc. "

  24-feb-2018
 6. A Andrew
  Beste faciliteiten in Sydney - Waarom is het niet drukker?

  “Sydney Steam heeft verreweg de beste, meest moderne, fit-out van iedereen, de Sydney-sauna. De klantenkring lijkt echter nog steeds het oudere publiek te zijn van voordat het werd opgewaardeerd. Ik weet niet zeker of het niet goed op de markt wordt gebracht, maar ik weet zeker dat als meer mensen ervan wisten, een jonger, diverser publiek deze sauna zou verkiezen boven de anderen. "

  20-Dec-2017
 7. I januari
  Vriendelijk? Niet in je leven.

  “Een sprankelende faciliteit ontsierd door slecht management. Ik zal nooit meer teruggaan. "

  06-Jun-2017
 8. P Peter
  Ik ben 50 Ik was de jongste daar LOL

  “Geweldig als je houdt van oudere heren zoals ik, ik ben echter niet zo goed fit, maar helemaal geen Aziatische jongens en ik ging op de weekendavond. Kerel lang blond haar erg onbeleefd. "

  15-mrt-2017
 9. J John
  schone nieuwe plek, vriendelijk personeel

  “De plaats is super aardig, het personeel is ook erg aardig. Jammer dat ik alleen oude jongens zie (60+), er waren ongeveer 20-30 mensen als ik op dinsdagavond op bezoek kwam. Ze zijn allemaal, en als ik 'allemaal' zeg, maakte ik geen grapje, ze zijn ouder dan 60 jaar.

  Slechts 2 Aziaten die jonger zijn, de een van ongeveer 40, kan 30 iets zijn, maar niet erg aantrekkelijk.

  Probeer een weekend te kiezen, misschien is het publiek beter. "

  28-feb-2017
 10. g glen
  glen

  "Bezocht op dinsdag en was geweldig, vriendelijk en zeer schoon, vond het een goede prijs en het nieuwe cafémenu is uitstekend, rond zeer aangenaam, personeel behulpzaam en ook welgemanierd."

  18-Jan-2017
 11. D David
  Werkt de spa en wast hij?

  "De laatste keer dat ik daar was, maar één toilet en douche, geen spa - - ik kon de man aan de balie niet begrijpen toen ik betaalde wat er aan de achterkant gebeurde, toen besefte ik mijn fout en dacht ik wat een puinhoop - - heb net geprobeerd de vermelde telefoon te bellen nee, de verbinding is verbroken wtf - -als het een drukke nacht is geweest, vul dan de zeep bij en vervang het toiletpapier ... echt ... klanten hoeven het niet te vragen ... "

  18-november-2016
 12. J Vlaamse gaai
  Geweldige locatie zonder klanten, slecht gerund

  “Ik ben een paar keer naar deze plek geweest en het is elke keer hetzelfde. Bijna geen mensen, het stinkt naar rook, de technomuziek is erg luid en vanavond was de spa koud. Meestal werkt de stoomkamer niet, maar er is altijd een probleem.

  The dolt working on the front counter didn't tell me the spa wasn't working tonight before I went in. This is typical of the staff. Rude and disinterested gay guys who don't care.

  Hoe iemand plezier kan hebben in een omgeving met luide technomuziek is mij een raadsel.

  Verspil geen tijd of geld aan deze plek. "

  23-Dec-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.0/ 5. Van 63 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een recensie over Sydney Sauna

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Sydney