TA SPA
TA SPA
Klik om te stemmen
Rating: 2.2/ 5. Van 52 stemmen.
Even geduld aub...

TA SPA

51 Hankou St, Wanhua District, Taipei, Taiwan  kaart 

Exclusive: NT$200 Discount

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

TA SPA biedt professionele Gay-massageservice in het centrum van Taipei (etherische olie, Thaise, body-to-body massage, oosterse shiatsu, Bali-massage) in een moderne omgeving met privébehandelkamers.

Er zijn veel mannelijke masseurs aanwezig - bezoek de website voor meer informatie. Gelegen op slechts 8 minuten lopen van het station van Ximen. Out-call-service beschikbaar.

dichtstbijzijnde station: Ximen (afrit 6)

Functies

massage

Bijgewerkt: 30-apr-2020
2.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen


weekdag: 10:00 - 00:00
weekend: 10:00 - 00:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. L Luwte
  De beste spa die denkt

  “TA Spa is mijn eerste keer dat ik het in Taiwan probeer. Mijn werkplek is in Ximen, Taipei zodat ik de cursus gemakkelijk kan boeken en daar ook MRT kan volgen

  De service is goed en hij biedt veel goede keuzes die ik kan kiezen. Je kunt ze natuurlijk bellen om alles te vragen wat je maar wilt. Het bevat alle vaardigheidsscores van de masseur en hun foto's. Ik denk dat ik er de volgende keer heen ga. "

  16-jul-2018
 2. J Jakob
  Fijn gevoel

  “Dit is mijn eerste keer dat ik een massage krijg in Taiwan, vind ik via de website. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ik kies ook de geweldige kerel. Voor die tijd kan ik de telefoon gebruiken en krijg ik zo snel mogelijk antwoord. Ik heb ook de luxe ervaring van spa, en ik denk dat de prijs van 2 uur cursus. Het is echt goedkoop om te ontspannen. Als ik de volgende keer naar Taiwan ga, moet ik weer naar de TA Spa. "

  15-jul-2018
 3. F openhartig
  De beste spa in Taipei

  “TA Spa is de beste spa-studio in Taipei waar ik ben geweest, de klantenservice en zijn Engels zijn allebei geweldig, ik kan gemakkelijk een masseur boeken.

  De website en de echte studio zijn hetzelfde, ook de uitstraling van de masseur en de massagevaardigheid, ik denk dat de andere masseurs het ook leuk zullen vinden!

  Hun studio is in een hoogwaardig, warm en prachtig ontwerp, dat in Ximending staat. Als ik de kans krijg om naar Taipei te komen, zal ik daar weer heen gaan. Het is zo verdiend! "

  03-Dec-2017
 4. m ezel
  massage

  "Kwam naar een spa voelen aromatherapeut professionele diensten, ik had het geluk om hier te kiezen, dus ik heb veel geluk toegevoegd aan de reis, aromatherapeut is erg vriendelijk, raad het iedereen aan."

  30-november-2017
 5. H HKru
  Zeer professionele massage

  “Ik heb de diensten van TA Spa 4 keer meegemaakt en elk werd uitgevoerd in het hotel waar ik verbleef. Mijn therapeut is altijd Cang (倉 师傅) geweest. Zijn acupressuurtechniek is vaardig en hij slaagt er altijd in om de strakke knopen op mijn schouders los te laten. Hij is zeer professioneel en vriendelijk en zou herhaaldelijk vragen of ik een korte pauze nodig had van de massage voor het geval ik me moe voelde van het liggen in dezelfde positie.
  Ik reis veel in de regio voor zaken en heb op deze plaatsen massages ervaren. Mijn therapeut, Cang, is de enige die ik ben tegengekomen die mijn fooi wilde afwijzen omdat hij zei dat het te veel was.
  De massages zijn altijd heilzaam en ontspannend geweest. Verder is de beheerder altijd behulpzaam.
  Ik zal zeker om hun diensten blijven vragen wanneer ik naar Taipei reis. "

  29-mei-2017
 6. t tk
  vreselijke ervaring

  “Ik maakte een boeking en kwam op tijd aan, maar kreeg op dat allerlaatste moment te horen dat het personeel het niet kon redden vanwege buikpijn. Het is totaal onprofessioneel, omdat ik niet geloof dat buikpijn op het laatste moment optreedt. Ze hadden me tenminste een uur geleden moeten informeren. En ze deden geen moeite om me te compenseren of me een vervanger aan te bieden. '

  04-mei-2017
 7. C Carl
  Geweldige ervaring

  “Ik had wat tijd te doden op mijn laatste ochtend in Taipei. Geen van de andere spa's vermeldde 'open' tijden vóór de middag. TA Spa vermeldt hun open tijd om 10 uur. Ik stuurde een bericht op LINE en hoorde zeer snel terug. Hoewel het een feestdag was, konden ze me tijdens de lunch inplannen. Er is niet per se één locatie. Ze zullen je vragen om je massagetherapeut te ontmoeten (ze vertalen het Chinese woord Shifu hier letterlijk en noemen de therapeut "meester") bij een gemakkelijk herkenbaar bedrijf en brengen je vervolgens naar de kamer voor de massage. Eenmaal binnen ga je douchen en begint de massage. Mijn meester (Wen) :) was geweldig. Het eerste uur is meer een diepe weefselmassage. Er is een korte pauze en je krijgt wat thee aangeboden. Het tweede uur biedt een oliemassage en hun kenmerkende B2B-massagetechniek. Mijn massagetherapeut was aardig en attent. Ik zal zeker weer boeken. Ik woon in Taiwan, dus ik wil twee opmerkingen voor internationale reizigers delen: 1) Ik weet dat fooien over het algemeen niet vereist of verwacht worden in Taiwan, maar het is gebruikelijk om een ​​fooi te geven van dit serviceniveau. Ze zullen er NOOIT om vragen of zelfs maar hun ontevredenheid tonen als je dat niet doet. Voor dit type service en afhankelijk van hoe hard uw meester heeft gewerkt om aan uw behoeften te voldoen, is $ 500 NTD (~ $ 16USD) tot $ 1000 NTD (~ $ 33USD) geschikt. Zelfs als u de fooi geeft, kunnen ze proberen te weigeren. Dit is een vorm van beleefdheid. Sta erop en ze zullen je bedanken. 2) De receptioniste die de planning afhandelt (via LINE) heeft beperkt Engels. Houd je zinnen kort, bondig en vrij van onnodige idiomen en jargon en idiomen en het komt wel goed. En, ik zal het je vertellen, want ik had allemaal dezelfde vragen die jij gaat stellen. Ja, dit is wat je wilt en ja, je zult heel blij zijn dat je geboekt hebt. Ten slotte is het prijsverschil tussen de drie serviceniveaus - A, B, C zo minimaal dat, tenzij u uitdrukkelijk om een ​​andere service vraagt, ze ervan uitgaan dat u niveau C wilt met de 2 uur die ik hierboven heb beschreven en volledige service voor $ 2600 NTD (~ $ 85). "

  04-april-2017
 8. A Andrew
  Geweldige massage

  “Ik heb een geweldige massage gehad in deze spa. Maak je geen zorgen als je die niet kunt vinden, want de ingang bevindt zich om de hoek van Hankou Street 51. Gebruik LINE Messenger om te boeken en ze zullen naar beneden komen en de deur openen. "

  21-mrt-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 2.2/ 5. Van 52 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over TA SPA

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Taipei