Tantric Bar
TravelGay aanbeveling Tantric Bar
Klik om te stemmen
Rating: 3.3/ 5. Van 154 stemmen.
Even geduld aub...

Tantric Bar

78 Neil Road, Singapore, , 088841  kaart 

De meest populaire Gaybar in Singapore. Tantric heeft het erg druk op vrijdag- en zaterdagavond met feestgangers die een paar cocktails drinken voordat ze naar Taboo gaan.

De geweldige combinatie van bezienswaardigheden, geluiden en redelijk geprijsde drankjes (bijv. Dubbel geschonken huis voor SGD 10 / glas) maakt de binnenplaats in de open lucht en de overdekte bar een geweldige plek om je avondje uit te beginnen.

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 11 februari 2022
3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 154 stemmen


weekdag: 20:00 - 03:00
weekend: 20:00 - 04:00 / 03:00 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van Tantric BarLaat beoordeling achter

 1. A afiq
  Vragen

  “Ik wil vragen of 19 jaar oud mag binnenkomen ?? En hoe krijg je daar jonge Gay? "

  13-Jan-2020
 2. B Brett
  Geweldige bar

  “Geweldige bar met zeer redelijk geprijsde drankjes. De schattige jongen en het blonde meisje die me in de bar bedienden, waren aardig. Je ontmoet hier veel mensen, wat geweldig is! Zal snel weer terugkomen. "

  18-jul-2018
 3. J Jozef
  Waarom zou je je drukmaken?

  “Plaats is oké, maar de uitsmijter is echt een werkstuk. Ik ga naar een bar om plezier te hebben, niet omdat ik wil dat een uitsmijter tegen de klanten begint te schreeuwen. Zoveel andere plaatsen met meer zazazu ... waarom moeite doen met deze? "

  21-april-2018
 4. A Alfred
  Geef Grindr een pauze, Come Tantric Bar

  “Bedankt Alan voor de spannende recensie! We hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn! Heb een leuk nieuw jaar voor de boeg. "

  13-Dec-2017
  • M Markeer
   Verschrikkelijk nieuw management

   “De nieuwe manager is erg onbeleefd en schreeuwt tegen klanten zonder aanwijsbare reden. Vroeger was het een vriendelijke plek en ik bracht vaak mijn buitenlandse gast mee, maar na talloze keren dat mijn gasten grof werden behandeld, kwam onze groep niet meer op bezoek. Het is jammer, want ik ben al meer dan 10 jaar hun trouwe klant“

   12-mei-2023
 5. a alan
  beste Gaybar

  “Beste Gaybar in Singapore !!!!!! leuke drukte op vrijdag en zaterdag en goedkope (naar Singaporese begrippen) drankjes !!!!! “

  09-Dec-2017
 6. A Alfred
  Waardering

  “Dit is een heel speciaal bedankje, meneer G! Tantric Bar krijgt vaak niet de eer die we verdienen, maar we blijven wel hangen om de supporters al die jaren de beste ervaring te bieden. Ik hoop dat je een geweldige feestdagen tegemoet gaat, en het allerbeste voor jou! Tot zeer binnenkort! "

  04-Dec-2017
 7. G G
  Geweldig plek

  “Eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom er zoveel negatieve recensies zijn. Ben hier alleen geweest en de sfeer is uitstekend om nieuwe mensen te ontmoeten, het personeel is erg aardig, had een geweldige avond. Drankjes zijn duur, maar dat is gewoon Singapore dat Singapore is "

  03-Dec-2017
 8. A Alfred
  Helemaal niet overbevolking

  "Hallo Anoniem,

  We hebben 16 jaar ervaring bij Backstage Bar en Tantric Bar van 13 jaar. De regering van Singapore is erg streng in de overvolle bars en clubs. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw veiligheid in onze uitgestrekte bars, aangezien we 3 eenheden langs Neil Road overspannen. Waarom maak je je zorgen over de capaciteit van iets dat zo specifiek is, ben je een nieuwe speler die neprecensies achterlaat? "

  28-november-2017
 9. A Alfred
  Tantric Bar (13 jaar) - GEEN toeristisch.

  “Het spijt me te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad in onze bar. Kom alsjeblieft terug, ik zal het goedmaken. Er zijn veel prachtige bars in Singapore. We hebben Tantric Bar, Backstage Bar, Out Bar, DYMK, Epiphyte, eBar, Lluvia en Dorothy's. En we hebben Taboo Club als je van dansen en een wild avondje uit houdt. Kom snel terug. E-mail naar [email protected]

  28-november-2017
 10. A Alfred
  Steun Gay Street of SG, Neil Road

  “Hallo, ik ben de manager van Tantric Bar. Vertel me alsjeblieft meer over je slechte ervaring, want we nemen slecht servicepersoneel niet licht op, we hebben zware straffen voor slechte artiesten. Stuur een e-mail naar [email protected] en geef ons je telefoonnummer. Ik bel je persoonlijk om meer van de situatie te begrijpen. Dank u."

  28-november-2017
 11. A Alfred
  Besteed uw geld aan Gay Street in SG, Neil Road

  “Hallo Peter, bedankt voor het langskomen bij onze bar. Kunt u alstublieft de namen bekendmaken van het personeel dat onbeleefd tegen u was? We nemen slechte prestaties niet licht op. En ik ben de manager Alfred hier, hoe was ik onbeleefd tegen je? Beantwoord ons alstublieft met uw e-mailadres en telefoonnummer. Ik zou graag meer willen weten over de situatie. "

  28-november-2017
 12. T Todd
  Nog steeds de beste Gaybar in Singapore

  “Na het lezen van alle negatieve recensies, was ik voorzichtig of ik naar Tantric Bar zou gaan. Ik ging erheen om te zien hoe erg het is. Maar het bleek een van mijn beste Gaybar-ervaringen te zijn. Ik vroeg de kassier of de verantwoordelijke waarom alle slechte recensies, hij lachte het gewoon uit en zei dat het allemaal neprecensies konden zijn vanwege jaloezie. Ik ga zeker terug naar Tantric Bar tijdens mijn volgende bezoek! "

  27-november-2017
 13. P Peter
  Geef een zo breed mogelijke ligplaats

  “Ik heb afgelopen zaterdag Tantric Bar bezocht. Het personeel was buitengewoon onbeschoft en de manager was helemaal overdreven. Besteed je geld ergens anders. "

  06-oktober-2017
 14. A Apollo
  Onprofessioneel personeel

  “We kwamen vroeg aan en zaten bij de mannelijke staf aan tafel. In afwachting van onze 2e ronde drankjes, vroeg het vrouwelijke personeel ons de tafel te verlaten en zei dat de tafel gereserveerd was. Toen ik vroeg wat we gingen doen met het 2e drankje als we zouden vertrekken, vertelde ze ons grof dat we het drankje in sommige delen van de bar konden opeten. Heel onprofessioneel! "

  07-april-2017
 15. W Wilson
  Arrogant personeel

  “Mooi ingerichte bar maar dat is het dan ook. De ober is zo arrogant en onvriendelijk dat we besloten dat we na slechts één drankje ergens anders heen zouden gaan.
  Ik ben het nu helemaal eens met alle andere negatieve recensies, de obers verpesten de sfeer. Wat jammer: slechtste ervaring in Singapore. "

  27-november-2016
 16. M Mike
  Leuke en gezellige plek

  “Deze plek is leuk en ziet er voor mij niet uit als een Gaybar (dat is eigenlijk een pluspunt). De eerste keer dat ik hier ging met mijn vriend en ik zag een paar groepen mixjongens en -meisjes. Ik wist niet dat het een Gaybar is totdat mijn vriend het me vertelde. Het enige dat ik niet leuk vind, is de rookruimte. Ik ga van de bank naar het zitgedeelte buiten en als ik wil roken, zeiden ze dat ik niet buiten op de tafel kan roken. Kom op, het is ook een open ruimte. Je zei tegen je gast dat hij bij de ingang moest roken? Wat is het verschil?"

  04-Aug-2016
 17. J James
  Toeristenval

  “Net vertrokken na zeer onaangenaam personeel en drankjes van zeer slechte kwaliteit.
  Vermijd tenzij je geïnteresseerd bent om naar een Gay-toeristenval te gaan! "

  28-april-2016
 18. A Alfred
  Management antwoord

  “Hoi Jonty. Het spijt ons dat je een slechte ervaring hebt gehad in onze bar, stuur een e-mail naar [email protected] met je gegevens en we beloven dat we het goed zullen maken. We streven er altijd naar om beter te zijn, bedankt voor je steun.“

  24-Aug-2015
 19. j Jonty
  Doe geen moeite!

  “Als bezoeker van SG was dit mijn ergste ervaring! Toen ik aankwam, had het personeel het te druk met praten en eten om zich met klanten bezig te houden!
  Gevraagd om een ​​cola, kreeg te horen dat het $ 10 was, die ik aan de ober gaf, en kreeg een glas vol ijs, aangevuld met cola. Toen ik vroeg om de rest van het ongebruikte blik, kreeg ik te horen dat ze het alleen per glas verkopen ..... voor $ 6 !!!! Dus ik vroeg toen waar mijn wisselgeld was, en waarom vroeg de ober om $ 10??? Deze plek is vreselijk en heeft GEEN idee van service! Zal nooit meer gaan! "

  15-jul-2015
 20. A Anoniem
  Capaciteit?

  “Ik zou graag willen zien hoeveel mensen Tantric een vergunning heeft om vast te houden en hoeveel ze daar daadwerkelijk inpakken op een vrijdag- en zaterdagavond. Ik ga naar Tantric maar zelden op een vrijdag @ zaterdag meer om veiligheidsredenen. "

  20-mei-2015
 21. J Jason
  Druk

  “Erg druk op zaterdagavond, maar had een geweldige avond uit met vrienden. Redelijk geprijsde drankjes en we waren vriendelijk genoeg personeel, hoewel het een constante strijd was om bij de bar te komen. Maar daar weer, wie wil er naar een half lege bar? "

  24-april-2015
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.3/ 5. Van 154 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over Tantric Bar

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Singapore