VILLAGE Soho
TravelGay aanbeveling VILLAGE Soho
Klik om te stemmen
Rating: 4.3/ 5. Van 60 stemmen.
Even geduld aub...

DORP Soho

81 Wardour St, London, United Kingdom, W1D 6QD  kaart 

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Een van de meest populaire Gaybars in Soho. Elke avond van de week druk, vooral op vrijdag en zaterdag. Iets rustiger boven als je met vrienden wilt kletsen.

Niklas organiseert op woensdag karaoke. De sexy go-go-dansers van VILLAGE pronken van donderdag tot en met zaterdag op de bar en het podium. Knijp erin en kijk!

Functies

bar, muziek, karaoke, gogo show

Bijgewerkt: 20 juli 2021
4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen


weekdag: 17:00 - 02:00
weekend: 17:00 - 03:00 / 23:30 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Community-recensies en -discussie Laat beoordeling achter

 1. M M
  Sexy, geil en heet als f ** k!

  “Dit is een geweldige sexy Gaybar! Die go-go-jongens in hun dodelijke ondergoed-ensembles zijn het spul waar dromen van gemaakt zijn! Er was een roze hengst die als een gek ronddraaide en zijn mooie lichaam liet zien en een andere in zijn Andrew Christians die zijn voor- en achterkant met wilde overgave stak. Een sexy zaterdagavond in juli! De shirtloze man die rondliep met drankjes was schattig. Hield van zijn geverfde nagels en ondeugende glimlach! Een tikkende bom was hij! Deze plek gaf me een geweldig gevoel! "

  23-Aug-2019
 2. B B
  Gentrified

  “Wat in het begin een geweldige Gaybar was, is zo gentrificeerd geworden dat het zijn oorspronkelijke charme en karakter heeft verloren. Vroeger hingen fluwelen gordijnen rond de bar die zouden sluiten en de dansers kwamen eerder en waren veel heter. Het waren alleen mannen. Een Aziatische ophaalbar waar je allerlei karakters binnen zou zien. De muziek was geweldig. Het gevoel van de plaats fet inclusief en Gay. Een hokje aan de achterkant met een gordijn ... voor meer snode dingen. Als je buiten richting Prowler loopt, zie je dat er tegels op de vloer liggen bij Village. Dit was vroeger omheind met grote zwarte lambrisering en een rook- / make-outruimte. De Gayscene van Londen is gentrificeerd en heeft zijn karakter verloren in soho. Het is jammer. :(. Nu betaal je £ 12 voor een drankje met een paar van de oldtimers er nog in. Ik wil ongetwijfeld dat het teruggaat naar hoe het vroeger was. "

  10-jul-2019
 3. B B
  Gay bar?

  “Ik ben al meer dan 15 jaar dol op deze bar. Vanavond, zaterdag na middernacht, leek het ongeveer 2/3 achter elkaar een paar symbolische Gay's toe te kijken. Denk dat alle andere bars in Soho sluiten. Zo vroeg kunnen de rechte stukken nergens anders heen. De muziek weerspiegelde dit ook - discotarief op de middelbare school. Grappig om te zien hoe een dronken meisje wordt weggestuurd omdat ze als een dronken 'go-go girl' verdergaat. '

  25-november-2018
 4. E Ed
  Een must voor alle bezoekers

  'Ga maar eens kijken als je in Londen bent. Geen uitleg nodig. Het is waar de Gayscene in Soho om draait. "

  16-Jan-2018
 5. D Donald
  Moet bezoeken wanneer in Londen

  “Verbaasd dat er sinds 2013 niemand een recensie over Village Soho heeft achtergelaten. Dit is echt een van de meest iconische Gaybars van Londen. De locatie aan het einde van Compton Street betekent dat je het niet echt kunt missen als je Soho bezoekt. De bar is op zaterdagavond volgepakt en elke andere avond van de week druk, en heeft altijd een goede sfeer. Goed uitziend barpersoneel compenseert enigszins voor de dure drankjes. Bekijk de soms gladde treden naar beneden naar het toilet. "

  25-Jun-2017
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 4.3/ 5. Van 60 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over VILLAGE Soho

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Londen